Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
No a vtipné, že ty nicky co se do mě trefují, tu jsou tak z roku 2016, 2012 a těch příspěvků mají rozhodně méně, taky k zamyšlení...
@jelenice_zavodnice uvědomuješ si, že mluvíš z cesty? těžko dokážu, že nejsem anonymní autor, ale mohli by to třeba udělat admini stránek, kteří jistě vidí, zda je nějaký nick v anonymním režimu. Absolutně nemám problém, s tím, aby si to prozkoumali a dali veřejnou odpověď, zda jsem shodná s nějakým anonymním nickem v této diskuzi, můžeš tedy činit další detektivní kroky, ale upozorňuji tě na fakt, že jestli se tady veřejně ztrapníš a zjistí se, že nemáš pravdu a to opravdu zjistíš , budu od tebe očekávat veřejnou omluvu. Prostě jsi už vážně přestřelila a přestátá mě tohle téma bavit.
@jelenice_zavodnice
Ke tvé odpovědi jsem tedy požádala o prověření cituji: "žádám odpověď jsem jako nick marcicek84 shodná s anonymní autorkou diskuze, děkuji. Jsem osočována věcmi, které nejsou pravda, nemohu se bránit. Kdo je anonymní autor vědět nepotřebuji, děkuji za příspěvek do této diskuze." A opravdu se už těším až se budeš omlouvat.
@jelenice_zavodnice ách jo a není to jedno? Klidně ať tady je jedna osoba 10x jen bych byla ráda kdyby se tu podávaly relevantní informace a ne pořád pindat o tom kdo je kdo. Jak tak na to koukám je to všude stejný. Dva tábory. Jedni co trochu plaší a druzí kterým je to u pr...jen proto že se o tom pořád píše a už je to unavuje. Tak to nectete a nereste. Já jsem ta co plaší. Já prostě nechápu pár věcí. Jak se jim to mohlo v té Itálii tak zvrtnout? Mají méně nakažených než Korea ale kosí je to tam o sto šest. To hlásí mrtvé úplně všechny mám pocit. Vždyť ani v Německu bo Francii to tak neumírá. Nějaký pátek už to tam také mají tak by se to už projevilo bo se mýlím? Nebo jsou na tom Italové opravdu tak špatně stejně jako Čína? Taky by mě třeba zajímalo když obecně se ví že tam čínská menšina na severu je jestli umírají opravdu Italové bo čínské etnikum. A dalších spousta věcí, jak se to léčí. Jen symptomaticky a karanténou, kdy se dělají další testy atd atd. Já to prostě sleduju a dost mě to zajímá.
@podaji
Souhasím, koho to nezajímá, nebo unavuje, ať to nečte, nebo si založí vlastní téma např. "koronavirus - informace od odborné zdravotnické společnosti" a ostatní tady nechají žít... jenže už jsem to napsala několikrát, na založení nové diskuze tady nikdo z toho osazenstva co si na nás "honí triko", nemá koule, opravdu to je k nepochopení.
Ja sem jen zvedava kdy se u nas zacnou nosit ty rousky...kdyz uz je 1 nakazena ktera se nakazila na na pude ČR.
@natysnovec nikdy, protože pro nás je prodej zakázaný 🙂
@marcicek84 ja je mam....jsou to debilove
@jelenice_zavodnice 🙈😂🤦♀️😂😂😂😂😂😂😂💩 ve stejném čase možná proto, že ona má obedovou pauzu v práci (tipuji) a já mám obedovou pauzu děti, takže mám trochu prostor taky kolem poledne 😂 já tu jsem ale časteji.. stejný styl psaní možná proto, že s ohledem na to, co má v profilu, jsem taky z MSK, proto podobný slovník. Interpunkce dle času, to má asi každý... A jsme zase u toho pravopisu 🙈 😂 přepisování a smaily, dle nabídky mobilu 👌
To je to samé, jako bych řekla, že jsi Lucka, co jí anonym leží v žaludku od začátku. Mimochodem, jsou zde i příspěvky doktorek, ale ony nemají čas nonstop sedět na diskuzich. Třeba taková drep, chodí do práce, má malé dítě, tak asi celá žhavá bude sedět na diskuzích a přispívat jak šílená. A co třeba Odula, ta tu pořád přispívá zahraničními články, merope a další. Hodně tady ubylo příspěvků holek, co měly strach, ale za mě to tu čtou, jen si nechají od cesty psát, protože se jim s vámi nechce hádat
@podaji Na theguardian psali, že je to způsobené tím, že Itálie má největší procento starých lidí z celé Evropy. Na světě je snad druhá nejstarší (přes 20% obyvatel je starších 65 let). V Lombradii, kde dochází k nejvyššímu množství úmrtí je to stejně. Zemřelí jsou stejně jako v jiných státech lidé, kterým je kolem 80 let a jsou to muži. Ačkoli to vypadá, že je to tam "kosí", tak ta čísla pořád odpovídají průměru celosvětové úmrtnosti.
@podaji Všechno bylo v minulé diskuzi, odkazy na zahraniční weby, vyjádření lékařů, klidně bych byla z toho dělala výtah pokud by někdo měl problém s angličtinou. Díky pár uživatelkám nic z toho není. A já k nim nepatřím, v minulé diskuzi jsem měla jediný příspěvek, kde jsem popsala, proč médiá v ČR tolik šílí. Itálie je promořená, měli to tam daleko dřív, než se něco v Evropě začalo řešit, je to všude a slušně si to všude roznesli, navíc tam mají vysoký počet lidí v postproduktivním věku, proto ta úmrtnost. A k tomu italská mentalita, kdo zažil, ví o čem mluvím.
