Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 Ja nevim kdo je Alice, byla to nahoda, ze jsem na to narazila. Ale zasmala jsem se dost
@meesha jo tak te nahode urcite verim 🐵
Prý pomsta 😂😂😂 Já si neumím ani představit lepší názorný příklad. Tohle je naprosto jasný hned každýmu 😎
@marcicek84 never, mne taky malem vypadly oka z dulku :D
@heligona ale nepovidej,jasna pomsta,takova uroven nejake ucitelky ZS...ale mi je to hadej kde,tak snad si to zklamani holky uzijete...akorat jsem se pobavila nsd tim,ze nekomu nejaka internetova diskuze muze lezet tak v zaludku,to je ucinena marcickomanie 🤣🤣🤣
A zase dalsi Marketin masirovaci clanek,epidemie skonci,az prestanou s tema blbinama kolem,az lide konecne prestanou poslouchat blbiny kolem rousek,pokud se nam nekdo snazi vnutit myslenku na trvaky stav,tak je to jen nuceni prijeti omezeni nasich prav a svobod a uz clankovy masirung zacina..
pripravte si ciste rousky a frcime. 🙂
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/aktualizov... rousky nejsou treba,nezabiraji...uz to zcervenalo i kolem Prahy
opatreni se projevi vzdy po 14 - 21 dnech. 🙂
ps: ja ty clanky nepisu, jen sdilim 🙂)
@marcicek84 hele, fakt ne, za to my zase nestojis, na mou dusi, navic, pomsta jako za co? To si fakt myslis, ze si z tebe zas tak moc delam?
Ne, pro me jsi neco jako komar, odvadi to pozornost, bzuci do ucha, obcas popichuje, odhanis ho rukama nohama a zase prileti (i s rouskomanii). Jenom takovy marginanlni opruz.
koukam opet utok na ucitelky. to musi byt takova zavist. holt kazdy ten pajdak asi neudela. ale hlavne kazdy nema volne prazdniny, svatky, vikendy, slusne obedy za par kacek a jistou ranni smenu. a jeste ucitelum pridaji 9 %. jooo, ucitel se ma. az na ty smrady a jejich echt rodice.
Od 9.9.kdy je nutne povinne noseni rousek je to jid pres 21 dni a nezabralo to.
Hele u tech voleb sranda,u nas nikdo rousky neresi a cekam,ze zas bude babicka vsude,protoze se tam dneska tahli sami duchodci...pomladych ani vidu,ani slechu
@meesha no jo, ale staci si poridit placacku a plesk . je vyreseno. 🙂)
@marcicek84 jo on byl na demonstraci i Dan Hůlka, tak to ale úplně meni situaci. Dan Hůlka, to je osobnost s velkým O. Tak to bych se měla asi zamyslet....😀. Teď vážně, Dan Hůlka jen potvrzuje, co tam bylo za skvadru😀😂.
@meesha mne je to jedno,jen to neco vypovida o tom,ze se ten clovem nedokazal srovnat s rozdilnym nazorem a asi v konfrontaci dostal na zadek a jedine co dokazal napsat o covidomanii,kdy uvedl trapny priklad,ale pochybuju,ze bys na to narazila jen tak,to ti od autora muselo dojit SZ...skoda,ze ten clovek nema koule na to se priznat...takovy slaboch to je...🐵
@marulu byl,bylo tam vice umelcu,kteri vystupovali,kazdopadne to nebyly takove trosky,ktere byly nataceny...ale chapu,ono je lepsi o kazdem,ktery je nejskou osobnosti,rict,ze je divnej,kdyz ma jiny nazor...a cos dokazala ty,ze hodnotis druhe?nebo jsi jen ten typ holky,ktera rodi deti jak na bezicim pasu?..🤔
@bigbig na to,ze ti nejake opatreni skodi a neprospiva staci selsky rozum,to snad kazdy je schopen poznat na svem zdravi...
@marketa11112 tato varianta me nenapadla 🤔 ja je nezabijim, jsem slaboch
@marketa11112 tak co,mame rijen,tak jak ses rozhodla s tou praci,zustavas te,kters je hudbou budoucnosti nebo menis za tu,ve ktere ze min prace dostanes vice?
@marcicek84 co jsem dokázala? Dost na to, abych zhodnotila postoje různých osobností. Jinak to asi záleží na úhlu pohledu, ale snažím se být dobrým člověkem, dělat dobře svoji práci, být dobrou matkou a manželkou. A hlavně dobře vychovat své děti. To je docela dost, ne? Děti jak na běžícím pásu bohužel nerodím, rozhodla jsem se skloubit rodinu a práci, ale velice si vážím maminek, které mají dětí více a plně se jim věnují. 😀
@marketa11112 Smutny článek, bohužel tam zaznělo dost realistických myšlenek. Pokud ale na zpracování nové situace potřebují lidi mozek, tak máme problém.
@mourovatakocka ze nekdo nechce zit v kleci,obehnan polotek aby na povel mu bylo znemoznovano dychat to opravdu normalni clovek zpracovavat nebude,ano nekteri otupi,ale cim vice lidi si toto necha libit,tim hur pro vsechny
@marulu ja se te ptala,protoze kritizujes zname osobnosti a vysmivas se jim,tak jsem se ptala cos konkretne ty dokazala...takze zijes obycejnym zivotem,na tom nic spatneho neni,ale pak opavdu osat o znamych lidech plky je trochu pod uroven,nemyslis?...
@marcicek84 já se známým osobnostem nevysmívam, je spousta osobností, kterých si hluboce vážím, ať už jsou to vědci, ekonomové, umělci... Ale jsou osobnosti a osobnosti, a zrovna ten Hůlka mě vážně pobavil 😀
@marulu nema snad pravo vyjadrit nazor?ja vim,kdyz nekyve na rousky,tak je to pro tebe clovek,ktereho si vazit nebudes,jak pruhledne

@meesha tak te zdravim Alice,i kdyz bych to tipla jako pomstu od jine uzivatelky,kters neunese pravdu,tak udelejte dobre,vzdyt jste jako male decka a hlavne vsechny do jedne tou covidomanji trpite uplne stejne 🙈🙉🙊