Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@hojda tak nakonec, že by konspirace dohnaly tebe samotnou??? 🙊🙉🙈
Věřím dr. Pekové ta to tam řekla dost pěkně a co se týče Flegra a jeho předpovědí, k tomu se vyjádřil i vedoucí lékař intenzivní péče VFN Martin Balík, taktéž to řekl docela pěkně...
@marcicek84 Pekova taky říkala že na podzim nebude po viru ani památky ;)
@marcicek84 Bohužel jsi mimo, Já tenhle žánr nečtu, mám jiné favority, ale dala jsem tomu šanci a poslechla jsem si to a nic...☹.
@odula Peková zkoumala vir, který podle Ickeho neexistuje😲.. Trošku se ty teorie neshodují☹.
Jinak ono se opravdu může ukázat, že nemocní ty nemocnice nezahltí a lékaři jsou schopní se starat o covid i necovid pacienty a já budu jen ráda, ale nechat šířit vir bez omezení, když tohle nevíme, mi nepřijde, jako dobrá strategie.
@odula Ne,to teda nerikala...ona tvrdi porad to stejne...Zatim v jejim vystoupeni vidim temer 100 procentni shodu a navic se to da na netu dohledat co rikala v cervnu..
@hojda o jakem zanru mluvis?Ty jako beres Pekovou a Balika jako konspiratory??? A ten pomateny Flegr,kdy mu nevychazi absolutne nic dle tebe mluvi pravdu? Aha... 🤔🙏🙊🙉🙈
@marcicek84 ještě jeden z odkazů https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/pekov...
@ilonne vytrzeno z kontextu,rikala v rozhovoru v reflexu v cervnu,ze pokud by byla 2.vlna,tak jedine,ze vy si to nekdo pral,ze k 2.vlne neni opodstatneni a proto dle ni,zadna druha vlna nebude,takze asi tak.To jsou presne ty argumentacni fauly...
@odula cetla jsi to cele?Nas neco smetlo?Jaka 2.vlna proboha,pozitivni pripad nerovna se mit symptomy a onemocnet,na zaklade pozitivity se uvaluje aktualne karantena,ja nevim proc se z toho umele vytvari 2.vlna,vsak stale tvrdi to same,ze do Vanoc bude po viru a ze 2.vlna je neco co populaci smete a to se nestalo ani na jare...hlavne,zes sem davala to o argumentacnich faulech,takze tak...
@odula No hlavne Pekova figuruje i v trochu jine oblasti nez rozhovory kolem covidu, kdyby ti to uniklo.
https://www.google.com/amp/s/www.seznamzpravy.c.... A ona take az do leta figurovala v kazdem mediu, davala rozhovory, vyjadrovala se velice sebevedome, jak je umele vytvoreny, jak se vi jak na nej a atd. Ja sleduji korejskeho epidemiologa, cloveka, co ma bohate zkusenost se SARS i MERS a ten tvrdi, ze virus urcite neni umele vytvoreny, kdyby byl, tak uz davno vime, jak na nej a vime jej ovlivnit. Coz bohuzel nevime.
@jelenice_zavodnice nene, to jsem vůbec nezaznamenala. Dík.
Můžeš dát prosím odkaz na toho epidemiologa?
@jelenice_zavodnice a o tom přesně je, řekneš pravdu, tak se tě všemi dostupnými prostředky snaží umlčet, nebo na tebe něco vyhrabat...proč ji tedy někdo obžaluje až po 6 letech a zrovna po rozhovoru pro reflex, kdy se vyjádří o tom, že žádná druhá vlna nebude, leda by si to někdo přál...a opět tam tvrdí, že je virus laboratorně upravený...opravdu k zamyšlení...a stejně ji neumlčeli a doufám, že ji ani neumlčí...
Trochu zvláštní mi přijde, že blázni jako Flégr mají v médiích prostoru dost a právě takoví by měli být obžalování se šíření poplašných zpráv...
Přečetla jsem si názory paní Pekové. Velmi zajímavé. Hezky jí to vychází, druhá vlna není, bo nebyla ani první a po covidu ani vidu ani slechu. Ale pokud se s tímhle někdo ztotožňuje, pak se úplně nedivím popíračům, pro které je kritické myšlení sprosté slovo.
@marcicek84
tak si to shrneme
odula: Pekova taky říkala že na podzim nebude po viru ani památky
marcicek: Ne,to teda nerikala...ona tvrdi porad to stejne...
