Jednorázové zvracení krve po nachlazení. Mám navštívit lékaře?
Ahoj, mam chripku, boli me cely clovek, uvarila jsem si paralen horky napoj lesni ovoce, ale uplne to nesnasim, dela se mi z toho zle..no dopila jsem, parkrat se rozkaslala a letelo to ven - nejdriv jsem vyzvracela ten napoj a pak normalne cerstvou krev - ne nebyl to ten napoj, normalne jsem mela pusu od krve a celkem dost - bylo to v 15 hod,.. od te doby sw to neopakovalo, bricho me neboli.. spis si myslim, ze mi neco prdlo pri tom zvraceni - mam jet prosim na pohotovost nebo pockat kdyby se to opakovalo?
Ano, jela bych. Zvracet větší množství červené krve mi určitě ok nepřijde a to jsem jinak docela střelec v tomhle směru. Dokonce bych si možná hned po incidentu volala sanitku.
Sousedka měla také jednu krvácivou epizodu, hned jela do nemocnice, kde prošla ORL vyšetřením, sonem a po vytrávení gastro vyšetřením. Na nic se tedy nepřišlo, ale i tak jí řekli, že je dobře, že dorazila, že krvácivé stavy je třeba vždy vyšetřit. Takže já bych určitě jela.
Ano, jela bych určitě. Kdyby to byly vředy, jde o život....
Tak jsem jela a cekam na vysledky krve, prohmatavali me a vse vypada ok, ze snad podrazdeny zaludek - naposled jsem jedla rano rohlik a pak uz nic, jen jsem si davala ibalgin a pak ten coldrex...pak dam vedet
brali mi krev na CRP a KO dif.
tak uz jsem doma, dostala jsem Nolpazu a od teploty Novalgin - ze pry to mohli zpusobit ty ibalginy a coldrexy - moc jsem toho nesnedla a bylo to na lacny zaludek. Ale zjistili mi CRP 71 - musim zitra k obvodni na krev, kde se opet zmeri CRP a podle toho ATB - to je zrejms k te chripce, ale pry poslechove zadny nalez. Diky vsem, snad uz sw to nebude opakovat 🍀
a krevni obraz byl uplne v poradku, jen to CRP

Já bych rozhodně jela - v nejhorším pojedeš zbytečně, ale zvracení krve mi jako maličkost nepřipadá.