Koronavirus. Co si o tom myslíte?
Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?
@meesha ano a pak sem dej ty další, kde to ostatním vysvětluju, oni prostě neví jak správně to léčit, prostě dělají jen to, co si myslí, že pomůže...a dokud někdo neví jak to léčit, tak to prostě neví a může se klidně přijít na to, že to předpoklad léčby, který je teď využívám je mylný, ale teď to dělají tak, protože to jinak neumí...nebo mají nějaký lék, který je 100 procentně účinný???asi mi něco uniklo...
@marcicek84 napsala-napsala, myslela-myslela. Konec
@marcicek84 napsala-napsala, myslela-myslela. Trvala si na tom-trvala. Konec
@hojda aha, tak to jsem nečetla,.....spíš jsem si připočetla čas z podzimu, to bylo 2 - 2,5 měsíce a teď budou opatrnější, tak to budou spíše ty 3 měsíce, to nemusím být Flégr, aby mi to došlo....a myslím, že to dochází už každému, ale aby to rodiče byli schopni akceptovat, taky se můžou začít bouřit...
@hojda každopádně dívám se na datum, no tak z října to mu tež nevyšlo, otevírat se začalo před měsícem, no a prázdninový výuka narazí na neochotu učitelů být bez dovolené, to už říkal i ministr školství...každopádně jsem zvědavá co chtějí dělat, už to budou téměř rok zavřené školy...
@marcicek84 to je tvoje strategie :D , Popravde, ja nevim, co bych ti tu mela kopirovat. Nevidim tam nic, jako “vysvetleni”. Zkus to dohledat sama. 🤷🏾♂️ No a na to ty reknes, ze nemas zajem a hotovo. Tak co 🤷🏾♂️ Zase houby
@teri_92 Zbytečně se namáháš. Jsou lidi, co nepochopí nic. Protože mají své zdroje informací. Nemá smysl na některé reagovat (a vlastně ani číst), hodně lidí tady tou diskuzí proběhlo a po nějakých opakujících se dohadech ta jména zmizela.
@marcicek84 Ono je spíš otázka jestli se vůbec mělo otvírat, když to vezmeš z pohledu šíření epidemie. Bohužel máme nevýhodu toho, že na rozdíl od některých států jsme tu druhou vlnu měli hodně brzo. Za chyby se platí.
@hojda mělo nemělo, není jen nemoc, ale nepřímé důsledky covidu, tedy zavřené obchody a služby, mnohé podniky by to již bez otevření nedaly a teď jsem teprve zvědavá co bude v lednu...taky ta degradace vzdělání je nic moc...
@meesha však to vše v historii diskuze je, kdo chce najde...běž radši dělat bramborový salát, ať se ti na zítra rozleží, tohle už jsou žabomyší...
@marcicek84 A jako proč bychom si neměli vybrat dovolenou? Na tu snad mají nárok všichni pracující, ne? Nebo ty dáváš dovolenou na oltář vlasti?
@marcicek84 já být učitelem a po tomto bordelu který jim hodili na hlavu, bych tedy taky brojila proti tomu abych za "odměnu" přišla ještě o dovolenou... Navíc ruku na srdce, ani já jako rodič bych nebyla zrovna pro, ty děti za virus taky nemůžou a tímto by so odsra... dvojmo.
@marcicek84 Ty nejsi ochotná ani nosit roušku, sice to děláš z donucení, ale ochotná nejsi a také nejsi ochotná si v době největších růstu nakažených nechat doma předškolní dítě, byť máš jen jedno a jsi a HO. A učitele mají být ochotni být bzz dovolené? No, nezlob se na mě, ale učitele rozhodně makaji víc než např. ty....
@ilonne a ja jsem snad psala,ze mate byt bez dovolene,psala jsme k tom,ze ministr skolstvi rikal,ze to neni na poradu dne,tak se prosim neurazej a jeste jsem reagovala na clanek Flegra,ktery toto navrhoval 🤦🏻♀️
Beres si to moc osobne 🙉🙊🙈
@marcicek84 Psala jsi, že prázdninová výuka narazí na neochotu učitelů být bez dovolené, tak mi tedy vysvětli, jak jsi to myslela?
@ilonne myslela jsem to tak,ze si tu dovolenou taky budete chtit vybrat,jedine,ze by vam ted dali volno a pak vas nechali ucit,ale to by zase nedali rodice,protoze co s hlidanim deti a stejne by se ted nemohlo nikde a kdyz by mohlo byt klidneji tak by zase neslo jet na dovolenou...
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/havlicek-s... tak za chvilku to tu bude jak na Slovensku...
@marcicek84 Na tom není nic překvapivého, otázku spíš je aby to udělali jako normální lidi, ne zase jako banda idiotů...
@gramar mne uz to prijde prehnane,ti podnikatele to uz dlouho nevydrzi...
Stejne se u potravin vsichni mackaji,tak nevim proc se resi nejake obchody nebo restaurace,je to porad dokola a stejne bez efektu...
Nejhorsi to je pro ty decka,ti budou chudaci,uz to neni pul rok...
@marcicek84 Pokud to bude fungovat tak že ten režim pojede dejme tomu do konce ledna a pak už to prostě pustí, děj se co děj, tak jsem ochotná to akceptovat, jak už jsem tu říkala někde dřív, pokud to zase bude pokus/omyl bez jasných pravidel, tak ať si to strčí za klobouk dědy mráze v Minsku...
@gramar spis to bude to druhe...
@marcicek84 V tom případě se omlouvám za reakci. A máš pravdu s tím by rodiče nesouhlasili.
Doufám v brzký návrat. Ale taky doufám, že nějakého d.... nenapadne vrátit nás do škol jakmile to bude mít chvilku klesající tendenci a pak nás zase za tři týdny zavřít doma. Můžu vám na rovinu říct, že tohle je pro ty děti horší než být doma třeba 2 měsíce a pak se nastalo vrátit. Styl "otevřít - zavřít - otevřít - zavřít" je nejhorší. Jedou ode zdi ke zdi...

@marcicek84 kdybys aspon byla schopna uznat svoji chybu, to je taky hezka vlastnost. Proste lzes. Vytrzene z kontextu je "spatna intubace zabiji" "voda zabiji". Ne to, co jsoi tady predvedla. Zase ti dosel dech, tak delas, jako ze te to neba :D :D :D stara dobra strategie. Pokud jsi to myslela jinak, tak se nauc psat.