Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@jelenice_zavodnice hele jako asi takhle, už jen to, že je tam někdo převlečený za demonstranta a sedá do policejního auta je divné...a to co ten člověk říká neberu v potaz...a obě dobře víme, že nám může být médii předloženo cokoli a pravda může být úplně jinde, takže jediné co říkám je, že to je nějaké zvláštní...
@marcicek84 Taktika?
@marcicek84 Policajti v civilu jsou snad na každý větší demonstraci, ne? Co je na tom tak zvláštního?
@jelenice_zavodnice bohužel nevíš ze které strany...
@marcicek84 Klid. Policiste v civilu se označují kriminalisté a jsou naprosto běžnou součástí Policie ČR. Je to neuniformovana slozka PČR. Jsou přítomni na každé demonstraci. A obzvlaste "fans". Ono je také přímo odděleni, které se extremismem zabývá. Pak také existuje tzv. Antikonfliktni tým a ti jsou také v civilu a také na každé demonstraci. Měla by jsi se konečně smířit s tím, že vážně nerozumíš všemu.
@marcicek84 Tady vim, ze nic na tebou sdilenem videu neni. Tedy krome blabolu, nadavek a milion zaberu za ozbrojenou policii.
@ilonne
@jelenice_zavodnice
@bigbig
a z vás tam některá byla, že všechno takhle víte??? nebo si to jen myslíte...já v vzhledem k dalším materiálům nevyučuji zatím žádnou verzi...
A to na tu demonstraci člověk musí jít, aby věděl že na demonstrace chodí policajti v civilu? To se dá vědět i bez toho. Chtěla jsi videem dokázat že ti ultras byli možná vyprovokovaní policií. Možná ano, ale video dokazuje jen to, že na akci byl kriminalista v civilu. Nic víc.
@marcicek84 nebyla, ale řekla bych, že realitu techto akci znám spíše já než ty. Takze bych tu radila necist ty blbosti, co sem dáváš.
@marcicek84 Neni nutne chodit na demonstrace, staci se podivat na organizatora demonstrace a osazenstvi vlaku, co na tuto konkretni akci prijeli do Praglu. A myslim, ze o policejni praci vim toho urcite vic nez ty 😉
Mimochodem, i kdyz v teto diskuzi nejsme zrovna kamosky, tak v ramci zachovani zdraveho rozumu budu doufat, ze se k tobe nedostane video o tom, jak se do zily picha dezinfekce jako prevence proti covid-19.
@marcicek84 Ale víš co, vlastně máš pravdu. Demonstrace téhle individuí jsou objednané vládou. Policiste tam chodí rádi a dobrovolně a nechají na sebe házet dlažební kostky, zápalné lahve a další podobný bordel. A jsou z toho hlavně v dnešní době nadšení, když tam jsou ještě s rizikem nakažení koronavirem. Vlastně se sehnali všichni možno i nemožni policisté včetně záloh na RD a šli narušit poklidný pokec mirumilovnych fans. A to vše proto, aby vláda mohla vyhlasit zákaz vycházení 😀😀😀😀👏👏👏🙈🙈🙈
@ilonne no jo, tak proč ses svého řemesla nedržela, od policie do školství to je úprk mílovými kroky, tos tam měla nějaký průser?
jinak já jsem psala, že mi některé věci přijdou přinejmenším hodně zvláštní, nedělala jsem žádné jisté závěry, zase si tu hrajete na vosy útočné...
jinak na netu je vyjádření i videjí více od různých osob, takže ta pravda řekla bych bude někde uprostřed, jak to tak bývá...
@marcicek84 Neměla, naopak se mohu kdykoliv vrátit. Sice ti do toho nic není, ale máme tři děti a jeden musel z kola ven. Navíc mě prace učitelky baví. Mám štěstí. A jsem spokojená. Na rozdíl od tebe, protože takto se vždy vyjadřuje akorát člověk nespokojený sám se sebou. Takže ty vlastně děláš co?
@bigbig záleží jaký ta policie v civilu měla cíl či motiv a těžko soudit, když někteří tvrdí něco jiného... https://www.prvnizpravy.cz/zpravy/politika/mare... a jak jsem psala je toho na netu více, tedy kritickým myšlením mi to připomíná podobný scénář jako u demonstrace na Slovensku v Bratislavě, až podezřele podobný...a protože jsem tam nebyla, tak samožřejmě nevím jak to bylo a to bohužel neví ani @jelenice_zavodnice která sice něco taky o té policejní práci ví, ale aktuálně ji taky nevykonává, jenom má plnou pusu chytrých řečí, jak ona ráda a nakonec se nikdy nedokáže co se mě týče udržet...
@marcicek84 a ty jsi na tom mirumilovnem shromazdeni byla? Vlastne by me to ani neprekvapilo.
@marketa11112 já myslím, že pokud rozumíš psanému textu, tak ses o tom už musela několikrát dočíst 🙂
@ilonne až si budu chtít povídat o své práci, asi na to založím nějaké téma, ale děkuji za zájem 🙂
@marcicek84 docetla jsem az ted. Predstav si,ze nestiham docitat . 🙂. Musim delat i neco jineho. Nemam tolik casu jako ty.
Jen pro upresneni : ten cas na netu ti nezavidim. Snazim se ten svuj vyuzit smyslplneji.
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/vnitro-chc... no tak to se asi připravují na to zavření ekonomiky a už bez ušlého zisku...
