icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

alcar
28. srp 2020

@marketka_m no to mas pravdu. Ale tehda lidi nevedeli pred cim stoji. S aktualnim stavem neuspeji. To by museli lidi zacit padat jak hrusky. Coz se muze samozrejme “tak nejak prihodit” (rozumej zmanipulovat).

marketka_m
28. srp 2020

@alcar a nerikam ze nepripravi neco kdy "nebudes vedet pred cim stojis"..je to vlasne dost jednoduche a z druhe strany fakt mazec..
co.kdyz covid jenom overil co budou lidi delat "kdyz nevi"?!

marcicek84
28. srp 2020

@alcar uz ted je moc otazek,ted uz se to nepovede,diky neschopnemu Vojtechovi 😂 a nepruznym hygienam 😂jeste bychom jim meli podekovat 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

marcicek84
28. srp 2020

Jedine co pujde prosadit je povinne ocko u vybranych rizikovych skupin...na vic snad uz nemaji

marketka_m
28. srp 2020

@marcicek84 "neschopneho Vojtecha"?!neznam..podle mne hidne dobre podstrcena loutka Babise.ktera se nadlabr penezmi protoze se dobre naucila scenar

autor
28. srp 2020

@mayunka1987 přeji, ať je mu brzo lépe

Co se týče vakcíny, jde jen o to, aby se zase nabalikovala farmacie a těch lidí, co to budou chtít, je hodně, takže nemám obavy, že to bude povinné, spíše nepovinné a hrazené že ZP, jak pneumokoky... Já popravdě stála s otevřenou pusou, když mi taťka řekl, že se chce naočkovat. Doufám, že moji mamku k tomu neukecá... Na mě se díval, jak na pomýlence, že ani náhodou a děti tím tuplem ne... Takže tenhle business si své klienty najde... I odpůrce, takže povinně to za mě nedají... Vakcína na chřipku je taky dobrovolná

alcar
28. srp 2020

@marcicek84 no ted by je s tim lidi poslali nekam. Do jara ale jeste dlouha doba. Kdo vi, co bude. Treba tady budu na jare hystericky shanet vakcinu. 🤣

marcicek84
28. srp 2020

@marketka_m ale je neschopny presvedcit lidi o cemkoli

marcicek84
28. srp 2020

@alcar nestras,to spis budes mit za sebou dalsi kolo promoreni a bude ti to jedno 😜

alcar
28. srp 2020

@marcicek84 no, jeste ze tak. 😅

marketka_m
28. srp 2020

@alcar dobre ty;) pisu si...hysterka alcar na.MK ;) jooo uz vidim tu diskusi

marketka_m
28. srp 2020

@marcicek84 neshopny..???no nevim..ja si mysli. ze babisuv plan vychazi...a volby zasr vyhrqje. jenom debil na setkani odsouhladi rousky a pai rekne ze to je blbost a.spasitelsky je zrusi..

alcar
28. srp 2020

@marketka_m ano...to budou reci, jaka jsem byla v srpnu hrdinka. 🤣🤣🤣

marcicek84
28. srp 2020

Spis to vidim,jak budou chtit na jare demonstrovat rizikove skupiny,ze ockovani ne,ze radeji budou do smrti nosit respiratory...

marketka_m
28. srp 2020

@alcar ono by bylo celkem zajimave kdyby nekdo zkoumal tuto diskusi od toho brezna ..a pak rekl..ta uzuvatelka prodelala depresi..ta je v prdeli..ta si zase dela prdel z vas...vis jak..takovy progress

marcicek84
28. srp 2020

@alcar to urcite,protoze na vyvoj nazoru nemame narok,byt se pandemie vyviji a meni kazdym dnem 😂😂😂

alcar
28. srp 2020

@marketka_m tak ja si myslim, ze jsem zadnym zavratnym nazorovym progresem neprosla, ale radsi to nebudeme zkoumat, jó? 😂
@marcicek84

