3tt + bolest v podbřišku + cysta

kaii
22. led 2018

Zdravím, chci se zeptat na zkušenosti.
Trochu to zkrátím ať to není zbytečně dlouhé.
Na začátku měsíce jsem byla u DR s tím, že jsem nedostala MS. Podbříšek mě bolel až mi z toho bylo zle jak přes den tak i v noci mě to vzbudilo. Vyšetření ukázalo cystu, ale odebral mi ještě pro jistotu krev.
Druhý den jsem si volala na výsledky a bylo mi zděleno, že jsem těhotná. Prášky, které mi předepsal sem okamžitě musela vysadit a teď na bolest můžu brát max paralen.
No abych se dostala k jádru věci. Podbříšek stále bolí až je mi z toho na zvracení, ale většinou to bývá jen v noci, že mě to vzbudí. Má otázka zní, je tohle normální, myslím jako, jak sem tam uvnitř mě teď všechno zvětšuje a "hýbe"? :D
K DR jdu až 6.2. Říkal, že kdyby nastali nějaké komplikace mám si dojít na pohotovost, jenže než se na pohotovost dostanu břicho přestane bolet a je mi zase fajn.

Děkuji za názory.

sthanina
22. led 2018

@kaii Ahojky, došla bych si na pohotovost, ať se na to podívají. Dr. ti řekl po telefonu, že jsi těhotná, ale sono v rámci těhu nemáš, takže nevíš jak to tam vypadá... Vyšetří tě a určitě, budeš klidnější, když budeš vědět, že to není nic vážného, takhle si v nejistotě, co to může být... Mimochodem cystu jsem měla taky a postupně se vstřebala sama... Držím palce, ať je vše v pořádku...

ellie25
22. led 2018

Jestli jsou ty bolesti opravdu velké, až nesnesitelné, tak určitě na pohotovost. Kamarádka takhle skončila za 5 minut 12 v nemocnici s mimoděložním těhotenstvím. Tobě tedy přeji, ať nejsi tento případ a těhotenství se vyvýjí jak má

ellie25
22. led 2018

oprava: vyvíjí 😀

kaii
autor
22. led 2018

Omlouvám se, zapomněla jsem dopsat, že jsem po odběru krve byla týden na to znovu u DR a potvrdil mi normální těhotenství. Prý probíhá v pořádku.
Jsem trubka, důležitá věc a já ji vynechám :D
@sthanina
@ellie25

jaaaninda
22. led 2018

Na začátku těhotenství jsem mívala velké bolesti v podbřišku a jak píšeš budilo mě to i v noci. Přes den se to objevilo z ničeho nic nebo po malé námaze. Pomáhalo lehnout s pokrcenymi nohami. Přestalo to ihned,když jsem nastoupila na nemocenskou. Vykonávala jsem práci, kde na mě působily otřesy, ženské se vesměs shodly,že jsem to mela z toho. Bolesti v podbřišku v těhu jsou normální, ale neměly by přesahovat obvyklé bolesti u ms. Nikdo ti hlavu neutrhne,když zajdes na pohotovost nebo ke svému doktorovi i bez objednání s tím, že máš bolesti.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru