icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marketa11112
Odpověď byla odstraněná
marcicek84
Odpověď byla odstraněná
pratensis
3. říj 2020

@marcicek84 No vidíš, k epidemiologii už sis odkaz našla.

meesha
3. říj 2020

@marcicek84 je mi z tebe na bliti, takovy podpasovky jen tak nekdo nevymysli. Uz jsi dost za hranou

alcar
3. říj 2020

Ja si to tady s dovolenim (i bez) jenom odlozim. At si ujasnime ty “hrany”.

marketa11112
3. říj 2020

@marcicek84 ja te zadala o neoznacovani nekolikrat, neposlechla jsi. proc bych mela ja ? a ted jsi na to kapla - ani ja nekontroluji chyby a to prave proto, ze mezi odpovedmi na tve otazky delam desitky jinych veci. tak snad jsi to pochopila a uz s takovou kravinou nebudes vylezat. 🙂
a jinak, ted jsi se fakt predvedla. konecne mnoha lidem dojde, co jsi zac. s manzelem jsme se nad tvyma poslednima odpovedma dobre pobavili - tohle jsem mu fakt musela dat precist - jooo, on umi cist. to je, vid. dokonce se zvladne i podepsat.

marketa11112
3. říj 2020

@alcar vsak ano, ja jsem to napsala, uznala jsem to. tak kde hledas problem. jen je to vytrzene z kontextu - predchazela tomu nejaka diskuse. 🙂.

marketa11112
3. říj 2020

@marcicek84 ale zavidis. 🙂))

alcar
3. říj 2020

@marketa11112 ja nehledam zadny problem, jelikoz zadny nemam. Ja si to tu jen odlozila pro ujasneni. Nemusis me oznacovat. Ten text je vice nez jasny. Odpovidat mi nemusis, jelikoz ti zadnou otazku nepokladam. 😉

marketa11112
3. říj 2020

@alcar pokud zverejnujes me texty, mela by jsi mit me povoleni 🙂). v opacnem pripade se dopoustit trestneho cinu, ne? zalovat te ,,zatim,, nebudu. ale at se to neopakuje, ju? 🙂)

alcar
3. říj 2020

@marketa11112 🤣🤣🤣

alcar
3. říj 2020

To je vtip dne 🤣

marketa11112
3. říj 2020

@alcar jedna hysterie byla v breznu, druha pokracuje ted, jsem zvedava, co bude na vanoce. uz se moooc tesim. to si zase uzijeme legrace.
myslis? je to vtip nebo neni? kdo vi...

marcicek84
3. říj 2020

@marketa11112 nezlob se na me,ale tezko lze zavidet neco co clovek ani nevidel 🙏 a navic kdyz ma clovek sveho nej chlapa doma a ne,postizeny opravdu neni...
A to cos tady psala je neomluvitelne,to ti jiste ten tvuj pan uzasnak taky rekl 🙂
Jenze holka ja te neoznacovala,az jsi to poorve udelala ty,tak jsem zacala reagovat,takze sklidni hormon a uz me nevyvolavej tim oznacovanim...
Koho chces za co zalovat?ze nekdo neco cos napsala pod svym nickem v teto diskuzi napsala?Tak jsi to nemela psat,treba jsi to chtela smazat a ted to tu bude vyvesene od alcar,tak to hold nevyslo...

alcar
3. říj 2020

@marketa11112 ano, na Vanoce se take tesim. 😊

marcicek84
3. říj 2020

@meesha no podpasovky,aha tak jedna mourovata mne chce za cestovani dat do obcanky abychom byli darci organu nebo nas radeji nelecili bez ohledu na to,ze vzhledem k inkubacce neni a nebude nikdy zrejme,ze to mam ze zahranici,kdybych tim onemocnela a druha mi preje tezky prubeh nemoci na ventilatoru a ty ji to jeste schvalujes.
No to se na me nezlob ale za tohle tebou oznacovane veci jako podpasovky jsou jen sucha konstatovani a urcite to nema takovy nadech jako ty vase hnusarny,ty totiz neprebije nic nicim...

marcicek84
3. říj 2020

@alcar tak se nam ty covid holky docela vybarvily a vis co to znamena,uz se spolecnost polarizuje k extremismu a normalni lidi od techto fanatiku jeste nakonec budou stigmatizovani a pronasledovani...to uz tady jednou bylo...a byl to dost velky hnus...

