Očkování covid

kristyna2002
21. bře 2021

Holky mám otázku je tu někdo kdo žije v Plzni a je očkovaný na covid 19?a kolik jste platili , ???
Radši se nechám naočkovat ,než se nechat ve dvou pracich vrtat v nosu každý týden budu ráda za odpovědi , prosím hejty si nechte

kafr
21. bře 2021

??? 😂 To jako si myslíš, že si to očkování prostě zaplatíš a hotovo?
Ne tak to nefunguje.
Očkovacích letek je málo a je na ně pořadník.
Promiň, opravdu mě to pobavilo, to je dotaz jako z Marsu 👍😂

A nemohli by ti v jedné práci vystavit potvrzení?

eloise02
21. bře 2021

Co je tohle sakra za dotaz???

lady742
21. bře 2021

Paní si asi dělá srandu,jinak mi to hlava nebere🤦

krtcice
21. bře 2021

Pardon, ale sem se to hodí, musela jsem 😅

verdos
21. bře 2021

Četla jsem někde, že na nějakém letišti v Rusku (už nevím jakém, ale určitě se dá dohledat) zřídili očkovací centrum, že tam člověk přiletí, naočkují ho a zase se vrátí domů... Stojí to dost, ale asi je to možnost (nevím, jak je to nyní třeba s možností vycestovat tím směrem). Prý to využívají hodně Němci. Možná to jde i jinak. Přeji hodně štěstí.

elencze
21. bře 2021

@verdos ovšem tam dostaneš v Evropě neuznávaný Sputnik, takže se stejně bude muset nechat testovat dál.

verdos
21. bře 2021

@elencze Pokud vím, Němci strašně tlačí na to, aby schválená byla a proto tato vakcína je nyní v EU v nějakém tom řízení pro schválení... Samozřejmě, těžko říct, zda nakonec schválená bude, to je další věc. Zda očkování v zahraničí nebude uznáváno u nás - to také nevím... (ale moc o tom nevím a hádat se určitě nechci). Nicméně jsou stejně potřeba 2 dávky, což je nějaký časový rozestup a mezitím stejně ještě daná osoba testovaná být musí (a dokonce myslím ještě 2 týdny po 2. očkování? Teď nevím...). A do té doby to klidně schválit můžou (hypoteticky).
Nicméně to měl být spíše příspěvek pro odlehčení - ač tady ta možnost je, reálně si nedokážu představit, že toho někdo využije (myslím, že cenová dostupnost není nic moc, neb 2x zpáteční letenka nebude zrovna nejlevnější... a že za tu cenu se dá asi někdo spíše podmáznout přímo tady a dostat nějaký "zbytek" nebo něco jako "náhradník" atd. - a bude to vakcína, která už je schválená a vůbec...).
A nikomu neradím dělat ani to ani ono (kdyby mě tu náhodou chtěl někdo chytat za slovo).

veronikav31
21. bře 2021

No,ono jsi dost zmatená.to,že když budeš naočkována neznamená že tě očkování bude chránit,covid 19 budeš moct i přes očkování chytit,akorát budeš mít-mozna mírnější příznaky než bez něj

mimi1004
21. bře 2021

@kristyna2002 Ty jsi žila poslední rok kde, že se ptáš tak hloupě?