Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@marcicek84 pokud tedy tvrdis, ze jsi laik a vlastne o tom moc nevis, proc takove zpravy vubec siris?
@teri_92 a co na tom není pravda, nemůže člověk po špatné intubaci zemřít?
@marcicek84 Mluviti stříbro, mlčeti zlato. Když k tomu nemám relevantní informace, tak je nešířím. Sama jsi mě odpálkovala, že nemůžu vědět, jak to chodí ve školce, když tam teď dítě nemám, ačkoliv jsem školkou prošla s dětmi před lety. Ty nemáš zkušenosti s intubací žádné😉.
@meesha člověk, který mnou pohrdá si musí na informace zajít chuť a nejsou to bláboly je to fakt, aby mě tu někdo poučoval o něčem co vlastně pravda je, jen že to nebylo dostatečně odborné a se všemi konsekvencemi přijde mimo...
@hojda a proč se tedy do toho pleteš?
@marcicek84 informace je zavadejici.
pujceno z letaku o dezinformacich Ministestva vnitra ČR (https://www.mvcr.cz/cthh/soubor/letak-dezinfoma...)
Co jsou dezinformace?
ZÁMĚRNE NEPRAVDIVÉ,
NEÚPLNĚ ČI ZAVÁDĚJÍCÍ
INFORMACE, které
jsou šířeny s cílem ovlivnit
rozhodování či názory
adresátů. Dezinformační
kampaň je soubor různých
dezinformací používaných
účelově k dosažení výše
specifikovaných výsledků.
@marcicek84 cetla jsi to? Ja jsem rikala, ze ty pohrdas praci ostatnich.
@teri_92 není zavádějící, prostě jsem to nevypisovala do detailu a ty ses toho prostě chytla...a není to schválně, takže tak...
@marcicek84 tomu sama neveris ;) vhledem ke kontextu a predchozim prispevkum.
a pokud to tak skutecne bylo a chtela jsi jen pro informaci ostatnich zminit ojedinele riziko u pripadu, ktery nastava asi tak mozna nekde v africe jednou za x let, tak pozor - protoze na sireni zavadejicich a poplasnych zprav pamatuje i trestni zakonik (https://nazory.aktualne.cz/rozhovory/za-poplasn...).
hezky den 🙂
@meesha nepohrdám, ale odmítám být nařčena s dezinformací, když pravdou je, že i špatná intubace může zabít, nevím, proč by se to nemohlo napsat, když to tak je...
@teri_92 jsem úplně v klidu, protože jsem jsem několikrát uvedla, takto to myšleno nebylo, jen z toho tady děláš divadlo, protože jsi musela přiznat, že mám vlastně pravdu...já se do odborné debaty pouštět nebudu, chceš po mě něco, co od laika očekávat nelze, takže klidni hormon...
@marcicek84 ne, ty jsi to rikala v kontextu, ze “ty lidi neumi dobre lecit.”. To je fakt rozdil
@ilonne a o opakování ročníku se taky uvažuje???
@meesha tak mi prosím tě, ukaž kde jsem to psala, není to pravda, já jsem psala, že lékaři pořádně nevědí jak to léčit, že zkoušejí kde co...fakt už si s tím honem na čarodějnici dej před těmi svátky pokoj...
@gramar upřímně, s těmi školami to bude až do jara. možná v dubnu bude líp, ale de facto to lízne celý školní rok...a co bude v září se uvidí...
@ilonne Taky ti vinu nedávám, jen jsem si tak říkala že se po tom začnu pídit až v novoroční opici, nebo tak a ty to sem takto vytetuješ :D
Ale což čekat se to dalo a už předběžně jsem se s tím nějak smířila, ale to potvrzení je vždy jak rána na solar :D Já budu mít "naštěstí" doma jen dvě, třetí má výjimku, takže ten pomaže do školy. Ale už opravdu zvažuji jak obejít zákon a najít novou školu a nechat ty dva starší opakovat, protože tohle je fakt tragédie :/
@marcicek84 “ jestli to nebude tím, že to léčí špatně a připojení na ventilaci ty lidi spíše dobije...”
Spokojena?
To neni hon na crodejnici, ale na lidskou blbost
@ilonne lidi nebudou sedět už doma na zadku, motivace bude na bodu mrazu, takže bude ještě hůř...jestli bude něco dodržovat polovina obyvatel, tak si ještě můžou gratulovat...
@marcicek84 Tak tohle budou muset, chtě nechtě nějak pořešit, protože teď už to padne na další deváťáky a ty dopady budou dlouhodobější...
@meesha zase něco vytrháváš z kontextu???a pak kdo je tady dezinformátor...ví se přece, že tu intubaci nepřežije každý, že na to odpojení musí mít organismus dost sil, taky už právě každého na to nepřipojují...opravdu už dej svátek na ty Vánoce...myslím, že teď je největší problém zavřené firmy a školy...a na dlouho ještě...aspoň ten první stupeň by mohli pustit...
@marcicek84 z jakyho kontextu :o
@gramar no jsem na to zvědavá, protože půl rok by se asi dohnal, dříve nebo později, ale je možné, že to dopadne na děti 2 školní roky a možná i 3 pokud to na podzim ještě bude pokračovat...
@meesha já se před Vánoci s tebou hádat nepotřebuju, tak si je pěkně užij a ať vám dobře dopadnou PCR testy...
@marcicek84 od kdy ty cituješ Flegra?

@marcicek84 ale na to, abych vedela, ze ta firma na tom pracovala nepotrebuju zadne zvlastni znalosti 🤣 jestli si myslis, ze “rozumet vakcinam”, znamena “pochopit zakladni princip”, tak mas proste ujety predstavy o tom, jak ostatni pracuji. To je nakonec pripad i toho, jak muzes @teri_93 argumentovat takovyma blabolama. Zcestne nelogicke vyvody a pohrdani ostatnimi.
Teda, jak rikam, ze me soukromi nezajima, tak kecam. Me by fakt zajimalo co te zivi. Ciste z proste zvedavosti.