icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marge_s
18. led 2021

@marcicek84 jenom me teda uprimne zaujalo:”zdroje jsou dane”🤔 co tim chtel basnik rict 🤔

marcicek84
18. led 2021

@marge_s takze kdyz interpetuji clanek a pripojim nebo se odkazu na zdroj je to dezinformace?Kdyz sdilim clanek je to tez dezinformace?Kdyz reknu nazor tak na ten nazor nemam narok,protoze to je dezinformace?To mas trochu poplantane....🤦🏻‍♀️🙈🙊🙉

marcicek84
18. led 2021

@marge_s jenze porad pises,ze si to maji lidi overovat,tak ty myslis,ze se lidi k tem videum nedostanou...sama nevis co je dezinformace,je malo dat...na me to uz proste pusobi tak,ze jedina mas patent na rozum,ktera dokaze rozhodnout o tom,co je co neni dezinformace...
Pamatujes jak to bylo s UFO?kolik let to tajili a jak vse byla dezionformace,ted to leze z nich ven,po 50 letech,takze byt tebou tak pribrzdim,protoze vis o pravde stejne kulove jako my vsichni...

marge_s
18. led 2021

@marcicek84 tak promin, ale zjevne dezinfo pozna prumerne cvicena opice.
To coi napsala predtim je blbost a nejaka tvoje interpretace, po sty to vysvetlovat nebudu. O tebe fakt nejde, tak to neres 😉

marge_s
18. led 2021

@marcicek84 neprozradis ty “dane zdroje?” 🙂

marcicek84
18. led 2021

@marge_s me prijde,ze vse co se ti nehodi do kramu je dezinformace,i kdyby to byla 100 x pravda...A vlastni nazor prece muze mit kazdy jaky chce... 🤷🏻‍♀️

marcicek84
18. led 2021

@marge_s u vseho relevsntniho jsou vlozene,nebo chces vlozit i ten odkaz na vakcinu ze SZU?

marge_s
18. led 2021

@marcicek84 ne, ne, ani nahodou.

Akorat je blby, ze nektery ten “vlastni nazor”, pokud je zalozeny na lzich, muze v tomhle pripade i nekoho zabit

A SUKL je fajn, jen jaksi to, co tu prezentujes nejsou informace jen ze SUKLu 🤷🏾‍♂️

Hele, jaky ufoni? To se ke mne jeste nedoneslo, vypravej. :o

marge_s
18. led 2021

@marcicek84 uz jsem u notasu, lip se mi na nem v klidu pise, zkusim to jeste jednou, i kdyz asi marne.
Kdyz si vezmes treba tu Bellovu obrnu. Je potreba: aby to lidi vedeli, a take aby vedeli jake je riziko. Rekneme tech 13 na 100 000 nebo milion ockovanych, z hlavy nevim, ale je to hodne malo. Muzes si dohledat, ze standardni prevalence je 20-30 pripadu na 100 000 rocne. Tak zvazis, jestli ti stoji tak male riziko za to, ze treba nenakazis sve blizke. To je validni rozhodovani. Ja si reknu - za to mi to fakt stoji, neni to o moc vetsi, nez ze se mi to stane i bez ockovani a navic to nejspis odezni. Ty si treba reknes - "za to mi to nestoji, to musi byt hnusny a odradi me to." To se mi muze nelibit, ale je to jiny nazor. Ok, nemam problem.

Ale kdyz zacnes chaoticky vykrikovat, kdovi jak to s tim ockovanim je, a je tu ta Bellova obrna, to je hruza, takove svinstvo a videli jste ty hrozny videa na fb, stejne na tom chteji jen vydelat... a cetli jste to, ani ti Nemci se nechteji ockovat, blablabla - tak to je proste snuska emoci a ano, tezko se mi to respektuje jako "jiny nazor", protoze se to proste nezaklada na faktech. A jak rikam, cim vic prostoru se da hoaxum, tim vic lidi se podle toho muze rozhodovat a muze to stat zivoty.

marcicek84
18. led 2021

@marge_s ale vubec, ty prekrucujes uplne vyznam mych prispevku...Ty proste za tim vidis veci,ktere tam nejsou...vubec psany text nema emoce ani barvu hlavu,ty se domysli ctenar a ted tedy si je domyslis chybne,takze se dopoustis dezinformace

marge_s
18. led 2021

@marcicek84 vzdyt rikam, je to zbytecny. Jako bych nic nerekla 😉 neresme to.
Jen, prosim, nepis, ze nesnesu "jiny nazor", neni to fer

marcicek84
18. led 2021

@marge_s jinak na miminkovskem serveru je tak trochu vtipne,ze bojujes proti udajnym dezinformacim u snazicich se zen,nebo tehotnych,nebo povetsinou kojicich,vzhledem tomu,ze to vse je kontraindikace k ockovani,tak si myslim,ze tvou horlivost by vlada ocenila napr. pod clanky zpravodajskych serveru,kde je cilova populace...takze pribrzdime a doporucim ti se jit realizovat nekde,kde to jiz bude mit smysl 🙂
Jinak ano ja se rozhoduji sama za sebe jako jedinec,hodnotim se jako zdravy clovek,ktery nechce riskovat Bellovu obrnu nebo jakekoli jine dlouhodobe nasledky vakciny,ktere zatim nejsou vylouceny, odkaz na SZU jsem vkladala k vakcine comirnaty v minulosti,muzes dohledat,dokonce i v informovanem souhlasu k podani vakciny je toto uvedeno,znovu vlozim

