Je normální mít po porodu dvakrát do měsíce měsíčky?

lenci173
31. říj 2016

Ahoj maminky,
chtěla jsem se zeptat,na pár informací...jsem 3 měsíce po porodu a poslední dva měsíce mám měsíčky 2x do měsíce,teď tento měsíc jsem měla měsíčky asi cca před 14-ti dny a do teď ještě špiním.
Před měsícem jsem přestala s kojením,jelikož mě přestalo mléko,brala jsem antikoncepci vhodnou pro kojící maminky,po tom co jsem přestala kojit,jsem zavolala mé lékařce a ta mi řekla,že mám antikoncepci normálně dobrat.
Nevím co se mohlo stát,ale poslední dobou bývám více unavená a cítím se strašlivě nafouklá.
Nevíte co by to mohlo být za příčinu,a nebo co se může dít??
Za všechny rady mockrát všem děkuji!!!!!! 🙂

pety91
31. říj 2016

No jestli jsi nafouklá, tak bych si pro jistotu udělala těhu test 🙂 , jinak já to měla stejně, když už jsem nekojila, tak mi tak antikoncepce pro kojící nestačila a špinila jsem nepravidelně. Takže pak jsem měla normální antikoncepci.

stastnablcha
31. říj 2016

lenci hlavne nestresovat. 3 mesiace po porode je telo este same zo seba zmotane.. ale je pravda ze 3 mesiace po porode uz mozes byt zas mamka🙂
mam bratrancov medzi ktorymi je rozdiel necelych 11 mesiacov 🙂

lenci173
autor
1. lis 2016

tak těhu test jsem si dělala,a díky bohu (né že by miminko nebylo radost 🙂 ,ale jsem ráda,že to zvládám teď s tou mojí malou divoškou 😀 🙂 ) byl negativní.Takže si mám jen vyměnit antikoncepci a vše zase bude tak jak má? 🙂
Opravdu jsem se vyděsila