icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

hojda
6. říj 2020

@marcicek84 Tak když srovnám Flégrovo strašení virem a Ickeho celosvětové spiknutí, tak je Flégr pěkný břídil😉. U nás taky doktoři dostávají 39 tisíc dolarů, za každé připojení na ventilaci a mají bonusy za covid pacienty???? Já zase slyšela konspirační teorii, že vir byl uměle vytvořen pro snížení světové populace, ale že se nepočítalo s tím, že státy udělají takové restrikce, kterými to šíření budou brzdit, tak je nutné to šíření viru opět nastartovat pomocí dezinformací....😉

marcicek84
6. říj 2020

@hojda tak nakonec, že by konspirace dohnaly tebe samotnou??? 🙊🙉🙈
Věřím dr. Pekové ta to tam řekla dost pěkně a co se týče Flegra a jeho předpovědí, k tomu se vyjádřil i vedoucí lékař intenzivní péče VFN Martin Balík, taktéž to řekl docela pěkně...

odula
6. říj 2020

@marcicek84 Pekova taky říkala že na podzim nebude po viru ani památky ;)

hojda
6. říj 2020

@marcicek84 Bohužel jsi mimo, Já tenhle žánr nečtu, mám jiné favority, ale dala jsem tomu šanci a poslechla jsem si to a nic...☹.

hojda
6. říj 2020

@odula Peková zkoumala vir, který podle Ickeho neexistuje😲.. Trošku se ty teorie neshodují☹.
Jinak ono se opravdu může ukázat, že nemocní ty nemocnice nezahltí a lékaři jsou schopní se starat o covid i necovid pacienty a já budu jen ráda, ale nechat šířit vir bez omezení, když tohle nevíme, mi nepřijde, jako dobrá strategie.

marcicek84
7. říj 2020

@odula Ne,to teda nerikala...ona tvrdi porad to stejne...Zatim v jejim vystoupeni vidim temer 100 procentni shodu a navic se to da na netu dohledat co rikala v cervnu..

marcicek84
7. říj 2020

@hojda o jakem zanru mluvis?Ty jako beres Pekovou a Balika jako konspiratory??? A ten pomateny Flegr,kdy mu nevychazi absolutne nic dle tebe mluvi pravdu? Aha... 🤔🙏🙊🙉🙈

ilonne
7. říj 2020

Pekova 3.6.

odula
7. říj 2020

@ilonne 👍 jop, to je ono

odula
7. říj 2020

@hojda vidíš. A já konspirace žeru. Tahle je zatím úplně nejblbější ( páč chemtrails, Měsíc, 9/11 atd nikomu neubližují, ale tahle .... 😠😠

marcicek84
7. říj 2020

@ilonne vytrzeno z kontextu,rikala v rozhovoru v reflexu v cervnu,ze pokud by byla 2.vlna,tak jedine,ze vy si to nekdo pral,ze k 2.vlne neni opodstatneni a proto dle ni,zadna druha vlna nebude,takze asi tak.To jsou presne ty argumentacni fauly...

marcicek84
7. říj 2020

@odula cetla jsi to cele?Nas neco smetlo?Jaka 2.vlna proboha,pozitivni pripad nerovna se mit symptomy a onemocnet,na zaklade pozitivity se uvaluje aktualne karantena,ja nevim proc se z toho umele vytvari 2.vlna,vsak stale tvrdi to same,ze do Vanoc bude po viru a ze 2.vlna je neco co populaci smete a to se nestalo ani na jare...hlavne,zes sem davala to o argumentacnich faulech,takze tak...

jelenice_zavodnice
7. říj 2020

@odula No hlavne Pekova figuruje i v trochu jine oblasti nez rozhovory kolem covidu, kdyby ti to uniklo.
https://www.google.com/amp/s/www.seznamzpravy.c.... A ona take az do leta figurovala v kazdem mediu, davala rozhovory, vyjadrovala se velice sebevedome, jak je umele vytvoreny, jak se vi jak na nej a atd. Ja sleduji korejskeho epidemiologa, cloveka, co ma bohate zkusenost se SARS i MERS a ten tvrdi, ze virus urcite neni umele vytvoreny, kdyby byl, tak uz davno vime, jak na nej a vime jej ovlivnit. Coz bohuzel nevime.

odula
7. říj 2020

@jelenice_zavodnice nene, to jsem vůbec nezaznamenala. Dík.
Můžeš dát prosím odkaz na toho epidemiologa?

meesha
7. říj 2020

@odula a mas to. Vidis?

sticker
meesha
7. říj 2020

@odula a ted si vem, ze za to dostane statni vyznamenani 😂 a dmula se, ze ona je v prvni linii. Kdyby to nebylo tak nebezpecne, tak je to k popukani

odula
7. říj 2020

@meesha watch and learn... 😎

marcicek84
7. říj 2020

@jelenice_zavodnice a o tom přesně je, řekneš pravdu, tak se tě všemi dostupnými prostředky snaží umlčet, nebo na tebe něco vyhrabat...proč ji tedy někdo obžaluje až po 6 letech a zrovna po rozhovoru pro reflex, kdy se vyjádří o tom, že žádná druhá vlna nebude, leda by si to někdo přál...a opět tam tvrdí, že je virus laboratorně upravený...opravdu k zamyšlení...a stejně ji neumlčeli a doufám, že ji ani neumlčí...
Trochu zvláštní mi přijde, že blázni jako Flégr mají v médiích prostoru dost a právě takoví by měli být obžalování se šíření poplašných zpráv...

