Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@hojda Sla bych do toho. Nemam strach.
@hojda však to můžeme hrát všichni, ne? Ti co se bojí se pozavírají doma a ostatní budou žít normální život 😉
@marcicek84 Kdo se boji, nesmi do lesa 😆
Na fb profilech na mě před půl rokem skákali ksichty s cedulama NOSÍM ROUŠKU, teď na mě ty stejný ksichty čumí s fotkou STOP ROUSKAM! To jsme tak vymletej stát, že kvůli tomu, ze Jarina odvedle tvrdí, že je to jen chřipka začnou to tvrdit všichni? Já byla pro roušky od začátku, pracuji v nich i v 35 stupních a nemám problém!!! To jsou jen keci uremcanych Cechacku, který si furt musí stěžovat. A keci o tom, že kvůli Covidu se budou podceňovat jiný onemocnění? To budou! Neboť jsme národ idiotu, a neumíme se k tomu postavit a nasadit na ty huby aspoň to nejmenší a to třeba ty roušky. Tak se to rozjede naplno a zas to bude všude a ta úmrtnost teprve vzroste. A samozřejmě i ten průběh bude horší. A to nemluvím o těhotných v 1 trimestru, starých rodičích a jiných příbuzných a nemocných.Co víc na to říct.
@mamio jestli to nebylo tím, že nám všem říkali, že ty roušky jsou dočasné, tak měsíc, dva by to i člověk vydržel, ale ono se jim to zalíbilo a podívej se, už to bude za chvíli půl roku a další půl rok před námi, to není nic krátkodobého, chtěla bych vidět, kdyby nám na začátku řekli, od teď už navždy nebo na několik let bez roušky na puse nebudete existovat, kdo by to propagoval heslem nosím roušku, ano, jen blázen. Takže ano, když je něčeho moc, tak je toho příliš. Co víc na tvůj příspěvek říct...
@mamio jenom aby to nedošlo tak daleko, že i naše děti budou muset mít co roušky, ale rovnou respirátory ve školách...to bude paráda...
@marcicek84 ale vždyť jsme je nosili všeho všudy max měsíc. To je snad moc? Pokud vím tak celý léto si tady každej dělá jak chce,jen všichni fnukali, ikdyz na dovolený mohli jezdit, tak jakej půl rok? A teď to tu máme zpět samozřejmě, a to teprve ve velkým přijde.
@marcicek84 no ale proč to tak možná skončí... Neboť jsme to dopustili...
@rosemary777 Tak proč už to někdo nezorganizoval? Domluvte se, já tomu fandím, když není nedostatek dobrovolníků, tak není problém.
@mamio ano, dopustili jsme hru na pandemii, ani ty PCR testy na koronu nemají zlatý standard, nevíme co to pořádně detekuje a má to velkou chybovost a to, že se někdo nezajímá a neptá a hraje to s nimi, tak nahrává dalšímu a dalšímu omezování našich práv a svobod a pak tu bude povinná vakcinace a bude po ptákách a 3,5 mil. obyvatel zapláčou, je vidět, že teď nahánějí strach, aby se lidé chtěli nechat očkovat dobrovolně a když se nepovede, tak to dají povinně a nevzepřeme se teď tak pak to půjde o to hůř, pořád nedochází???
@marcicek84 Ok, tak to tak domluv🙂, co ti brání? Ať to stát nařídí obráceně.
@marcicek84 dochází me to až moc dobře. Je tu vir a ne jen tak nějakej, nikdo neví co do budoucna zanechá v těle a kde vůbec vznikl... Pokud máte v rodině starší pribuzenstvo, tak musíte počítat i s nejhorším,pokud to chytí. Což asi s tím počítáte... Me jsou u prdele dohady o nejake politické honitbě, vakcín apod. Je tu riziko,hrozba, je a podle toho se musí jednat. A o strachu to teprve bude.
@rosemary777 no to si zatleskej, to si mi dala teď 🤣🤣
@mamio 🥱🥱🥱🥱
@rosemary777 Tak to snad víme všichni už dávno, že tě rouška neochrání, ale že díky ní naprskáš do vzduch míň viru. 🙏
@mamio u tebe to už o strachu je, bohužel ses nechala zatáhnout do té hry a neověřuješ si informace...
@hojda to si domluv sama, ty pořád potřebuješ rozdávat druhým úkoly a chceš po nich nějaké experimenty, ale když po tobě chci já nějaký důkaz na tvé vrzení, tak se odmlčíš, tys tady nedokázala ze svých úvah de facto nic, nic jsi nepodložila, vše spekulace, které jsem se facto vyvrátila, tak já nevím teda soc. experimety jsou dle mého nadbytečné, když je tolik jiných důkazů, ty to jen nechceš slyšet
@rosemary777 to je zbytečné, ani tento důkaz jim nebude stačit, věř tomu
@marcicek84 Prosím? Od tebe jsme tu neviděli jediný důkaz, stále jen tvé dojmy z internetu. Já si nic domlouvat nepotřebuju, nemám problém s tím, co je teď nařízeno🙂.
@hojda Tak proc je nosis? A co ty nesmyslna opatreni?
@hojda Jo, nemas, ty ses uz zmagorena, vidime.
@hojda zavri se doma a nikdo na tebe prskat nebude, neboj se tolik.
@hojda rozhodně jich bylo víc, než cos tady ukázala ty, kromě tvých představ o tom, že všichni s rouškama hromadně souhlasí, no jako nebudu se dohadovat, ono to se s tebou jak s tím hrachem, jen od té tvé stěny se odráží až moc daleko...
@rosemary777 zvedni tu svou prdel a bez do experimentu, tvrdíš že se nebojís a ze do toho jdeš, tak tu nesed a bez se nakazit hromadně. Pak čekáme na tvoje výpovědi, a přidej i videa jak se cítíš, třeba budeš cítit TU TVOU SVOBODU 😉🤣
@rosemary777 na víc nemáš že evidentně...🤣
@mamio A ty snad jo? 😝😝😝
@rosemary777 Protože se tím snižuje přenos viru. Proč je nosí doktoři při operacích? Protože se jim to líbí???? Proč je doteď nosili lidi, když chodili k lidem po transplantacích?