Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
Anonymní, něco nového?
Anonym: to jsou teda fofry toto. 🙈😂 Drzim pesti.
Anonymní, tak držím palce, ať je to rychle za vámi. To ne/testování je teda mazec...
@pajula123 děkuji 😊 to teda jo 😅
Anonym: no je to prinejmensim podezrele. 🤔
Anonymni - kazdemu se COVID projevuje jinak,ale je to vysoce nakazlive,coz by odpovidalo tomu,ze vas to chytlo vsechny.kdyz bude manzel ppzitivni,jdete i vy vsichni na testy...na jednu stranu to je blbe pokud tonmate,tak budete v karsntene az do druheho negativniho testu,na druhou stranu to budete mit za sebou a uz to vase imunita bude znat,takze druha vlna u vas bude snad na pohodu...opravdu ale ten pristup doktoru a ze to zase nemaji podchycene je sileny,nechapu...mimochodem,naridil vam nekdo karantenu,nebo nic?
Anonymni - tak to mozna rizene promorovani v primem prenosu 😂😂😂 s co do prace,hlasil to manzel,ze ceka na testy a co bude?Zas tam vsechny zacne obchazet strach...A tobe uz je lip?
Anonymni - no je to u vas zajimave...jsem zvedava na vysledky tech testu...
Anonymni - no uprimne to muze byt cokoli,ale ted v lete pri popisu priznaku je ten COVID celkem dost pravdepodobny...
Na covid kasel zabira a tlumi ho prave ibalgin,nic jineho moc nezabira..
@marcicek84 Ibalgin na kašel?
@marcicek84 ja zas cetla nejake clanky, ze Ibalgin covid jen zhorsuje.pak to zase nekdo vyvratil. To jsou furt nejake studie. Tak jako s tema protilatkama. Nejdriv lidi vystrasili, ze protilatky ne, pak to sepsuli, ze jo a dnes zas clanek, ze protilatky ne. Si vyber... 🤦♀️😃
Anonymni, @alcar ano na covidovy kasel pry ibalgin...to o tom ibalginu,ze skodi byl hoax,to jsem tady vkladala hned,jak tu nekdo dal prispevek o tom a nakonec byl clanek o tom,ze to prave a jen latky v ibalginu tlumi
@marcicek84 ano, ten prvni byl ze Ibalgin ne, pak druhy clanek, ktery mluvil o hoaxu (to tehdy komentoval nejaky lekarnik) a pak jsem stejne cetla jeste nejaky rozhovor, kde jednozacne doporucovali spise Paralen, jelikoz u toho Ibalginu je podezreni, ze to zhorsuje. Ale asi to je jedno. Myslim, ze kazdy by mohl udelat nejakou studii a v teto veci se jen predhaneji v poznatcich. Uz ten prubeh s rymou a prujmem je v rozporu s typickymi priznaky. Ale kdo vi...
Anonymni - byl to nejaky clanek na novinkach tak pred mesicem,ale ja si to pamatuji,proto sami jsme meli v unoru a breznu ten sileny kasel na ktery nezabiralo nic jineho,proto nas to vede k myslence,ze jsme to uz taky prodelali.A ano taky to bylo tak,ze po odezneni to bylo zase stejne,tedy jsme mjseli bral ibalgin co 6 h a bylo to ok s tim kaslem,ja se z toho dostavala 6 tydnu ale po 3 tydnech mi uz obvodak dal ventolin na dusnost,ten zabral az za 10 dni,opravdu fit jsem se citila po 6 tydnech,mela jsem to hodnr dlouho,manzel to mel jak 2-3 tydny,dcera taktez...teda rada byla i castecne vlastni zkusenost a proto i tomu clanku verim...ibalgin jsme museli brat cca 10 dni abychom se v noci vyspali a taktez doporucim spat na brise,to taky pomahalo...jestli mame protilatky a co to bylo nevim,na testech jsme nebyli,protoze se tady testovalo jen rychlotesty a pak vysla studie,ze ty protilatky nemuseji byt ani po tezkem prubehu s realne hrozilo,ze pri neurcitem vysledku by me zavreli do karanteny a musela bych do keranteny a na PCR testy a uznej sama,ze se do toho cloveku nechce obzvlast kdyz vi,ze to mit mohl...ono totiz tam bylo propojeni s tim,ze manzel mel v praci 10 dni pred tim nez mu to zacalio Italy a de facto to domu donesl on,oak taktez tady v miste bydliste byl velky narust pripadu a tim,ja jsem i s tim hroznym prubehem jezdila do prace (bohuzel to bylo pred karantenou a pred prvnim potvrzenym pripadem v CR,tak me to netrklo),tak jsem opravdu mohla byt i ja prenasec a ve chvili kdy na nas byla uvalena celorepublikova karantena mi uz de faco nic nebylo...ale kdo vi 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
@marcicek84 testy delali i v tom poradu A dost a tam vybirali pacienty, kteri v lednu a v unoru prodelali onemocneni podobne zapalu plic atd. Delali odbery primo z zily a testy pak v laboratori - zadne rychlotesty a protilatky nemel nikdo.
Anonymni tady jsem nasla tento odkaz https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/ibupr...
@alcar ano prave,ze clovek i kdyby to prodelal nema jistotu tech lrotilatek,tak uz nejak nevim.moc smyslu po tom patrat,jestli to mel nebo ne,protoze pokud nema protilatky,muze tonmit zas...kazdopadne v Ostrave se delaly ty nepolehlive rychlotesty,zilni test bych asi uvitala vice,idealne aby nam to delali preventivne na preventivkach
@marcicek84 jj, už jsem ho taky našla, právě jsem chtěla tady hodit odkaz, zda to je on 😉
Anonymni jestli vam zabira ibalgin s zmirnuje priznaky tak jsem vazne zvedava jak tvemu muzi dopadnou testy,to bych mohla odvozovat zase tu pravdepodobnost zda jsme to my taky mohli mit,nebo to bylo neco jineho...ale jak rikam,ja jsem vyfasovala i ventolin a to protoze po 10 dnech vysadila ibalgin,ze ho beru uz dlouho a sirupy nezabiraly...hele na druhou stranu mit to za sebou a vedet,ze to prezijes bez hospitalizace je taky dobre vedomi,uz bys znala prubeh,to taky neni uplne od veci,mohla bys realne zhodnotit prubeh,riziko atd. Jeste u me ta zvlastni nemoc probihala tak ze mi bylo stridave lip a hur,2-3 dny na prd a pak najednou 2 dny ok a pak zase na prd tyden a porad dokola,tahlo se mi to...