mourovatakocka
7. říj 2020

Přečetla jsem si názory paní Pekové. Velmi zajímavé. Hezky jí to vychází, druhá vlna není, bo nebyla ani první a po covidu ani vidu ani slechu. Ale pokud se s tímhle někdo ztotožňuje, pak se úplně nedivím popíračům, pro které je kritické myšlení sprosté slovo.

odula
7. říj 2020

@marcicek84
tak si to shrneme
odula: Pekova taky říkala že na podzim nebude po viru ani památky
marcicek: Ne,to teda nerikala...ona tvrdi porad to stejne...
Pekova "Podle odhadů Pekove nemoc brzy zmizí, odhaduje maximálně (sic!) za šest měsíců"
" " Plosne se to šířit nebude. Maximálně se vyskytnou lokální ohniska. " Peková dokonce odhaduje,
že do Vánoc covid-19 zmizí z celé planety"
marcicek: "Nas neco smetlo?"
@marcicek ja se o zadne druhe vlne nebavila. vyvracis mi neco, co jsem netvrdila.
Argumentacni fauly : marcicek : irelevantni zaver, uhybny manevr
odula: 0
celkove skore marcicek:odula 2:0 😉😎

marcicek84
7. říj 2020

@odula opravdu nevím o co se tady snažíš.
Tys mi tady dala tento odkaz v 7.35, kde se o druhé vlně píše cituji: marcicek84 ještě jeden z odkazů https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/pekov... po rozkliknutí najdeš článek s Názvem Druhá vlna nebude, za půl roku covid zmizí, přesto nám taky tvrdíš, že ses o druhé vlně nebavila? Proč jsi mi tady ten odkaz tedy vkládala a adresovala mně??? Tedy jsem ve svých příspěvcíh reagovala na ty tvé. Takže pokud tvrdíš, že ses o druhé vlně nebavila, tak ve chvíli kdy mi adresuješ příspěvek, tak bohužel to vnímám tak, že ses o tom se mnou bavila, nebo jsi jej nemusela adresovat přímo mě a pak bych to pochopila a teď to je tvůj další z argumentačních faulů.
Argumentační fauly: odula použila momentálně úhybný manévr, irelevantní závěr
marcicek:odula 0:2 😎😉

odula
Autor odpověď smazal
odula
7. říj 2020

@meesha asi mi to úplně nevyšlo... 🤪😄

odula
7. říj 2020

@marcicek84 to byl odkaz k tomu co postovala @ilonne abys věděla odkud to je ;) ještě jednou - já se o žádné druhé vlně nebavila i když se o tom v článku píše. Ještě jednou:
odula: Pekova taky říkala že na podzim nebude po viru ani památky
marcicek: Ne,to teda nerikala...ona tvrdi porad to stejne...
Pekova "Podle odhadů Pekove nemoc brzy zmizí, odhaduje maximálně (sic!) za šest měsíců"
" " Plosne se to šířit nebude. Maximálně se vyskytnou lokální ohniska. " Peková dokonce odhaduje,
že do Vánoc covid-19 zmizí z celé planety"
marcicek: "Nas neco smetlo?"
Vidíš tu diskrepanci v závěru?

marcicek84
7. říj 2020

@odula tak moment, ve mně adresovaném odkazu jsi to nijak nevysvětlila, tedy to šlo pochopit různě, pokud jsi to tam nenapsala, takže se nemůžeš divit mým závěrům a reakcím a ani tomu, že neumím číst tvé myšlenky a těžko to lze brát za nějaký argumentační faul. Ne, nevyšlo ti to vůbec, nicméně opět použiju cos sdílela a raději na tebou uváděné nepravdy je nejlepší nereagovat a dále se nebavit, není můj problém, že byť to vysvětluji podruhé, tak to nechápeš.

meesha
7. říj 2020

@odula zensky, jste dobry. Ja si vzdycky vzpomenu jen na Monty Python Argument Clinic. :D

odula
7. říj 2020

@marcicek84 to je pravda že ten odkaz šel pochopit různě. Ale já konkrétně jsem psala "Pekova taky říkala že na podzim nebude po viru ani památky". A ty jsi mi na to odpověděla "ne to neříkala" načež jsem ti poslala citáty pekove a ty jsi na to odpověděla "něco nás smetlo". To že jsi udělala ten myšlenkový posun od mého tématu k druhé vlně je zřejmé. Já jsem ale o tom vůbec nechtěla diskutovat. A to je přesně na co jsem tě chtěla upozornit. Na ten tvůj posun od původního tématu k tématu nesouvisejicimu a tím pádem i k nekonzistentní argumentaci 👍 teď zrovna ses dopustila dalšího faulu ( místo toho abychom si to dovysvetlily oznacujes co píšu za "nepravdy")

odula
7. říj 2020

@meesha 😄😄👍👍

Strana