Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 jako hele, naprosto tě chápu, do mě se tam taky pár dámiček opřelo .... ale už bych to fakt nechala být 🤗 není čas ztrácet čas, věnujme se tématu 😉
@marcicek84 to bude ta škola, co jela na lyžák do itálie, ne? bláááázníííí
@marcicek84 Prosim te, ktere nicky v zacatku diskuze uvadeli, ze je to jen lehsi chripka? Ja diskuzi sledovala od zacatku ale o nikom nevim. Nikdo te tady neurazil ani nenapadal, protoze kdyby to byl udelal, bylo by to zmazane, viz pravidla, stejne jako minula diskuze, kde se nekdo neudrzel na uzde. Mas v teto diskuzi odhadem tak 200 prispevku, v tesnem zavesu za tebou je “anonym” a ve vice nez polovine se stezujes, jak jsou vsichni vuci tobe zli, jak ses osocovana a ze mas vic rozumu nez ostatni tady. A jiz 12 dni sama sebe presvedcujes, ze my, co jsme pred 2 tydny nenakoupily na mesic, uz musime byt vyhuble na kost, protoze v obchodech nic neni. A ze s respiratory mame taky smulu, protoze nejsou a nebudou. Neni to jedno? Tak zbyde pro ostatni, jak potraviny, tak respiratory. Dve aktivni uzivatelky kvuli smerovani tuto diskuzi opustily. Zustala tady odula co sdili postrehy ze Svedska a bbn nasdilela clanky z Italie. Nevsimla jsem si, ze je tady nekdo, kdo zlehcuje tuto situaci. Pro kazdou jednu z nas je tohle nova situace, nikdy jsme nic podobne nezazily, nevime co bude dal, muzeme jen odhadovat. Ale jedno vim rict s naprostou jistotou, ze tohle neni apokalypsa. A vim to proto, ze moje babicka prezila holokaust, cestu do koncentracniho tabora, vyvrazdeni vlastni rodiny, detstvi v sirotcinci, umrti nekolika vlastnich deti, jeji pribeh je zpracovan i v knizne podobe a i presto je to neskutecna optimistka ve svem uctyhodnem veku. Ted patri do te nejohrozenejsi skupiny. Ver mi, tohle jsou moje obavy a ne to, ze nemam doma respirator a plnohodnotne zasoby na mesic. Ale pokud to bude fakt nutne, preziju bez ujmy na zdravi i v pripade, ze tri tydny budu muset eliminovat svuj kaloricky prijem na polovinu.
@jelenice_zavodnice tak si to cele precti a pochopis to,dalsi dukazy odmitam davat a kopirovat,je uz to trapne...a proc jsi to vlastne otevrela,jo uz vim,aby zase ta diskuze smerovala jinam...nezlob se,ale uz se nechytam..
@marketka_m vubec netusim...
@eonee to by chtělo tento článek poslat do světa
@marcicek84 Ja to cetla, nic tam neni, jsi moc vztahovacna, neznas konstruktivni kritiku ani subjektivni nazor. Jsi jako holka ve skolce, vsichni mi ublizuji...a na to se tady snazi poukazat vic holek a ty porad pokracujes jako kolovratek. Diskuze ma nazev “Proc byla smazana diskuze...”, takze pokud se ma diskuze tocit kolem toho, proc byla smazana ta puvodni, tak tvoje skore v poctu prispevku mimo tohle tema enormne presahuje to moje.
