icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marcicek84
3. bře 2021

@hojda u manžela v práci to takto neřeší, tam se snaží o domluvu, nakonec si to budou dělat sami doma, takže všichni úsměv od ucha k uchu, protože víme...a tak jedeme dál, hlavně pokud musí policisté zaklekávat na paní s dítětem, jo a tak to začíná, totalitní praktiky...a bude hůř až budou lidi nutit do očkování...

jelenice_zavodnice
3. bře 2021

@marcicek84 Myslis tu pani, co si stihne u toho zaklekavani vytahnout mobil a vsechno tocit? Alespon pak clovek vidi, jak to bylo ve skutecnosti... 😀https://m.facebook.com/groups/mesto.ostrava/per...

marge_s
3. bře 2021

Hele, co to je za zvyk pouzivat genitiv ve spojeni “kvuli ...”. Marci to pouziva furt, nejdrivvjsem myslela, ze je to preklep, tam jsem si vsimla poprve, ale je to i jinde tady na strankach. A ted ta zenska v tom videu taky: “to je kvuli obcanky”. To je nejaka krajova zalezitost?

marcicek84
3. bře 2021

@marge_s tady se to pouziva uplne normalne,nevim co je na tom divneho

marcicek84
3. bře 2021

@jelenice_zavodnice ja videla video, ktere tocil nejaky pan,kazdopadne rev toho decka to nebyla nejlepsi vizitka PCR.

jelenice_zavodnice
3. bře 2021

@marge_s Jj, ostravstvi kolegove to pouzivaji take 😀 Ja mam toto nareci rada, libi se mi.

jelenice_zavodnice
3. bře 2021

@marcicek84 Pan zverejnil to, co se hodilo... Nastesti je uz vic videi k dispozici...Pani s promilkem v krvi, dalsi pivecko v ruce, poruseni nekolika paragrafu ale ohani se ditetem a zlou policii.

marcicek84
3. bře 2021

@jelenice_zavodnice jo a pred rvoucim deckem budou na ni 3 cajti zaklekavat? Nevim,jestli nechat rvat to decko u toho a nechat to decko se na to divat byl ten spravny postup...si tim postvou akorat verejnost proti sobe...

marge_s
3. bře 2021

@marcicek84 divne na tom je to, ze to neni normalni. Proto me zajimalo, jestli to je krajove nebo nejaka forma hovorove cestiny. Kvuli čemu=dativ.

jelenice_zavodnice
3. bře 2021

@marcicek84 A nemeli se ji poklonit a omluvit? Dite tam bylo v pohode, rvalo az kdyz rvala matka na zemi. A vidime, co tomu predchazelo. A dite tam melo dalsi pribuznou.

marge_s
3. bře 2021

@jelenice_zavodnice :D
ja to fakt neznala a prijde mi to fakt straslivy :D
Ale aby se kvuli tomu Marci "neurazila", o nic nejde, jen me to zaujalo

marge_s
3. bře 2021

Ty policajty obdivuju, ze tak dlouho zachovavaji dekorum. tak dlouho s ni licitovat :/

jelenice_zavodnice
3. bře 2021

@marge_s Jasne, ja jenom, ze to znam a i jine slovni obraty z tohoto razoviteho kraje 😀

marge_s
3. bře 2021
marcicek84
3. bře 2021

@jelenice_zavodnice kazdopadne kdyz ztrati policie podporu verejnosti,zacnou se dit veci,nakonec pujde o to,jak to vnima verejnost,ja porad nechapu,proc ji museli povalit na zem...jsem zvedava jakou to bude mit dohru...

marge_s
3. bře 2021

@marcicek84 ze se vam do toho misim, ale oni mohou ztratit odporu proste tim, ze jejich praci budeme porad zpochybnovat. Nemluvim o pripadech, kdy dojde k pochybeni, ale tady treba neni o cem. Co by sis predstavovala, ze ji budou dalsich deset minut domlouvat?

marcicek84
3. bře 2021

@marge_s prislo by ti takove chovani PCR pred ditetem normalni pred rokem? Asi jsme za ten rok fakt dost otupeli...

hojda
3. bře 2021

@marge_s tipuju, ze je to z nemciny, tam se kvuli poji s 2. padem.

ilonne
3. bře 2021

@marcicek84 A co bys dělala na jejich místě? Oni dělali jen svoji práci. A "přemlouvání" ji dost dlouho. To mi silné připomíná "Kateřinu jau jau". Použili zákonných donucovacich prostředků k zamezení protiprávní jednání. Pokud nemáš lepší řešení, není o čem diskutovat, konec.

ilonne
3. bře 2021

@marcicek84 Kdo z toho vychází nejhůř je ta nana, nikoliv zasahující hlídka. U hlídky lze obdivovat i od s jakým byl zákrok proveden. Koza, která dělá scénu a ještě má u toho malé dítě, je opravdu matka roku.....

ilonne
3. bře 2021

chybí mi tak slovo klid s jakým byl zákrok proveden

marcicek84
3. bře 2021

@ilonne jenze pokud sis nevsimla verejnost se deli na dva tabory jako vzdy,nakonec rozhodne verejne mineni,protoze to,kdyz bude verejnost proti PCR,tak se odspuntuje treba i neco horsiho,protoze to ve spolecnosti vre. Mne se to proste nelibilo kvuli pritomnosti toho decka,nazor jsem napsala.

gramar
3. bře 2021

Tak paní má zážitek a svých pár minut slávy... Já tohle asi nějak nechápu, že se na to nevysr... už kvůli tomu že tam to dítě má, ale když potřebuje být slavná tak proč ne... 😂

hojda
3. bře 2021

@marcicek84 co protoze vime? Aby to mohli ocurat, chodit dal do prace treba i pozitvni a cekat, jestli to nekoho z nich nebo rodiny slozi,kdyz jsou plne nemocnice???? A proc? Karantena je placena, tak jen tak pro zabavu???

marcicek84
3. bře 2021

@hojda a myslis,ze se to dit nebude?uprimne...

marcicek84
3. bře 2021

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/posta-zaca... a je to venku,rozvazi nam to domu ceska posta 😂😂😂

ilonne
3. bře 2021

@gramar
@marcicek84 Asi takto, nemůžete vědět, jestli ta někde nebyla kontrola, jestli by opět někdo netočil to, že by to jen tak nechali být a už vůbec nevíte, co tomu předcházelo. Mají se kvůli takové nane, která tam vychlastava i s dítětem, nechat potrestat a popotahovat, že neplní své povinnosti a ještě k tomu v nouzovém stavu? Což je 2x větší průšvih než normálně? Chce to vědět víc věcí než jen vidět jednu kozu, která ke své slávě ještě využívá svoje vlastní dítě.

marcicek84
3. bře 2021

@hojda vis jak se suli v tech pekarnach o 20 lidech a kdo tam s cim pracuje?Doufam,ze ti chutna chleb a rohliky,bylo by s podivem,ze na tom ten vir neni...

jelenice_zavodnice
3. bře 2021

@hojda Vis jak se k tomu stavi jini zamestnavatele co mam moznost videt kolem? Za neucast na testovani je neomluvena absence. Za dve nebo tri absence je dutka. Za dve dutky...
Jesteze se najdou firmy, kterym zalezi na tom, abychom se z techto sr....k dostali ven.

hojda
3. bře 2021

@jelenice_zavodnice u nas to same, proste letis, zadny srani s mladou pani....

Strana