icon

Kdo má zkušenosti s arytmií, synkopami a invalidním důchodem?

goovana
9. bře 2024

Dobrý den je tu někdo kdo má nebo měl tyto problémy ?
Nebo je tu někdo kdo žádal o invalidni duchod ?
A případně podstoupil ablaci ?

kessien
9. bře 2024

@goovana já mám arytmii,na důchod to podle mě nestačí…

anniej
9. bře 2024

@goovana Moje mamina podstupovala ablaci. Měla s tím fakt problémy, v klidovém stavu až 200 tepů, párkrát musela na elektrickou kardioverzi a různé injekce. Teď má po ablaci klid, ale invalidní důchod na to nepřiznávají. Pokud se něco nezměnilo za těch pár let tedy. Můj taťka měl prasklou chlopeň, ten byl teda 10 hodin na stole. Na tohle mu důchod přiznali.

hankaviki
9. bře 2024

Jsem pár let po ablaci. Dá se to vydržet. A je to v pořádku.

goovana
autor
9. bře 2024

Já mám problémy 11 let jenže u nás ve městě v nemocnici mě mají za stimulanta
Dojizdim od listopadu do Prahy
V lednu mi implantovali reveal lynq( ekg zaznamnik) neustále mě monitoruje a před měsícem jsem měla pauzu 6 vteřin...
Posledních 5 mesicu jsou synkopy tak četné že upadam až do bezvědomí a tři dny po kolapsu nejsem schopna normálně fungovat..je to strašný
Koukala jsem schválně na tabulky CSSZ a tam přímo arytmie a synkopy jsou...právě mě zajímá zda někdo nežádal a neví případně jak to je

goovana
autor
9. bře 2024

@hankaviki jak fungujete? Jak dlouho jste marodila ?
Mám fyzicky náročnou práci tak mě to vše zajima

hankaviki
10. bře 2024

Funguju úplně normálně. Vypozorovala jsem, že když mám málo cukru v krvi kvůli dietě, tak se mi nějaká arytmie objeví, ale jinak ne. Byla jsem po operaci hned v pořádku, žádné potíže si nepamatuju. Měla jsem několik dní holter na záznam srdce. Byla jsem v té době na rodičovské dovolené, takže neschopenku jsem neměla.