icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
2. zář 2020

Anonymni tak ono se psalo uz kde co,takze kdo vi,jak to je...

autor
2. zář 2020

@jelenice_zavodnice nn, nečtu, úspěšně Vás přeskakuji 😅 já si už dávám síto toho, co tady čtu, jinak bych nedělala nic jiného, než četla hádky 😉 jinak můj příspěvek byl myšlen v dobrém slova smyslu. Stále u mě platí, že každý má právo na názor, ač je stejný nebo jiný než ten můj a respektuji ho 😉
Co se týče samotného koronace, tak aktuálně jsem spíše jen pozorovatel diskuze než aktivní člen... Aktivní člen se zde totiž rovná, že se s někým hádáš 🤦‍♀️ což mě jaksi tady přestalo bavit... Mě hlavně nezajímá to, když sem někdo napíše nějaké info o průběhu nemoci, zda ok, nebo není ok atd. A občas se tady i dozvím, co teda platí a co ne, protože zase platí odvolávám, co jsem odvolal, slibuji,.co jsem slíbil... 🤦‍♀️🤷🏻‍♀️🤦‍♀️

marcicek84
2. zář 2020

Tak co holky,jak to vidite,muzeme tipovat kdo bude z novinaru/medii pozitivni a kdo ne,jak to tipujete u Moravce? 😂

autor
2. zář 2020

@marcicek84 to jo... Zajímavé je, že nikoho nenakazil...

jelenice_zavodnice
2. zář 2020

@marcicek84 Ze ty ctes jenom nadpisy tech clanku a pak honem rychle to nasdilet do korona diskuze abys byla prvni? Protoze jinak si neumim vysvetlit ty kecy kolem intepretace udaju, ktere jsou v tom clanku jasne napsane.

autor
2. zář 2020

*mě hlavně zajímá to, když někdo napíše nějaké info o průběhu nemoci

marcicek84
2. zář 2020

@jelenice_zavodnice zbytecna diskuze,uz jsem ti to psala 3 x spatne si svuj vypocet interpretujes...pokud nemas nic jineho tak preji dobrou noc...

jelenice_zavodnice
2. zář 2020

Anonymni uzivatelko Fakt nectes? Protoze si zmercila docela rychle ze jsem se tady objevila po nekolika mesicich a to teprve vcera vecer 😉

jelenice_zavodnice
2. zář 2020

@marcicek84 No na tebe nemam, nevim proc si mela nutkani mne tady vcera oznacovat.

autor
2. zář 2020

@jelenice_zavodnice tak upozornění mám zapnuté, diskuzi čtu, hádky přeskakuji. Nicky, které píšou vidím a komenty, které si vzájemně vyměňujeme s @marcicek84 nečtu, přeskakují je 😉

autor
2. zář 2020

@jelenice_zavodnice jo a to, že ses vrátila jsem si všimla v upozorněních, že jsi tady napsala ne v diskuzi 😂

autor
2. zář 2020

@jelenice_zavodnice a čím to, že jsi zpět?

marcicek84
2. zář 2020

Kdyz vas bude chtit dat hygiena do karanteny nezapomente rict,ze: Já nosím téměř všude respirátor FFP2, v místnosti bylo větráno, byly tam vysoké stropy,“ a melo by to byt cajk 😂😜

