Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@alcar znas ironii? asi ne.
@marcicek84 no tak jiste. Od zitra nosim znacku na cele.
@marcicek84 no , jen na rozdil od motorkare, by vase organy nemohly byt pouzity, protoze covid.
@marketa11112 znam. 🤣 A s cim to souvisi?
@alcar tak byla myslena ma odpoved. bohuzel jsi to nepochopila.
@marketa11112 jenze covid taky nemusi mit vazny prubeh,ty jej nekomu prejes,takze ten priklad s rakovinou je docela presny,ty bys nemela delat nikde s lidmi,jsi psychicky otupela...
@marketa11112 ma odpoved byla taktez ironie, ale to jsi zas nepochopila ty.
@marketa11112 ne tebe porad nikdo nechape,tak jestli to nebude tim,ze jsi mimo
@mourovatakocka tak na me vubec nereaguj,ty jsi totiz ta,co by nam nejradsi dala znacku za to,ze jedeme na dovcu,vid?
@marcicek84 to je presne ono - nechapes. nemusi mit vazny prubeh (na rozdil od rakoviny). ale v tele ho mas. tedy tve organy nemohou byt pouzity jako darcovske. snad je to napsane dostatecne polopate.
@alcar 🙂)). pochopila. rozumime si. no jo. ale kecas. 🙂) konecne ti to doslo.
@marketa11112 ne, vubec mi nerozumis. 😉😁
@marcicek84 nechapes ty. kde koho. 🙂) pochybuji o vysi tveho - vsak vys ceho. nesmim to tu napsat. zase by jsi mi to nechala smazat. 🙂)
@alcar no vsak. tak uz chapes. to to trvalo.
@marketa11112 ja ano, ale ty jsi furt nejaka zabrzdena. 😁
výš 🤣
@alcar nejlepsi obrana je utok, kdyz uz nevis kudy kam, ze?
@alcar 😂😂😂 ano neumi ani tvrde a mekke i,ale bude pochybovat o druhych,to je teda natura,to ti povim🙊🙈🙉...
@marketa11112 vyborne, tak hlavne, jak si tuhle svou vlastnost uvedomujes. 😉👏 Jsi na dobre ceste.
@marcicek84 a jeje, to rikas zrovna ty. chyba temer v kazde odpovedi. jen totalni pablb vytahne zrovna tohle.
@alcar hmmm, ja neutocim. odpovidam na dane otazky 🙂
@marketa11112 ne i rakovina prsu ma stadia a nemusi mit vazny prubeh,proto chteji aby zeny chodily na mamograf,vcasny nalez znamena rychly zasah bez potreby dalsi lecby,ja myskim,Market,ze bys mela prestat,opravdu jsi to prepiskla,tak se uz neztrapnuj a jdi radeji spat...
@marketa11112 neodpovidas prave vubec na nic, jen se porad ujistujes, jak jsi to nekomu nandala. 😂
@marcicek84 navic jak vidim, nekdy nechapes, proc je slovo pouzito tak, jak je 🙂). viz. ma nedavna odpoved.
@marcicek84 prosim ,,nemyskmi,, - tezko ti nekdo porozumi 🙂). nauc se psat, dekuji. pokud mas pocit, ze nalez rakoviny (v jakemkoli stadiu) neni tezkou nemoci, tak sory. nazor na toto mame jiny.
@alcar tak mi poloz otazku, na kterou bude mozna odpoved 🙂). zatim jsi tak neucinila.
@marketa11112 oznacila jsi me dnes v 20:55, ale porad jsem se nejak nedopatrala, co po mne vlastne chces. 😃
@pratensis a oni snad nekoho leci???koho???
@marcicek84 Léčí pacienty. Třeba na infekčním - to by člověk nevěřil, viď? 😀
https://www.infekce.cz/oddeleni1.htm

@alcar vsak nas nektere chtely oznacovat jako darce orgsnu,aby nas pak schvalne nikdo nelecil,jen proto,ze bychom odjely na dovcu a pritom by nebylo ani jasne odkud by se clovek nakazil jestli na dovce nebo doma,kdyz je ta inkubacka docela dlouha...