Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@hojda tak doufam,ze si to vezmes k srdci 😉
https://zpravy.aktualne.cz/domaci/zavreni-skol-... tak se asi ty skoly nakonec nezavrou,to bude zklamanych ucitelu....
@marcicek84 No tak to je ovšem průšvih. Komu budes nadávat, když ti zlí učitele budou pracovat😁😁😁😁🙈🙈🙈?
@ilonne No to je skandál😨 Učitelé učí a roušky mají větší vliv než uzavření škol🙂. https://archiv.ihned.cz/c1-66821380-uzavreni-sk...
@ilonne ja je zavrene mit nechci,nesouhlasila jsem s tim ani na jare a uz vubec ne,kdyz jste si prosadili nepovinnou skolni dochazku...
I pres rousky je 400 nakazenych ucitelu,to byla hned ranni zprava,tolik k tem ucinkum a decka se stejne po skole druzi bez rousek vesele dal...
Vsuchni v rouskach povinne nejsou
@puhelin jako myslis,ze to kosi jen ty z I. stupne a materinek? 😂
@marcicek84 Kdyz k tomu pricteme i telocvik a hudebku...
@marcicek84 taky je rozdil. jestli jsi s nekym zavrena sest hodin v kuse v jedne mistnosti nebo se s nekym potkas na pul hodky. Navic jen rousky samo nejsou 100%. Proto mi prijdou ucitele v nejnevyhodnesjsi situaci snad vuci vsem ostatnim typum povolani. Intenzivni blizky kontakt, dlouhodoby, s demi, ktere taky nezachazi s rouskami optimalne. Nezavidim jim to.
@marcicek84 A když jsem přečetla celý článek, tak nám ještě pořád svítá naděje na úplně uzavřeni škol - když k tomu ještě zavedou další opatření. Uf, tak ještě můžu jít klidně a s nadějí spát, že budu mít třeba další prázdniny 😁😁😁😁
@ilonne tak to ti preju,mit dobry pocit z pripadneho rozvratu skolstvi,to se jen tak nevidi...
@marcicek84 Díky, asi zapremyslim o nějaké petici za uzavření škol 😁. Pomůžeš mi to rozjet na Fb 😁😁😁😁?
@ilonne to bych s tim nejdriv musela souhlasit 😁😁😁
Ten Babis uz at radeji nic neslibuje,kdyz se neporadil...uz to je tragikomedie,je jasne,ze na snizeni dani nema v rozpoctu penize,no tak ted to sbizi na dva roky o vic nez je zdravo a bude to chybet jinde...a pak co,pak to tak nechaji a osekaji slevy na dani a vlk se nazere a koza zustane cela,vzdyt to vlastne muzou udelat i ted...
@marcicek84 A co ta stávka studentů 21.09.2020? To nedopadlo, nebo co? Nikde jsem nic neslyšela, nečetla....???
@marcicek84 Ale vidí, někdo tu má třeba radost, když nestíhá hygiena:
marcicek84
•
Dnes v 18:25
Ha ha ha https://www.seznamzpravy.cz/clanek/napor-na-hyg...
@hojda o te stavce psala babanci,nikoli ja...musis se ptat jinde 😉
@hojda a zase jsi to ha ha ha nepochopila,to byl sarkasmu ve smyslu,ze to neni uz vtipne,a tohle tez ne https://www.seznamzpravy.cz/clanek/hygienicka-n...
@marcicek84 Informovala o to občanská neposlušnost a to ty sleduješ, tak se ptám.
@hojda o teto skupine sice vim,ale nejsem jejim clenem, jak jsem ti uz jednou psala o stavce studentu tady psal nekdo jiny,tedy se ptej primo jeho 🙂 i ja se totiz na to musela doptavat,najdes to i v historii, kdybych o tom vedela,tak se na to logicky nemusim ptat...takze naposled, nevim o tom nic,ani jestli to probehlo,ci to bylo s ohledem na zavreni skol zruseno.
@anehap proc by se stydela,dostala manual a uci deti pracovat s PC a hold bude muset ucit online misto zasilani ukolu detem pres rodice,ma ucit ona a nema tim zatezovat rodice,ovsem,jestli to bude takto fungovat v praxi,tezko rict...🤔
K zamysleni....
Je to pouze rouška.
Je to jen 1,5 metru.
Je to jen na dva týdny.
To je jen do doby, než budeme mít dostatek dýchacích přístrojů.
To jsou jen zbytečné obchody.
To jsou jen zbyteční pracovníci.
To jsou jen hospody a restaurace.
To jsou jen zábavy, svatby a diskotéky.
To je jen do doby, než poklesne počet infikovaných.
Jde jen o snížení náporu na nemocnice.
Zbývá už jen pár týdnů.
To jsou jen kostely.
To je jen modlitba.
To jsou jen fitka, čajovny a centra jógy.
To jsou jen sportovní akce.
To jsou jen jarmarky, festivaly, koncerty a kulturní akce.
To jsou jen divadla a kina.
To je jen do doby, než ochráníme děti od nebezpečí dovolených.
To je jen do doby, než budeme mít vakcínu. Určitě nebude povinná.
Zbývá už jen pár měsíců.
To je jen sledovací náramek.
To je jen aplikace.
To je jen systém rozpoznávání obličeje.
To je jen proto, aby se lidé vedle vás cítili bezpečně.
To jen abychom věděli dohledat nákazu.
To byl jen příspěvek, který byl odstraněn.
To byl jen e-mail.
To byl jen film ...
Není to moc velká cenzura.
To jsou jen oponenti Corony.
To jsou jen fašisté.
Ten vědec byl podvodník a neměl dostatečné atestace.
To byli anarchisté.
To je jen čip.
To je jen pro lékařské informace.
To je jen proto, abyste mohli cestovat.
To je jen proto, abyste mohli získat řidičský průkaz.
To je jen proto, abyste mohli bezpečně hlasovat.
To je jen proto, abyste mohli jít nakupovat.
Ti vojáci jsou tu pro vaši ochranu a bezpečnost.
To je jen na pár let.
To je jen vaše svoboda, která mizí každým dnem a vy to vůbec nevidíte.
To je někdo druhý, nejsem to já, kdo trpí, takže to není můj problém ...

@marcicek84 Asi jo, nebo možná platí, co říká Hnízdil, že místo dětí bývá nutné léčit rodiče...