jelenice_zavodnice
2. zář 2020

Anonymni uzivatelko Vis co to zpusobilo? Vcerejsi zprava o pokutach za rousky v metru. Zahledla jsem to, kdyz jsem kontrolovala postu a rikam si, ze to je dalsi z tech ´”senzacich” o Prazacich, kteri zaplnuji Riegrove sady v prubehu nouzoveho stavu, kteri si slapou po hlavach na trzich atd. (Mam tem rozbor v KZ nekde v historii). A mela jsem u sebe tuzku a papir, tak jsem si pro srandu dle clanku propocetla, kolik procent tech Prazaku tedy zaplatilo to vypalne za nenoseni rousek v metru. A pak si rikam, ze to urcite bude v teto korona diskuzi pokud to tady jeste zije. A trefa, dokonce to nasdilela sama marci. A pak tam nekdo chtel vedet neco o pokutach a to vim, ze to zjistovala Lichozroutice u pravnika, proto jsem napsala odkaz. Tot muj pribeh zmrtvychvstani v teto diskuzi 😀. Popravde ale je tu dost nuda, zadne zajimave zdroje ani informace a ani hadky, sakra nemela bych svuj odchod prehodnotit, hm? Ale ne neboj, ja se zase poroucim, mam na wishlistu par novych zahranicnich videi ohledne korony, tak to musim zkouknout a pak kdyz tak poreferuji, co je ve svete korony nove, kdyz se nam tedy s tema velkyma ovacema vratila...a jestli se chysta odejit nebo nam otravovat zivot nadale. Mej se anonyme.

autor
2. zář 2020

@jelenice_zavodnice abych byla upřímná, tak mě vůbec zpráva o pokutách netankuje, ani nevím, že nějaká byla... No bože.... Někdo dostal pokutu... Jen další titulek, aby měli o čem psát, když už není o čem 😉

marcicek84
3. zář 2020

Spis zas jelenice necetla historii,tak nepochopila,ze kdyz hujda tvrdila,ze prazaci to poctive nosi a nekteri oponovali,ze o tom pochybuji,tak ty pokuty prokazaly opak a i to,ze jsou i v praze lide,kteri nesouhlasi a nenosi,zabredavat do vypoctu procent odhalenych pripadu a pak napsat,ze to jen tolik a tolik neni relevantni vysledek,pokud se bavime kolik procent celkove to prazaku nenosi. Je to jen procento odhalenych pripadu policii,tedy spicka ledovce,zamenit interpretaci vypoctu je celkem maso a ano to se clovek za preknouceni pak samozrejme ozve...a k pokutam,no mi je to taky vlastne jedno kdo kolik dostal,spis se podivuju,ze ji nekdo vubec dal...

jelenice_zavodnice
3. zář 2020

Anonymní uživatelko No jasně, že senzační titulky. Akorát marci to sdílí s velkou pompou očekávající záplavu lajků jací že jsou ti Pražáci borci v nenošení roušek a když jí někdo ozřejmí matematiku, že se jedná stěží o setinu cestujících, tak půl dne vymejšlí scénář, jak jsou vlastně ty výpočty zcestné a nic to nevypovídá o nenošení roušek. Přičemž ona sama pražské metro viděla tak dvakrát v životě možná ještě do doby Havla v průběhu školního zájezdu ale naprosto jasně ví, že Pražáci celé měsíce ignorují nošení roušek v metru. Nevím co tady předváděla poslední měsíce, zřejmě to samé co i předtím, akorát mohla si víc exhibovat, protože jsem tady nebyla a neměl jí kdo trochu nabourat ty její černé scénáře o konci světa.

marcicek84
3. zář 2020

Anonymni ta jelenice je fakt mimon,v tom prazskem metru se pohybuju celkem casto,kdyz tam jezdim na sluzebky,takze zase spatna dedukce...
A ta interpretace vysledku ji opravdu nejde,na to nebylo co vymyslet,to vidi i slepy,ze jeji zavery jsou mimo,staci zacit pouzivat hlavu,ne se chlacholit tim,ze zvlada trojclenku,ostatne interpretace vysledku je to nejdulezitejsi z vypoctu...kazropadne taktez nerozumim jejimu z mrtvych vstani,mozna nadech pred zprisnenim opatreni v Praze...

autor
3. zář 2020

@marcicek84 @jelenice_zavodnice nezatahujte mě do toho 🥴 😂

hojda
3. zář 2020

@jelenice_zavodnice Naprosto souhlasím, já byla taky velice překvapená, že roušky v metru lidi nosí a nařízení dodržují. Ano, najdou se jedinci bez roušky, ale není jich mnoho .

