icon

Je tu někdo po operaci křečových žil klasickým způsobem?

sladas
21. kvě 2016

Ahoj holky, je tu někdo po operaci křečových žil, klasickým způsobem?

Strana
z2
vojato
24. kvě 2016

@merope segra má myslím taky ty vnitrni-dedicne. Nosí jen podkolenky i když teď se jí to vylilo v trisle. Blbý je, že u těch vnitřních se nedá nic dělat a jen se modlit, aby z toho nebylo něco horšího. Ty povrchní se dají odstraňovat, ale spolu s problémem uvnitř e to nedoporučuje. No. Mám před sebou reknememe 45 let života a nohy mám jak málokdo. Těžko se mi s tím smiřuje 😢

milejka
24. kvě 2016

@vojato nemáte zkušenost jen s mazáním? Třeba ten lioton 100 000? nebo priznic?

klia
24. kvě 2016

@vojato no mne by ten vzhľad až tak nevadil, to doktor že je to na operáciu, mňa to pobolieva ale zápal som tam zatiaľ nemala, preitoky v poriadku ale sú tam na tých cca 10cm 4 hrčky, ktoré je vidieť...mne hneď dali punčochy, akurát mám pocit, že po nich ma bolia ešte aj lýtka...ja idem 7.6. na konzultáciu ohľadom laseru príp. radiofrekvencie, tak uvidím čo mi tam povedia, ale predpokládam že keďže sa za to platí tak to budú chcieť operovať...ja by som chcela ešte jedno dieťa, ale nneviem či by som mala čakať až na "potom"...ja som totiž v prosinci prekonala zamĺkle tehotenstvo a revíziu a nejak v tej dobe sa to začalo zhoršovať, ináč predtým som tam mala len jednu hrčku, ktorá som si myslela že je tuková 🙂

vojato
24. kvě 2016

@klia aha, Teda, myslím si, že pokud si to člověk hradí sám, tak chtějí operovat vždy. Nezávislé na tom, kdy se to pak zase udělá... jde jim o peníze 🙂 . Já bych ještě určitě před operací zkusila konzultaci někde v cévní poradne. Objednání doby jsou třeba 2 měsíce,ale určitě bych to podstoupila. U mě nohy vydržely tři těhotenství, začala jsrm to vic řešit až teď, když jich vylezlo víc a začaly se krabatit a také ten zánět. Jinak mě nohy také nebolivaji, neotikaji, jen je to velice nevzhledné. Já bych fakt počkala až po mateřských povinnostech. V teh.se udělají další a je lepší nechat zhoršit už ty stávající než si pak dat odstraňovat další.

vojato
24. kvě 2016

@milejka zkušenost mám.mazu večer prieznitz a liotonem při tom zánětu jsem mazala také. Ale že by nějaká sláva... stejnou službu mi udělá obyčejný krém a lehká masáž. Daleko víc účinnější mi přijde sprchovat studenou a teplou na střídačku. Jinak Liotonem se maže hlavně při tom zánět (který bych nepoznala, že mám nebýt toho ultrazvuku 😀)

sladas
autor
24. kvě 2016

Vidíte holky, takže ještě můžu být ráda, že mám ty povrchové, které už jsou díky bohu venku a snad na delší dobu,,,, jinak detralex +punčochy jsem brala i když jsem byla těhu, ale stejně to moc nepomohlo....

vojato
24. kvě 2016

@sladas tyjo, já jsem pokaždé v těhotenství chodila po doktorech a prosila je, ať mi ty punčochy napíší. Moje gyndarka nad tím mavla rukou, že to je dobrý. Kozarka mi řekla, že když mám hluboký v pořádku, tak mi to taky nemůže napsat, což teď vim, že je taky pěkný kec. Nedejte se v tomto odbyt, doktoři mají nějaké kredity u pojišťoven, které když překročí, dostanou sankce, takže si předpisy "šetří".😃

merope
24. kvě 2016

@vojato Tak mě i u nich doktor říkal, že to chce operovat. Ale nemá ani objednací doby, prostě přijdeš, čekáš v čekárně a jede snad rychleji než obvoďák.

klia
24. kvě 2016

@vojato ja už som bola na obyč. chirurgii a tam mi povedali že to chce operovať, že prášky mi na to nepomôžu ☹...akurát že tam nerobia laser a podobne, tak preto idem na konzultáciu inam 😉...

sladas
autor
24. kvě 2016

@klia záleží jak to máte velké, ono to možná leasrem ani nepůjde,,,

sladas
autor
24. kvě 2016

@vojato jsou to potvory,,,,já s tím teda problém neměla, mě si naopak hlídali o to víc 🙂

vojato
24. kvě 2016

Já bych z toho popravdě ani tak moc strach neměla, ale děsí mě,ze na těch lýtkách je těch žil vystouplych tolik. Jeden provaz vedle druhého. Říká se, že v nohách je žil dost. Ale mám to třeba i u kotníku a od tam vede ta klikatá žila přes celý lýtko až o půlky stehna plus vedle toho několik těch "provazu". Druhá noha to stejný. U toho kotníku už se to asi nedá spravit, nevíte někdo?

vojato
24. kvě 2016

@klia aha, tak to jo. Myslela jsem, zes byla někde u soukromého. A řekli ti, proč je důvod k operaci? Já bych možná fakt počkala až po těhotenství. Lepší když se zhorší už vytvořena krecova žila,nez aby se udělala dalsi krecovka a museli pak vytahovat i tu. Pokud máš Teda jen jednu...

pmarcela
24. kvě 2016

@sladas promiň, že reaguju až teď. Cca asi 14 dní potom jsem měla od třísla až po kotník modřiny, ale nic bolestivého ani tvrdého. Pak postupně vymizely a ťukám, vše v cajku. Byl mi nabídnut i laser za 17 tis., ale ani u něj nikdo nezaručí, že se křečáky neobjeví znovu. Takže jsem volila lacinější klasiku. A zatím fakt pohoda.

vojato
24. kvě 2016

@sladas asi lékař od lékaře no. Možná ještě viděli, že jsem mladá, tak si říkali ta to rozchodi snáz 😀 .

sladas
autor
24. kvě 2016

@pmarcela mno tak já krom modřin mám kvalitní podlitiny,,,je fakt, že je to možná i tím teplem + 2 malé děti tomu uzdravení moc nepřidají ☹

pmarcela
24. kvě 2016

@sladas to je možný. Je fakt, že já měla jen malou a navíc měl manžel pár dnů volno, take jsem mohla regenerovat... A to teplo taky nic moc. Já byla na podzim, takže pohoda. Ať je brzo líp! 😉

Strana
z2