@marcicek84 To dost vysvětluje, hlavně že ostatní vyslychas a radis. No nic, my se alespoň nemáme za co stydět....
@marketa11112 mně je jedno co píšeš, už nějaký čas 😉
@ilonne a co to s tím má společného, že se odmítám bavit o svém soukromí??? 😂 To už je opravdu směšné, já se za svou práci nestydím, ale nepotřebuji ji veřejně prezentovat a že tady některá sama od sebe na sebe práskne kde co, tak to už je věcí té či oné osoby...Tak prosím tě hlavně se tady neurážej jako malé dítě, že ses zase nedověděla, cos chtěla...🙈🙉🙊
@marcicek84 Aha, rikas podobny scenar? Takze co treba konspirace, ze v Bratislave to vyprovokovali fotbalovi hooligans, ted ti sami dojeli delat bordel do Prahy a treba za nejakou dobu ti sami udelaji stejny bordel v Polsku? To zni lip, a vlastne je to realne i co se hranic tyce, tenhle postup smerem na zapad nez to, ze by ceska nebo slovenska policie posilala sve ozbrojene slozky delat bordel do jineho statu a jeste takhle organizovane. Nebo ma v tom prsty Gates? 🤔
Ja vim, ze se ridis heslem “podle sebe soudim tebe” takze ti prijde fakticky nerealne, ze nekdo muze zmenit obor napr. z ciste nezistnich duvodu, nebo proto, ze ve sve profesi dosahl karierniho uspokojeni anebo proto, ze penez ma dost a rad by delal praci jako poslani. Ale chapu, ne kazdy ma ty moznosti, nekdo je frustrovany z prace, nema moznost si vybirat, nekdo i ze zivota a to se pak projevuje ruzne, tito lide napr. pak tihnou ke konspiracim, jdou lehce zmanipulovat a veri podivnym “autoritam”.
@marcicek84 No asi to nic slavného nebude....
@ilonne spi dál a vlastně mysli si co chceš, akorát jen to tvé dupání nožičkou a užívání různých psychologických prvků je docela úsměvné a zábavné...
@jelenice_zavodnice proč máš potřebu neustále překrucovat, já někde psala, že tam přijeli ti stejní lidé??? prosím ukaž mi kde, já psala o podobném scénáři...hele jestli jsi z těch projektů frustrovaná, tak se tu práci neboj změnit, vždyť tě no nikdo dělat nemusí a jestli ti více vyhovovala práce předešlá, tak než abys byla frustrovaná a své frustrace si vybíjela na netu třeba posedlostí marcickem84, tak se k té předchozí práci vrať. Vždyť žijeme jen jednou 🙂
@marcicek84 Marci, marci 😉, kolik ze nas tady uz je, co jsme tebou posedle a frustrovane zivotem?
Kazda, se kterou nesouhlasis a kazda, ktera se te na neco zepta a ty nemas odvahu, cas, chut, prostor (nebo cokoliv, dosad si co chces) odepisovat a vlastne ani kultivovane diskutovat.
@jelenice_zavodnice no jestli si představuješ jako kultivovanou diskuzi to překrucováním bych slov a dělaní chybných závěrů, tak to potěš koště...
@marcicek84 vsichni vsechno prekrucuji, ale jen ty jsi to letadlo, ze? ty ve svem prekroucenem poznani sveta, nejsi schopna pochopit spousty veci. kazdy z nas zije ve sve bubline, da se to pochopit. ale normalni clovek to fakt chape a umi si priznat, ze svet je trosku vetsi a nazory lidi jsou rozdilne. prijmout je muzes a nemusis, da se s nimi pracovat, popremyslet o nich nebo je jen hodit za hlavu, tak jako to delas ty. ok, nikdo ti to nebere. jde o tvuj svet. ale prestan ho vnucovat ostatnim. a ne, nelezis mi v zaludku, nerozcilujes me, nezdaji se mi o tobe silene sny - uz jsem ti psala, ze je s tebou desna legrace. dokonce ani ,,muj chudak debilni manzel (tva slova), se se mnou nechce rozvest, me deti netrpi nicim ,co by jsi mohla popsat, dokonce jsem ve svem zivote dost spokojena, pracovat mohu jen tri dny v tydnu (sen mnoha lidi, ne?) a vse co delam me bavi .to jen, kdyby jsi mi chtela zase vnutit nejakou pitomost 🙂).
jak si vlastne predstavujes zdejsi debatu? kazdy ti ma odkyvat tvuj nazor , pochlebovat ti, souhlasit s kravinama ? za tve arogantni vyjevy a urazky ti ma kazdy dekovat a drzet usta a krok? jsi opravdu nemocna. lide ti to pisou prubezne od brezna, mela by jsi to zacit resit. ja vim, ja vim - jsem flustrovana, zla, sebestredna, hnusna, hloupa a kdo vi co jeste zmije jedovata. 🙂). staci?

@marcicek84 Skvele, 99% civilistu s mobilama v rukou, uprostred centra Prahy prospikovane kamerami PCR, MP a soukromych spolecnosti, nikdo nic nenatocil jak policista udajne provokuje, autor stranky “spravce hooligans” jak vystizny nazev 😉 a autor videa krici neco “ze pry policista dela bordel”, kazde druhe slovo vole...”Elita” spolecnosti fakt... a jeste vetsi “elita” ten kdo to sdili...