Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 Ty jsi ale roztomiloučká 😀
@hany84 no tak to kopani kolem sebe jaksi predvadis pouze a jen ty,pokud ti vadi,ze nekdo stoji za svym nazorem,tak je tvuj problem ne muj,timto na toto tema diskuzi koncim,neboť s tebou opravdu nikam nevede...
@jamie_s dekuji,konecne nekdo,kdo to dokaze ocenit 🙈🙊🙉
@marcicek84 No, není vůbec zač. Moc jich tu takových v té diskuzi není viď, všechny se na tebe slétly a nikdo ti nerozumí. To pak potěší každé pěkné slovíčko, to věřím 🤣
Koukám, že provokatéri jsou už všude. Včera na demonstraci, dnes na MK.😀 Kdopak nám je asi nasadil sem na konika? Kdo za tím stojí? 😀🤣
@marcicek84 Zkus mi doplnit info: jak přesně se slétávají? Vyjádřením vlastního názoru a odrážením útoků? Oprav mne, jestli se pletu - a to ty určitě uděláš moc ráda - nebyla jsi to ve většině případů ty, která s oblibou píchá do toho vosího hnízda? 😀 Měla jsem za to, že v diskuzi je povoleno vyjádřit vlastní názor. Proč to ale hned vztahovat na sebe a hledat za tím spiknutí?
@marulu Co provokateri, to je amaterizmus. Ale uz je i dalsi nova diskuze na zdi zalozena anonymem a kdoze se tam zacina realizovat, no?
Kdyz nemuzu nekoho presvedcit svou pravdou, tak se to pokusim utlouct alespon kvantitou, ne? To bude jeste vetsi prca nez na jare 😀
Nejvetsi prca zacina byt toto... https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/pravo-na-i...
@jamie_s tak jestli nevis jak se sletavaji vosy,zkus video na you tube,tam bude nazornych ukazek dost 😉 tady treba nekdo napise ze chce odjet za sluncem a hned dostane kartac od tech vos,takze se to netyka vyhradne me osoby...takze tak...
@marcicek84 Tak před některými je ani nemusí tajit, oni si je ani neumí najít😂
@marcicek84 Jak jsi jistě pochopila, já se tě neptala na vosy obecné, ale na uživatelky, které jsi jako vosy označila. Takže návod s instrukcemi na hledání videa je zcela zbytečný, ale chápu, nedokázala sis pomoci 🤣 Nicméně i tak děkuji za vysvětlení. Ale ruku na srdce, nebojuješ náhodou v této diskuzi už x stran za pomoci stejných a někdy i horších zbraní?
@hojda donedavna neslo nikde najit nic,ted zverejnili ty pocty pozitovnich ve mestech...ale plno jinych dat taji,no ale ze by to ani ti remonovani odbornici nenasli,kdyz si to stezuji? k nevire 🤔😀
@jamie_s jakych zbrani?ja strelne zbrane nedrzim,ani nemam zbrojni pas. 😀Ten bych rekla ze tady muzou drzet uzivatelky,ktere jsou byvalymi policistkami...ale to se zeptej radeji primo jich 😉
@marcicek84 Tak třeba obce ty informace o počtu nakažených měly k dispozici i dříve.
@marcicek84 Ne, děkuji, nechci. Já se cíleně ptala tebe. Až se budu chtít na něco zeptat jiné uživatelky, udělám to i bez dobře míněné rady. 😉
@hojda jenze jen o techto poctech to opravdu neni...tak uvidime, kdy pusti dalsi davku nejakych relevantnich dat,zatim slibuji,ze se to chysta...
https://www.lidovky.cz/svet/pfitzer-jako-prvni-... a dokonce ji testuji i na detech...
https://www.lidovky.cz/svet/covid-by-mohl-zpuso... Pokud by bylo hodne muzu neplodnych a bylo by to trvaleho charakteru,tak to nebude nic povzbudiveho....
@marcicek84 creepy 😨 všechny tři odkazy
@odula ani nemluv...jako při představě neplodných mužů a očkovaných dětí kdo ví čím, běhá mráz po zádech...
@marcicek84 já strašně doufám, že nedojde k povinnýmu plošnýmu očkování. Nebo k nějakým plošným postihům za neočkování... A nejde vůbec o to, jestli je někdo "vax" nebo "anti-vax", teď už jde opravdu o princip - jestli pro "vyšší dobro" může demokratickej stát nařídit občanům jednat proti vlastnímu svědomí a integritě (případně represivně vynutit nějaký takový jednání). Mno... necháme se překvapit. Já furt doufám, že nemůže a že se to nestane.
@marcicek84 Vědci mimo to pracují na hypotéze, že tento fenomén by mohl vysvětlit vyšší úmrtnost u můžu než u žen a dětí, která byla zaznamenána. Aderka v rozhovoru na závěr doporučil nosit roušky, aby lidé byli kontaminováni co nejnižším množství viru a imunitní systém měl tak větší šanci se s ním vypořádat.
Zdroj: https://www.lidovky.cz/svet/covid-by-mohl-zpuso...
@marcicek84 jinak - ještě je zajímavý, že tady ve Sverige je všeobecně přijímán názor, že děti NEJSOU rozhodujícím faktorem v šíření epidemie. Aspoň tak to bylo ještě před měsícem,cca. https://www.forskning.se/2020/05/20/inte-trolig...
@odula já v to taky doufám, ale čím dál víc mi přijde, že se jde cestou takovou, že tu povinnost se budou snažit dobrovolně vynutit represemi, otázkou je na kterých skupinách obyvatelstva, zda jen na některých nebo na všech, na těch dětech by to bylo fakt největší zvěrstvo a taky jsem se dočetla o těch dětech, že nejsou primární zdroj šíření i u nás, taky tak před cca měsícem...ale jak vidno v USA to vidí jinak a trochu mám obavy aby to nedošlo z USA až k nám do Evropy...
@hojda doporučení roušek na konci každého článku je poslední dobou takový folklor, já už to beru, že to snad už mají jako povinnost vsuvku sdělil aby je vůbec někdo citoval, nebo psal o nich 😂🙈🙉🙊
na druhou stranu už zaznívají i názory, že teprve v dlouhodobém horizontu po pandemii teprve bude vidět a řešit jaké následky nošení roušek na obyvatelstvu zanechaly co se týče imunity, takže i o tomto se ve vědeckých kruzích ví...

@ilonne Já vím, pár stránek jsem zde zběžně zhlédla 🤣 To, že jsi to už vkládala, jsem ale přehlédla. Nevadí... No a jinak, každý holt věří tomu čemu chce a co považuje za relevantní info. Někteří hledají spiknutí, někteří ne.😉