jelenice_zavodnice
3. zář 2020

@marcicek84 Když si tady vařená pečená, tak si počkáme na nějaký report z Prahy, ideálně podložený fotodokumentací místa činu, třeba se dozvíme něco nového, co Pražáci nevidí 😉
A jinak, s tím promazáváním textu příspěvků to nepřeháněj, se nejdřív rozhodni jestli píšeš mně nebo anonymu, která o to minimálně naoko ale nestojí a já vlastně taky ne.

hojda
3. zář 2020

@marcicek84 Někteří oponovali, že o tom pochybují, Tím někteří myslíš sebe, že?

sticker
marcicek84
3. zář 2020

@hojda no nebyla jsem to jen já a ty to moc dobře víš, bohužel promluvila tvá zhrzená ješitnost, prostě roušky nikdo nechce, ne tam, kde je bílo a situace je klidná, vy se v Praze připravte a utahování, to jsme si tady odkroutili v létě, tak chceme mít klid, což je logické a pochopitelné a už přestaň trapně psát, že lidé s rouškami souhlasí, to možná tak tvé vnitřní přání, nesouhlasí, ve chvíli rozvolnění opatření se u nás v kraji hned sundaly, tak fakt to na čem jedeš je dost dobrý matroš.

marcicek84
3. zář 2020

@jelenice_zavodnice ale no tak, takové úkoly a reporty si dělej sama, to už tady zkoušela @hojda a ano, dala jsem ti ochutnat tvou polívčičku, proč ne, taková ta nepřímá třetí osoba ona se ti strašně zalíbila, tak jsem využila tvůj způsob komunikace a evidentně tě to dostatečně popudilo, no to víš, jak se do lesa volá...každopádně myslím, že můžeš jít jako místní reportovat, tobě takové sledovací akce dělají jako bývalé policajtce dobře, tak pátrej a dej nám svátek 😉

marcicek84
3. zář 2020

@hojda https://www.idnes.cz/ostrava/zpravy/automobilka... počti si, jak lidé údajně s rouškama souhlasí, asi tak, že ve firmách vyhlašují stávkovou pohotovost 🙂

hojda
3. zář 2020

@marcicek84 Ne byla jsi to jen ty. Psala ještě Alcar, ale ta si myslela, že to říkám o vlaku. Tak se laskavě uklidni a začni brát prášky na nervy a paměť! O rouškách říkám, že lidi proti nim brblají na internetu, ale ve skutečnosti je většina nosí, tak jak se má. Ty pořád tvrdíš, jak je tu plno odpůrců roušek, kteří podepisují petice a dělají demonstrace, na které přijde u vás několik desítek lidí! A to jste si ty roušky užili se vším všudy i přes léto. Když je demonstrace ,tak nikdo nepřijde???? Divné ne?

hojda
3. zář 2020

@marcicek84 To si nepřečtu, je to placený obsah a předpokládám, že ty jsi zase četla jen nadpis a tím to končí🙂.

marcicek84
3. zář 2020

@hojda přečti si článek výše a probuď se do reality a prosím tě, už mě neobtěžuj...

odula
3. zář 2020

jejdanacky, odebiram tuhle diskusi, ale je uz ponekud... nekonstruktivni. Kdyby nekoho zajimala situace ve svedsku (treba jestli to co pisou media je fakt nebo spis ne), tak me oznacte. Mejte se tu krasne a paaa paaa.

jelenice_zavodnice
3. zář 2020

@marcicek84 Tak to te zere 😀, neprima treti osoba, ze jsem to pouzila jako prvni? Tak si vymysli vlastni zpusob a neopakuj po mne. Byvala policistka nejsem ale treba o tom zacnu uvazovat, i kdyz lovit konspiratori jako ty by me nebralo.

Strana