@marcicek84 tak já bych řekla, že jsi nebyla sama proti všem 😉 pár nás tady bylo, co jsme se Tě zastávaly (ne úplně ve všem, ale hodně) nebo měly stejný názor. Samo osobě mluví hodně i to, že často tady někdo zmínil, že já a Ty jsme jedna a tatáž osoba 😉
@eviicka Hmm. A co je to za nick, nějak si nemůžu vybavit 😉 jj, pochopila jsem, že je pro mě, btw.o skutečně drsných komentářích jsem nepsala ale já 😉
@marcicek84 mno... Šíří se to šíří... K tomu Cieszyn v Polsku, kde jeden nakažený - 8lete dítě mělo kontakt i s dětmi z Českého Těšína, jde předpokládat, že nákaza se rozjede i tam 🙄
Těšín je jasný.. určitě už několik stovek nakažených, jenom prozatím bez příznaků rozsévají dále... jak to je v tom matematickém článku.. přetela jsem ho.. přelouskala.. je to hodně náročný text... ale jediná věc, která může zmírnit příznaky je POVINNE DOMACI VĚZENÍ
jo a jinak nebylo to jedno 8leté dítě... ale 3 děti.. takže už zase jsme v jiných číslech
@marketka_m teď nechápu, jak to myslíš? V Cieszynie jsou 3 nakažení, z toho jeden učitel (co vtipné působil na 2 školách a veselé roznášel bacily dál), 2.pripad někdo blízký učitele, víc infa není a 3.pripad to 8lete dítě, co bylo s dětmi z Českého Těšína, ale o počtu nebylo nic zmíněno, ne?
@marcicek84 @jelenice_zavodnice holky jako autor diskuze diskuzi tímto přejmenovávání na: "Koronavirus - diskuze" a nehádejte se o to, kdo víc odbočil 🙈😂
JO NO.. stačí mít trochu víc kontaktu v těšíně.. je to tak že učitel vyučoval děti co chodí do českého těšína do školy, a 8leté dítě bylo na akci kde bylo dalších X dětí z českého těšína... takže tak.. neoficální info.. neptejte se dál, více nevím
@marketka_m potěš koště
@marketka_m až budeš mít další info, dej vědět 😉
asi tak nějak.. je to velký průser... a oni to vědí.. koukala jsem na oficiální stránky města, ale tam je jenom NEDOPORUČUJEME JEZDIT DO POLSKÉHO TĚŠÍNA...a přitom už polovina těšína může roznášet virus... dobré ne... ještě to že dětí nemusí mít příznaky... a roznáší ... pecka
a ještě sebe doplním... rozesmálo mě že se uzavřely hranice jinde, ale těšín se neřeší.. no jo..a přitom X set dětí už dávno si běhá a roznáší vřele.... nevím no.. jsem celkem opatrná ve vyřčeních, ale nastudovala jsem hodně zahraničních dokumentů a fakt to už není vklidu.. a jediná cesta je okamžitě všechny zavřít doma...
@marketka_m já taky koukala na ofiko stránky... No je to v prčicích.... Nevíš, jsou Ti, co měli kontakt v karanténě, anebo vesele si běhají dál?
to se nedozvíš.. oficiálně se pry nařídila karanténa.. oficiálně... pardon, napsalo se e-mail rodičům..
@marketka_m to jsem dneska taky nechápala, že Rakousko a Německo jo a Polsko nic... Pak zavřou do karantény český Těšín a bude po srande.
jooooooo... než se dostane zmínka o českém těšínu do prahy tak už tam budou všichni nemocní... a k tomu si někteří zajedou do prahy na výlet takže pohoda.
@marketka_m tvl, jako fakt? No super a rodiče běhají do práce.... Pochybuji, že je tomu jinak.
přesně tak.. jak říkám.. info se nedostane na veřejnost .. víš jaká by to byla panika v těšíně? mazec by to byl...
@marketka_m dneska se tam chválili, že ministr vnitra bere na vědomí
@marketka_m asi jednim uchem tam, druhým ven
Pro anonymni autorku: Vazne je nejvetsim problemem teto diskuze jeji nazev? 😉
co bere na vědomí? nesledovala jsem
@marketka_m že mu psali o situaci a že o ní ví

@eviicka nemam je az tak extremni,ale rejpnout si rejpnu,do me se valilo 15 stran,tak se divim,ze po tech vystupech ostatnich vuci mne,mym reakcim jeste nekdo divi