Pekova "Podle odhadů Pekove nemoc brzy zmizí, odhaduje maximálně (sic!) za šest měsíců"
" " Plosne se to šířit nebude. Maximálně se vyskytnou lokální ohniska. " Peková dokonce odhaduje,
že do Vánoc covid-19 zmizí z celé planety"
marcicek: "Nas neco smetlo?"
@marcicek ja se o zadne druhe vlne nebavila. vyvracis mi neco, co jsem netvrdila.
Argumentacni fauly : marcicek : irelevantni zaver, uhybny manevr
odula: 0
celkove skore marcicek:odula 2:0 😉😎
@odula opravdu nevím o co se tady snažíš.
Tys mi tady dala tento odkaz v 7.35, kde se o druhé vlně píše cituji: marcicek84 ještě jeden z odkazů https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/pekov... po rozkliknutí najdeš článek s Názvem Druhá vlna nebude, za půl roku covid zmizí, přesto nám taky tvrdíš, že ses o druhé vlně nebavila? Proč jsi mi tady ten odkaz tedy vkládala a adresovala mně??? Tedy jsem ve svých příspěvcíh reagovala na ty tvé. Takže pokud tvrdíš, že ses o druhé vlně nebavila, tak ve chvíli kdy mi adresuješ příspěvek, tak bohužel to vnímám tak, že ses o tom se mnou bavila, nebo jsi jej nemusela adresovat přímo mě a pak bych to pochopila a teď to je tvůj další z argumentačních faulů.
Argumentační fauly: odula použila momentálně úhybný manévr, irelevantní závěr
marcicek:odula 0:2 😎😉
@marcicek84 to byl odkaz k tomu co postovala @ilonne abys věděla odkud to je ;) ještě jednou - já se o žádné druhé vlně nebavila i když se o tom v článku píše. Ještě jednou:
odula: Pekova taky říkala že na podzim nebude po viru ani památky
marcicek: Ne,to teda nerikala...ona tvrdi porad to stejne...
Pekova "Podle odhadů Pekove nemoc brzy zmizí, odhaduje maximálně (sic!) za šest měsíců"
" " Plosne se to šířit nebude. Maximálně se vyskytnou lokální ohniska. " Peková dokonce odhaduje,
že do Vánoc covid-19 zmizí z celé planety"
marcicek: "Nas neco smetlo?"
Vidíš tu diskrepanci v závěru?
@odula tak moment, ve mně adresovaném odkazu jsi to nijak nevysvětlila, tedy to šlo pochopit různě, pokud jsi to tam nenapsala, takže se nemůžeš divit mým závěrům a reakcím a ani tomu, že neumím číst tvé myšlenky a těžko to lze brát za nějaký argumentační faul. Ne, nevyšlo ti to vůbec, nicméně opět použiju cos sdílela a raději na tebou uváděné nepravdy je nejlepší nereagovat a dále se nebavit, není můj problém, že byť to vysvětluji podruhé, tak to nechápeš.
@marcicek84 to je pravda že ten odkaz šel pochopit různě. Ale já konkrétně jsem psala "Pekova taky říkala že na podzim nebude po viru ani památky". A ty jsi mi na to odpověděla "ne to neříkala" načež jsem ti poslala citáty pekove a ty jsi na to odpověděla "něco nás smetlo". To že jsi udělala ten myšlenkový posun od mého tématu k druhé vlně je zřejmé. Já jsem ale o tom vůbec nechtěla diskutovat. A to je přesně na co jsem tě chtěla upozornit. Na ten tvůj posun od původního tématu k tématu nesouvisejicimu a tím pádem i k nekonzistentní argumentaci 👍 teď zrovna ses dopustila dalšího faulu ( místo toho abychom si to dovysvetlily oznacujes co píšu za "nepravdy")

@marcicek84 Tak když srovnám Flégrovo strašení virem a Ickeho celosvětové spiknutí, tak je Flégr pěkný břídil😉. U nás taky doktoři dostávají 39 tisíc dolarů, za každé připojení na ventilaci a mají bonusy za covid pacienty???? Já zase slyšela konspirační teorii, že vir byl uměle vytvořen pro snížení světové populace, ale že se nepočítalo s tím, že státy udělají takové restrikce, kterými to šíření budou brzdit, tak je nutné to šíření viru opět nastartovat pomocí dezinformací....😉