icon

Jednorázové zvracení krve po nachlazení. Mám navštívit lékaře?

petramana
13. bře 2025

Ahoj, mam chripku, boli me cely clovek, uvarila jsem si paralen horky napoj lesni ovoce, ale uplne to nesnasim, dela se mi z toho zle..no dopila jsem, parkrat se rozkaslala a letelo to ven - nejdriv jsem vyzvracela ten napoj a pak normalne cerstvou krev - ne nebyl to ten napoj, normalne jsem mela pusu od krve a celkem dost - bylo to v 15 hod,.. od te doby sw to neopakovalo, bricho me neboli.. spis si myslim, ze mi neco prdlo pri tom zvraceni - mam jet prosim na pohotovost nebo pockat kdyby se to opakovalo?

suzanna123
13. bře 2025

Já bych rozhodně jela - v nejhorším pojedeš zbytečně, ale zvracení krve mi jako maličkost nepřipadá.

lvl16
13. bře 2025

Ano, jela bych. Zvracet větší množství červené krve mi určitě ok nepřijde a to jsem jinak docela střelec v tomhle směru. Dokonce bych si možná hned po incidentu volala sanitku.

miryp
13. bře 2025

Sousedka měla také jednu krvácivou epizodu, hned jela do nemocnice, kde prošla ORL vyšetřením, sonem a po vytrávení gastro vyšetřením. Na nic se tedy nepřišlo, ale i tak jí řekli, že je dobře, že dorazila, že krvácivé stavy je třeba vždy vyšetřit. Takže já bych určitě jela.

macik84
13. bře 2025

Ano, jela bych určitě. Kdyby to byly vředy, jde o život....

petramana
autor
13. bře 2025

Tak jsem jela a cekam na vysledky krve, prohmatavali me a vse vypada ok, ze snad podrazdeny zaludek - naposled jsem jedla rano rohlik a pak uz nic, jen jsem si davala ibalgin a pak ten coldrex...pak dam vedet

petramana
autor
13. bře 2025

brali mi krev na CRP a KO dif.

eviicka
Autor odpověď smazal
eviicka
13. bře 2025

@petramana drž se, snad to nic nebude.

petramana
autor
13. bře 2025

tak uz jsem doma, dostala jsem Nolpazu a od teploty Novalgin - ze pry to mohli zpusobit ty ibalginy a coldrexy - moc jsem toho nesnedla a bylo to na lacny zaludek. Ale zjistili mi CRP 71 - musim zitra k obvodni na krev, kde se opet zmeri CRP a podle toho ATB - to je zrejms k te chripce, ale pry poslechove zadny nalez. Diky vsem, snad uz sw to nebude opakovat 🍀

petramana
autor
13. bře 2025

a krevni obraz byl uplne v poradku, jen to CRP