Kombinace očkování tetanus a covid. Je to bezpečné?
Je tu prosím někdo kdo absolvoval obojí třeba v rámci měsíce? Mně doktor varuje, že po tetanu mam nechat aspon par měsíců ocko covid uležet, ale že bohužel to není dle ministerstva výjimka.
Na tetanus si muzete nechat v laborce udělat protilátky a pak budete mít jasněji.Sestra měla jít na tetanus.nechala si udělat protilátky a další 3nroky nemusí tetanus očkovat,tak vysoké je má.každý je jiný a nekomu protilátky drží i roky po termínu a někdo je nemá zadne ještě před termínem.
@janule1940 ano delala sem si je a nebyly :( naposledy sem byla očkovaná v 17 to uz je nějaká doba no
Ptala jsem se na to kamarádky praktické lékařky a říkala, že stačí rozestup cca 2-4 týdny. Já jsem opatrná, byla jsem na poslední dávce covidu v červenci a na tetan chci jít teď do konce roku.
@evulineek Řeším to samé, taky mám tetanovku propadlou, když jsem měla jít, zjistila jsem, že jsem těhotná a to jsem na to pak radši nešla, ale měla jsem protilátky. Takže mě taky čekají 3 dávky + očkování na covid. Čekám na ukončení kojení. Jsem zvědavá na odpovědi/zkušenosti.
Staci 14 dni,jako PL to takto doporucuji
Taky jsem toto téma řešila, lékař doporučil rozestup 14 dní.

Manžel byl asi týden po tetanu. Pouze si do papíru napsali poznámku a píchli do druhé ruky.