marcicek84
18. led 2021

@marge_s a zda se ti fer prekrucovat symysl prispevku druheho cloveka nebo podbarvovat ton necich prispevku?To je pak opravdu lze vyhodnotit pouze jako utok na odlisnost nazoru,nic jineho.Zkus to taky trochu prehodnotit...Mozna kdyz zacnes komunikovat vuci lidem jinak,taky s tebou budou jednat jinak,ale nikdo si nezaslouzi byt stirany za svuj nazor,ty to tady delas pravidelne

marge_s
18. led 2021

@marcicek84 Marci, ja nemam co prehodnocovat, vis sama, jak agresivnim tonem pises, co prispevek, to urazka....mmm....kecam, co druhy prispevek, to urazka.
Ten zbytek o miminovskych webech - to je obzvlastni snuska bizarnich argumentu, na to nema ani smysl ztracet cas reakci. Uzij si hezky vecer, ja se opravdu nesmysly nesnazim uvest na pravou miru kvuli tobe, ale kvuli tem, co by se nad tim snad chteli vazne zamyslet.

Ale kdyby ses chtela pochlubit svymi vyzkumy skrz UFO, tak to bych si snad i precetla. mozna by to mnohe vysvetlilo 😀

marketka_m
18. led 2021

takze nakone papirnx a detske obleceni
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/zitra...

marcicek84
18. led 2021

@marge_s Jezisi tak ufo jelo snad pred mesicem vsemi zpravodajstvimi,tys to kvuli covid zaspala? Mmch ten argument je zcela v poradku,je to realita toho,kde o tom piseme,tady ti nepujde ani duchodce nebo nejaky pan ve strednich letech,ono je tady dost uzce zamerene,zenske diskutuji a rozebiraji sve problemy,tak vznikla i neodborna diskuze o nazorech na koronu jak nazev diskuze napovida,neocekava se zde odborna diskuze,ty proste tady tomu davas uplne jiny vyzbam,nez to ve skutecnosti ma...Ja o tom ani jinde viceme nepisu,proste to tu beru jako diskuzi kdyz jdeme na cafe s holkama,ty to beres na zivot a na smrt 🙈🙊🙉 chce to procitnout do reality,napravuj zpravodajske servery,tam mas ty laiky,kteri uz ty dezinformace opravdu pod temi clanky mnohy i siri...

marcicek84
18. led 2021

Neco o britske mutaci https://www.novinky.cz/domaci/clanek/v-cesku-uz...
nemecko ma taky svou zatim neznamou
https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/v-bav...
Tak je asi otazkou casu,kdy se objevi nejaka typicka jen pro CR,kdyz to takhle zacalo mutovat...

marcicek84
18. led 2021

@marketka_m ale to je vse,moc se jim rozvolnovat nechce...

marketka_m
18. led 2021

@marcicek84 jj..nrjlepsi je clanek vlada i vlastniho psa neposloucha..nebi tak nejak...jsem se zasmala...
jo aa ve zpravach bylo info ze ockovani deti uz letos...takze ocekavam ze to pujde do seznamu povinnych vakcinaci deti...a maji jistotu ..protoze je malo rodicu kteri si dovoli neposilat dite do skolky

marge_s
18. led 2021

@marcicek84 UFo mi fakt uteklo 😀 ...no hledat to nebudu 😀
(ty jo, ty takhle mluvis s lidmi u kafe, hustyyy (btw, tobe prece kafe smrdi) , br
Tak fajn, kdyz je to neodborna diskuze, tak v ni muzeme lhat. Jupiiii. Zkusim taky neco vymyslet. )

marge_s
18. led 2021

@marketka_m uz jsem chtela zmizet, ale kde jsi to videla o tech detech? 🙂

(neboj, oni nenaockuji ani seniory, to nehrozi, ale i tak me to zaujalo)

marketka_m
18. led 2021

@marge_s hele prochazela jsem kolem TV..muz koukal.na zpravy...a hlasili to...

marge_s
18. led 2021

@marketka_m aha, tak budu cihat :D dik 🙂

Mimochodem, prekvapilo by me to, protoze co jsem zatim cetla, tak u deti se zatim preferuje, aby se s virem spise potkali, z hlediska imunologa. kdyby slo o ockovani rizikovych deti, tak by to ale bylo fajn. I kdyz nazory se meni....tak uvidime 🙂

jelenice_zavodnice
18. led 2021

@marketka_m Takze s pradylkem mame po ptakach? 😩

gramar
18. led 2021

@marketka_m to jako že půjdu např. do Deichmann a u dospělé obuvi budou pásky jak v Tescu u mixéru?? 🤪

marketka_m
18. led 2021

@jelenice_zavodnice bohužel zase dámy na ostro 😀

marketka_m
18. led 2021

@gramar hey to mě totálně zajímá jak to bude 😀 prostě tady máš dětské boty a na boty pro sebe ZÁÁÁÁKAZ :-d komedie.... fakt..

gramar
18. led 2021

@jelenice_zavodnice nesmíme se podělat ještě pár týdnů, nooo... Tak místo na korónu umřeme na zácpu 🤷🤣

gramar
18. led 2021

@marketka_m to už je ale opravdu jebnuté, to se jinak říct nedá 🤣

marketka_m
18. led 2021

@gramar podělit 😀

ono v těch obdhodech stejně budou lidi.. stejně 1 os na 15m2 ale můžeš koupit jenom něco.. to mi fakt připomíná ... ve středu banány, v pátek mléko... ☹

Strana