marcicek84
28. srp 2020

@marketka_m 😂😂😂 jo a pak pujdeme vsechny na vyslech k babisovi do capiho hniza...😂😂😂

marketka_m
28. srp 2020

@alcar hele na to jsem mala kapacita🙂ale mozna by to bylo zajimave..co vis..nebo by ses dozvedela ze jsi mimo..protoze jsi neprosla progresem...hehehe

marketka_m
28. srp 2020

dobrou damy..spete s covidem..vztavejte s covidem..ale nezapominejte na sve rodiny a sebe sama..pa

autor
28. srp 2020

Tak hlavně že už skončilo dohadování o tom, že
@marcicek84 a já jsme jedna a tatáž osoba, protože o tom tady taky bylo několik stránek 🙈

marcicek84
28. srp 2020

Anonymni tak ted jsi to zabila😂😂😂 to bylo taky neco

marketka_m
28. srp 2020

joooooo.to jsem uz taky zazila..ja byla taky narknuta ze jsem pod dvema uzivat.jmeny..a jestli to bylo v tezo diskuzi..tak to je prdel

marcicek84
28. srp 2020

Taktez brou,je treba si uzit posledni letni dny,covid tu bude i na podzim 😉

autor
28. srp 2020

@marketka_m mno... Já si říkám, že někteří jsou tady skoro 24h/den 😂 taky jdu spát, dobrou

marketka_m
28. srp 2020

ja jsem dneska zde byla snad nejdele za vecer co lze..sama cumim;)

alcar
28. srp 2020

Devcata dobrou. Zitra to tu omezuju, protoze dneska to tema bylo narocne a ja se regulerne zacinam bat toho, co s nama vymysli. 😅

odula
28. srp 2020

@marulu čus - nevím o čem přesně jste se bavili - už diskusi moc nesleduju. Švédi to tragicky podelali s domovy důchodců v některých krajích (třeba u nás ne -tady byla úmrtnost hodně nízká protože krajská správa jednala hodně rychle a zavedla ochranný opatření ještě před tím než vešla v platnost celostátně). . Asi 80% úmrtí jsou lidi nad 70 let. Nebo takový nějaký vysoký číslo. Pokud se týče dodržování distance atd, tak jsou tady lidi (aspoň tak dalece jak můžu posoudit - v mojí sociální bublině) překvapivě velmi konstantně velmi disciplinovaní (když jsme byli na dovoleny v Čechách tak jsem byla paradoxně docela vyděšená z toho, jak to mají Češi celkem na salámu). Neexistujou tlačenice v obchodech nebo frontách, striktně 1.5 odstup, autobusy mají stále znepristupneny přední části vozu (kvůli řidičům), linky jsou posíleny aby v autobusech mohli lidí pohodlně jezdit v rozestupech, střední i vysoké školy fungujou ale v podstatě dálkově.... Takže tady se vlastně všechna ta doporučení vesměs pořád dodržujou... A zdá se že to na ty širší úrovni nerizikovych skupin opravdu funguje (čísla klesají).(už od července je tu denne min případů nez v ČR ;) a testuje se tu víc ) . Nekonalo se tu žádný přetížení nemocnic, zdravotnictví dál normálně funguje, ani ty polní nemocnice co si postavili, tak nevyužili... Jen teda - ty duchodaky no. :(

meesha
29. srp 2020

@odula to zni optimisticteji, akorat bych doplnila, ze umrtnost byla nejvyssi za 150 let (udajne od dob velkeho hladomoru) a hospodarsky propad prakticky stejny jako kdekoliv v evrope. Za vzor bych to moc nedavala. Muzu se zeptat jak se "zadarilo" s tema duchodakama? Myslim tim jak se to do nich rozsirilo? Zamestnanci bez ochrannych prostredku nebo cim to bylo?

autor
29. srp 2020

@marketka_m popravdě, když jsem zakládala diskuzi, čekala jsem, že v létě už tu bude pomalu mrtví a ono ne, je tu živo až až 😅

Strana