marcicek84
3. říj 2020

@pratensis a ono tam je napsano,co je prace epidemiologa 🙈🙉🙊

pratensis
3. říj 2020

@marcicek84 Ano, je. 😀
Spolu s infektologií je to jeden z lékařských oborů. Studují se na LF, lékaři z nich dělají atestace.
Ptala jsem se, zda jsou mezi osobnostmi zaštiťujícími tu petici nějací epidemiologové a/nebo infektologové. Protože jejich názor ohledně covidu by byl podepřen jejich specializací a praktickými zkušenostmi. To je celé. 😀

meesha
3. říj 2020

@marcicek84 to ti to trvalo 😂 popravde, muzeme si nadavat do lecceho, ale ty jsi prekrocila veskere hranice jakehokoliv vkusu a co hur, prijde ti to normalni. A jedte jsi obet, no to me podrz. 🙈 anebo radsi ne 🙈

marcicek84
3. říj 2020

@pratensis a ja se te ptala zda epidemiolog nekoho leci.....dala jsi odkaz na nemocice a infekcni oddeleni,ale tam snad pracuji infektolologove,epidemiolog/epidemiologie viz odkaz takze nepresnost,to je cele...

marketa11112
3. říj 2020

@marcicek84 proc bych to mela mazat? nejsem ty. to ty mazes odpovedi, ktere se ti pozdeji nehodi do kramu. pripadne nahlasujes odpovedi jinych 🙂). jsi dobrej praskac a srabek. 🙂) navic nejsi clovek, ktery ma narok kohokoli moralizovat.

co jsi zac ty a co mas doma, je mi uplne fuk. obrazek jsem si uz udelala dostatecny.

fakt myslis, ze se mi temito recmi nejak pomstis? pro me jsi jen maly smesny vystraseny clovicek. je legrace te sledovat. do extremu jdes vzdy - viz brezen a tva silena hysterie a strach z chripecky, i ted , kdy se bojis, ze prijdes o sve pohodli, ze kasles na ostatni lidi. kdo je tedy ,,extremista,, ? sundej tu rousku alespon doma, at se ti prokrvi mozek.

pratensis
3. říj 2020

@marcicek84 Já odpovídala na infektology, že ti léčí. Před tím jsme mluvily o obou specializacích zároveň, nebylo zřejmé, na kterou se ptáš. (Jako on kardiolog taky léčí - ale úplně něco jiného.) Epidemiolog pracuje s reálnými daty o patogenech, má praktické zkušenosti s problematikou. Takže co se lékařů týče, názory epidemiologů a infektologů by nás asi měly zajímat především - jsem tím chtěla říct. 😀

marcicek84
3. říj 2020

@meesha zamysli se nad sebou samotnou a nad tim co tady bylo napsano a jestli ti prijde nevkusne,ze lituju manzela markety,tak po tom tady napsala si myslim,ze to je dost na miste, ona uz si nezaslouzi zadnou uctu a za me ma z ostudy kabat

@marketa11112 bla bla bla,uz mi dej pokoj,zase snuzky nejakych plku na to ani nema smysl reagovat

marketa11112
3. říj 2020

@alcar no vidis. klidek, cukrovi, jezisek v obyvaku - to bude parada 🙂)

marketa11112
3. říj 2020

@marcicek84 uctu, od cloveka jako jsi ty, opravdu necekam. 🙂). stejne bych ji splachla do hajzliku, takova spina 🙂).

marcicek84
3. říj 2020

@pratensis ano,ti lekari v petici rozhodne realne leci lidi oproti nejakemu epidemiologovi,ktery resi teorie a proto tu petici zalozili...tedy pak je tva otazka zcela irelevantni...

@marketa11112 zadnou uctu si nezaslouzis a zadam te naposledy,uz me neoznacuj...nerozumis snad psanemu textu ci co?🙏🤦🏻‍♀️

pratensis
3. říj 2020

@marcicek84 Kdybych vytvořila petici, tak bych ji asi chtěla podpořit skutečnými experty z oboru, abych jí dodala důvěryhodnosti, když už tam jsou lékaři různých specializací. Oslovila bych je, aby se se mnou pod ni podepsali. Proč tam asi infektolog (to je ten, co léčí), ani epidemiolog není?

pratensis
3. říj 2020

@marcicek84 Ještě musím oponovat, že "epidemiolog řeší teorie". Oni pracují s reálnými daty o patogenech, sledují zákonitosti průběhu různých epidemií. To, že i počítají předpovědní modely budoucího vývoje, je jen zlomek. A ty výpočty jsou založené právě na zkušenostech a datech sebraných v reálu. Své epidemiologové logy mají např. Lékaři bez hranic - a tam s nimi pracují přímo v terénu. Takže zkreslené představy.

Strana