icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

hojda
12. bře 2021

@marcicek84 jj to je ona, nějak ty výrazné tváře hasnou, Šmuclerovi nadávají, že chce lidi očkovat, Landa zase testovat a dámy spolu vedou mediální válku😂

gramar
12. bře 2021

Tak od 21. budeme moci možná mimo obec a když to bude dobré tak i mimo okres, ale jinak nic 🤣

ilonne
12. bře 2021

@marcicek84 nebyl

marcicek84
12. bře 2021

no jo bývalá policajtka s policajtem nechápe, co je bonzování, oni totiž donašeče vždy potřebovali...

bigbig
12. bře 2021

@marulu Vsadím boty že VK dostal ty monoklonální protilátky jako Trump. Prej na odběry krve.. To určitě!

marge_s
12. bře 2021

@bigbig ted jsem videla, ze ho prodelani covidu utvrdilo, ze bude jeste kritictejsi. Kua, proc mu davaji v te tv vubec prostor 😡

bigbig
12. bře 2021

@marge_s On je nebezpečnej. Má pořád ještě hromadu fanatických obdivovatelů, většinou ve věku 60+ a když VK řekne covid je chřipečka, tak si budou myslet, že covid je chřipečka.

marge_s
12. bře 2021

@bigbig no prave. Naprosta pravda. chjo

ilonne
12. bře 2021

@marcicek84 Jsi ubohá

marcicek84
12. bře 2021

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek... opet uraduje,to fakt nevypada na bezpecnostni profil ockovani

marcicek84
12. bře 2021

@ilonne a ty naockovana sajrajtem 😝

ilonne
12. bře 2021

@marcicek84 nemusíš se bát, já dostala Pfizer.

marcicek84
12. bře 2021

@ilonne jedno lepsi jak druhe...

marcicek84
12. bře 2021

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek... a Evropa se porad vice a vice probouzi... Smejkal se zblaznil a chce covid pasy i do posilovny,hospody a za kulturou viz vzor Izrael

gramar
12. bře 2021

@marcicek84 To co jsi napsala Ilonne je ta tolerance k jinému názoru, nekonkrétní urážka, nebo tomu zase přikládám význam, který to nemá...?

A k pasu, však jsi to tu psala už před několika týdny, tak proč tě to najednou tak překvapuje, měla bys být spokojená že jsi to správně odhadla...

gramar
12. bře 2021
marge_s
12. bře 2021

@gramar ale kdez, ona muze, to je jeji styl vyjadrovani, nemuze za to 🤷🏾‍♂️

marge_s
12. bře 2021

@gramar je skvely

Ad Honzak. Mimochodem: na fb na me vyskakuje “klub patecnici”, klidne bych i n anejakou prednasku prispela, ale kdyz jsem se proklikala dal, tak to byll jak kdyz nekdo prodava hrnce. Neznate to nekdo? Co to je za divnoweb? https://patecnici.cz/

gramar
12. bře 2021

@marge_s Taky to na mě skáče přes FB, ale zkušenost s tím nemám, ale čas od času narazím na nějaké přednášky nejen od Honzáka a to je fajn, nedávno jsem si opět pouštěla vztahy jsou fuška... 😂

marcicek84
12. bře 2021

@gramar a taky by ses jednou mohla starat sama o sebe....a komu ze jsem co psala?myslis ten muj neurceny povzdech??? 🤦🏻‍♀️
BONZACI byli za komousu a je to tady zas,jeste kdyz tady nekdo napise,ze o bonz neslo,tak mam pocit,ze se vracime do 80.let...🤷🏻‍♀️

Ze chce nekdo zavadet nejake diskriminacni nastroje z jine kultury do podminek demokratickeho sveta je tez dost ubohe,ale ze by to bylo prekvapive to ne,jedeme stale dle planu konspiracnich teorii a to je na tom to nejhorsi...

hojda
12. bře 2021

@marcicek84 on ti Vasek amnestoval nejake pribuzne, ze se za nej tak peres?

gramar
12. bře 2021

@marcicek84 Píšeš do veřejné diskuse, tak se nediv že na tebe lidi reagují... To je tvůj argument ne?

marcicek84
12. bře 2021

@hojda ten hlavne amnestoval tunelare a zlodeje z 90.let,ano mas pravdu byla chyba,ze jsme si tez nenakradli,ted bysme byli v te primestske lukrativni casti u Prahy a trollili na netu,ze je uplne bezne mit dneska 3-4 deti,ze to tak maji vsichni kolem nas...🙈🙉🙊

marcicek84
12. bře 2021

@gramar jenom ze pises,ze jsem neco napsala nejake konkretni osobe,tak bud mam vlci mlhu,nebo musis mit ty vidiny 🤷🏻‍♀️

gramar
12. bře 2021

@marcicek84 Ano napsala, pokud si to nepamatuješ tak doporučuji lecitin je dobrý na paměť.
A víš že je docela fajn trolit z lukrativní části u Prahy, s více dětma a hodně dětma okolo... Člověku je pak hned veseleji...

marcicek84
12. bře 2021

@gramar nebo mu jde tak hlava kolem ze nevidi,ze nektery prispevek nikoho neoznacuje... 😉

gramar
12. bře 2021

@marcicek84 Veřejná diskuse... V pravidlech se nepíše nic o tom že se v takové veřejné diskusi smí vyjadřovat jen označený diskutující. Pro tyto účely doporučuji to, co jsi doporučovala hromadně ty, pokud chceš aby s tebou někdo jen souhlasil, zařiď si svou diskusi, pusť do ní jen lidi které chceš a se kterými povedeš diskusi a máš klid... V opačném případě se s tím asi musíš smířit, nebo opustit diskusi, je to tak jednoduché, že?

Strana