Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 uz i ten koronavirus je rasista! 😀
@alcar treba ten,kdo si ho objednal byl rasista 😂😂😂
@alcar 👍😂😂😂
První nakažení z dovolených:
https://www.lidovky.cz/domov/nechteny-suvenyr-p...
@pajula123 ještě to bude zajímavé...
@pajula123 mno... Pěkně
A zase se na to prislo nahodne pri preventivnim testu pendlera. Nikdo zadne priznaky. Nevim, co si o tom myslet. 🤔
@alcar je to divné, že? "Hrůzostrašná" nemoc a tolik lidí bez příznaků...(i když osobně mám obavy z toho horšího kmene, co běhá jinde)
@pajula123 Američany? Hmm.. těm musí řádně text do bot. Toho se taky obávám
@pajula123 no, v tomto mě příšerně krka ten semafor. Švédsko jediná země EU s vysokým rizikem? Při včerejším nárůstu 31 případů, a extenzivnejsim testováním než Čechy?Ale to neva, protože to Švédsko přece "nemělo ta opatření", že. (Což je blbost btw).Ale dovolenkare pustíme všude jinde po Evropě, to neva že ve Španělsku maj nárůst 600, v UK 500 a Chorvatsku se potkaj s Amikama 🤦🤦 strašná pitomost toto.
@pajula123 jinak o slabší -silnejsi verzi v usa nic nevím, ale oni tam mít silnější verzi ani nemusí, pac se podstatná část obyvatel chová jako idioti - tvrdí že covid je demokratickej hoax, pali roušky ( jsou totiž proti jejich osobní svobodě), pořádaj covid party kam zvou covid pozitivní a navrch si pořádaj rasistický pochody BLM a zakládají zóny bez policie kde o nějakým social distancing nemůže být ani řeč... Takže 🤷
@odula 👍
Mohli byste mi někdo vysvětlit toto?? 😀😀 "Dva lidé se covidem-19 infikovali v Británii, Švédsku a Chorvatsku". Nějak se nemůžu dopočítat ,😁😁https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/koronavirus-...
@odula i mistr tesař 😂😂😂
A zase ten covid. A cetla jsem ted, ze je nejaky novy onemocneni - zavaznejsi - v cine.
@kaja2016 pouští zase nový vir do světa?
@marcicek84 co říkáš na nová opatření 😂😂😂 jsem si hned na Tebe vzpomněla 😂😂😂
Anonym: mam ti tady napsat vsechna sprosta slova, ktera jsem pouzila? To by bylo urcite par vet. 🤣🤣🤣
Muzete mi tady nekdo, prosim, napsat, jake jsou pokuty za nenoseni rousky? 😂 Jestli mam radeji umrit hlady nebo financne vykrvacet. 😂
Anonymni - co ti mam k tomu rict,hygiena a stat to absolutne nezvladl,vcera hlasili stabilizovani situace a dneska rousky vsude uvnitr?a to jeste hrozi omezeni cestovani pro nas za hranice???No my se chystame na Slovensko,vcera jsme doplatila a kdo vi jak to bude,Vojtech by mel odstoupit,za tu stiuaci je stat odpovedny,pokud kvuli zavrenych hranic nebo zmenenych podminek neodjedeme bude zadat nahradu skody,protoze to tak fakt nejde...
A co se tyce toho rozlezeni do firem to taktez zavinil stat rozvolnenim slezskeho vojvodstvi a ze pendleri nemuseli davat testy,vsechno nam tady dovezli polaci,dalsi cast viny maji lide,kteri schvalne z okresu Karvina a F-M jezdili nakupovat do Ostravy bez rousek,na Hranecniku to sundali s bylo iim to jedno,tak ja nevim,kdyz nam nevyjde Slovensko,jedeme do Prahy,uz toho mame celkem dost. A doufam,ze jim to lide ve volbach spocitaji.Jako ja jsem v klidu o me az tolik nejde,nakup privezlo tesco,v kancelarich to byt nemusi (je tam vyjimka) a MHD je nic.Horsi je co vymysleli s temi respiratory FFP2,to uz mi prijde dost pres caru,asi jim to nikdo nekupuje...Jinak ja mam za cca tyden skoro mesic dovolene,tak mi to je jeste vic volne to opatreni,bazen na zahrade se osvedcil,jinak se planuji hory a takze mi s tim muzou vlezt na zada 😂😜
@alcar ja nevim ale ted ma prset,az budou vedra,tak to lidi zas mit nebudou a v srpnu se cekaji vedra a uz nas pripravuji,ze to tu bude muset byt dyl jak 14 dni,psal to Madar,ja myslim,ze tu neochotu nosit rousky pozname,hodne lidi je otravenych a hodne lidi tonmusi mit 8 a vic hodin v praci a kdyz si predstavime,ze Vojtech uz avizoval,ze budou rousky od ppzimu zas tedy rijen nebo listopad,tak at mi nekdo rekne jak si predstavuji,ze ti lide tady budou zit?kdo bude platit zdravotni nasledky noseni rousek??? Nekteri budou de facto uz pul roku v rousce,s podzimem do mame trictrteroku a se zimou rok,tohle v kraji ANO nema sanci ustat

A pak,ze to neni o rase... https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/koho-...