@marcicek84 mno... Taky bych mohla napsat svůj Nick, že? 😂 Ale to se mi fakt nechce 🙈 a admini by tím porušili anonymitu, kdyby pátrali po tom, kdo jsem. Nic neporušuji, nikomu nenadavám, jen píšu svůj názor 😉
anonymní - no víš, já se těším, až tady bude černé na bílém, že nejsme jedna a tatáž osoba...však já nechci, aby ses odtajnila, stačí když napíšou, že nejsme jedna a tatáž osoba, ale tím se "honičům" trik vezme vítr z plachet, tak si říkám, copak budou dělat pak? A nechají nás už normálně žít???
@natysnovec aha, to ani nevím, že je taková nakažená
@marcicek84 mno... Ale to Ti stejně nepomůže 😂 protože Ti napíšou, že nicků můžeš mít víc. Museli by prověřovat IP a to by bylo už proti pravidlům, když nic neporušuji 😉
Jj cetla sem to....
@natysnovec a v které části ČR?
Pacientka v ústecké Masarykově nemocnici je prokazatelně prvním případem, který se nakazil novým typem koronaviru na území Česka.
Ustecky kraj??
@jelenice_zavodnice tak to sem můžeš dávat, jestli chceš 😉
Mě séře pan premiér.
Kurník tak ať zakázku do Itálie jezdit, Italům k nám a je to.
Ale tableta doporučení a prosby směrem k zaměstnavatelům, ať nechají zaměstnance 14 dní doma, jsou k ničemu.
@natysnovec je to ale matka jednoho z drivejsich nakazenych, ktery byl v Italii. Ne ze by to nekdo chytil, aniz by vedel kde.
@jelenice_zavodnice italská mentalita jako že to jsou trochu cunatka a salamiste 😂 v Itálii jsem byla dvakrát na severu a kromě hotelových komplexů všude curbes a itosi mě přišli deeeesne pohodový 🤷😂
@natysnovec a tu rousku teda nosis?
@dor souhlas
anonymní- dobře, klidně ať prověří i IP, nemám strach, ale už přestanou ty trapárny, je to úroveň základní školy, takhle někoho z něčeho osočovat, síla fakt...
@dor ale u nás to asi takto nejde, bohužel. Nic jiného jim nezbývá
@re_barbora zatim ne ja bydlim ne vesnici.
Jen tak na okraj. Byli jsme včera na převážení u pediatry. Tam jiná sestřička než jindy, že prý ta naše je na dovolené. Jen jsem ze srandy prohodila, že doufám, že nelyžuje v Itálii. No a ta zastupující sestřička, mimochodem nejspíš v důchodovém věku, řekla, že to neví, ale do Itálie jede příští týden ona. Tak já jen doufám, že po návratu půjde zase zastupovat někoho, případně půjde rovnou do nemocnice ošetřovat pacienty. A to v rádiu nějaký chlapík říkal, že momentálně považuje cesty do Itálie za hloupost.
Dneska jsem asi po dvou týdnech musela nakoupit a viděla jsem paní v roušce. Nevypadala moc dobře, samozřejmě může mít špatnou imunitu, nemusí být nutně nemocná, nicméně to bylo poprvé, co jsem viděla někoho v roušce na živo a ne jen na fotkách z ciziny.

Anonymní autorko, já to tu průběžně četla, protože jsem si myslela, že sem někdo bude přidávat i něco jiného než české panikařící zdroje, stejně tak jak to bylo v předešlé diskuzi, do ktoré se zapojily i dvě zdejší lékařky a pár lidí, co sdíleli zajímavé zahraniční zdroje. Bohužel, už to nikdo nedělá, nedivím se, je to fraška a ne rozumná diskuze, škoda. Soukromé očko nejsem ale analyzovat texty a zdroje umím, byla to součást mé práce. Tak schválně, věnovala jsem tomu 10 minut a tohle jsem zaregistrovala: Marcicek si na první stránce hodně dávala pozor na určitou interpunkci, pak od toho ale upustila a používá velice podobnou interpunkci jako anonym když se "nehlídá". Když se hlídá, používá v této diskuzi stejnou jako na první stránce, přičemž v jiných diskuzích mimo této marcicek používá interpunkci jako anonym, prostě se to liší. Obě dámy používají familiární pojmy, trochu toho obecného jazyka, marcicek to použila i v minulé diskuzi. Používají stejné smajlíky. Marcicek se pořád obhajuje a klade důraz na důkazy, která mají vyvrátit tuto skutečnost. Anonym i marcicek reagují plus minus ve stejný čas, tak aby ta diskuze pořád vyskočila na hlavní stránce a aby se někdo "chytil", a samozřejmě, vypustím to, že reagují na vlastní příspěvky.
Takže, pro ostatní, kdo souhlasí s tím, že anonym je marcicek, dají palec nahoru, uvidíme, jestli je tady víc uživatelek, co si to myslí. Tato diskuze už dávno není o původním tématu, takže to je úplně jedno, co si kdo myslí 🙂