icon

Koronavirus. Co si o tom myslíte?

29. únor 2020

Zajímalo by mě, proč byla smazána diskuze "Koronavirus. Co si o tom myslíte?"?

marge_s
13. bře 2021

@marcicek84 dobre rano 🙂

marketa11112
13. bře 2021

@marcicek84 co přesně myslíš? Fakt se nezaobíram tím, co jedna bláznivá Marcela řešila před rokem. Teda vím, že jsi řešila zásoby, mela šílený hysterak kvůli tomu, že zemřeš na Corona virus a zavírala všechny doma. Samozřejmě jsi všem nadávala a tvrdila jsi, jak jsou nezodpovědní. O čem víc jsme mluvili před rokem? Naštěstí mi to je trošku jedno. Před rokem není dnes, že?

gramar
13. bře 2021

@marcicek84 To mě mrzí, ale neboj budu se učit od nejlepší, tak to určitě jednou dám.

marcicek84
13. bře 2021

@marketa11112 predstav si,ze jedna blazniva Marketa prohlasila,ze nez aby se ockovala,ze da vypoved,tak jsem na ni zvedava,taktez hlasala,ze to povinne nebude a uz se vymysli diskriminace pro neockovana,takze kdyz jsem psala o tom,ze to bude dobrovolne nucene a nektere profese to budpu mit nucene,tak to pry nikdy nebude a je to hoax,takze blazinku a ted kdyz se hoax plni,jsem zvedava zda vsechno co posledni trictvrte rok hlasas popres a pak by ses za ten nos mela chytit nebo si budes stat za svym...cas ukaze...tipuju,ze si nechas opichat i deti,kdyz vidim tvuj nazorovy vyvoj

marcicek84
13. bře 2021

@gramar hlavne by ses mela ucit si nebrat veci osobne 😉

marketa11112
13. bře 2021

@marcicek84 ty jsi cvok. Pochop konečně, že každý není jako ty. 🙂
Povinné očkování tu zatím není a to pro žádnou z profesí. Očkování je dobrovolné. U nás jsou očkování tři lidé. O nikom jiným zatím nevím. Nikdo je nenutil. Já očkována nejsem. Takze kliiidek.

Jak to bude časem , se neví. Každopádně trvám na tom, že raději si to nechám píchnout já, než aby to bylo povinné pro me děti. Ale až bude očkování prověřené a běžné, stejně jako jiná očkování, nebudu s ním mít problém.

Už jsi za ten rok spotřebovala veškeré loňské zásoby? Předpokládám,že už rok jíš jen těstoviny s rýží. Možná ti to užírá nějaký brouček, raději to zkontroluj.

ilonne
13. bře 2021

@marcicek84 Ty tady očkování tak strašně řešíš, az začínám mít dojem, že tě vlastně žere to, že nemáš zatím nárok. No tak neboj, také se dočkás...myslim, že nejpozději v létě.

marcicek84
13. bře 2021

@ilonne ockovani se resi napric medialnim svetem pokud sis nesimla a ne to je to posledni co by me trapilo,ale jestli mas zajem klidne ti svou davku poslu,mozna jich bude u nas volnych i vice nez jedna 😉

ilonne
13. bře 2021

@marcicek84 Mám svou, ale děkuji. No to se sice řeší, ale ještě jsem nenarazila na větší hysterku než jsi ty....

marcicek84
13. bře 2021

@marketa11112 Market,sklepni vila zasobarka jsi tady dlouhodobe jen ty 😂 jinak 14 denni zasoby se obvykle vycerpaji do tech 14 ti dni a abych hledala v kanalizaci ktere 💩 ma nejakeho broucka,na to je uz trochu pozde a mozna to je i zbytecne,kdyz ten ivermektin zabiji dve mouchy jednou ranou 🙂

marcicek84
13. bře 2021

@ilonne a bez urazek by to neslo? Hysterie nuti lidi prave do toho bezhlaveho ockovani bez zjisteni splneni bezpecnostniho profilu na vsech urovnich.Na to sazi cela vlada a proto ta medialni masaz. Uz Evropa mela tu cest se zazracnou rychle vyvinutou vakcinou na praseci chripku a vzrustem autoimunitni choroby narkolepsie do 5-10 let a jsou z toho desetitisice poskozenych. Kazdy at se rozhodne podle sebe,dokud to nemam ve sve pazi,tak jsem v klidu... 😉💃

gramar
13. bře 2021

@marcicek84 Ale tomu přikládáš význam, který to nemá. Já si to neberu osobně, ty ano?

ilonne
13. bře 2021

@marcicek84 Počkej, já jsem tě urazila? Je promiň, já jen použila tve vyjadřováci způsoby.

marcicek84
13. bře 2021

@gramar vubec 💃

@ilonne ale vzdyt vis,ze nejsem urazliva,spis jestli si uvedomujes,ze pouzitim hanlivych slov porusujes pravidla MK

ilonne
13. bře 2021

@marcicek84 Tak ty tady tímto způsobem píšeš neustále a evidentně ti to prochází. Víš, když dva dělají totéž, je to totéž a ne že ne....

ilonne
13. bře 2021

@marcicek84 Mohla bych tu připomenout "knikajici učitele", padlo tam i spojení s hysterii apod., svědčí covidovi.... Ty si tedy jsi vědoma, že porušuje pravidla MK?

marcicek84
13. bře 2021

@ilonne to myslis jako ty 2 videa s temi policisty a zaklekavanim,tos byla ty,kdo tady vysvetloval,ze to totez neni i kdyz to vypada stejne,jsme mela pocit,ze teda umis rozeznat ten rozdil...ale zjevne ne...

marcicek84
13. bře 2021

@ilonne svedek coviduv je dokonce uveden v cestine 2.0 neni to nic hanliveho,knikat taktez nevim o tom,ze by to bylo hanlive slovo,hysterie taktez ne,kdyzto odvozenina hysterka uz hanlive je,muzes si to dohledat 😉. Pokud mas jiny nazor dohledej,ze tebou uvadene priklady jsou hanliva slova,nevim o tom,rada se poucim v opacnem pripade bych te oznacila za extremne vztahovacneho a urazliveho cloveka...

marge_s
13. bře 2021

@marcicek84 zadyn desetitisice poskozenych se nekonaji, klidek

Marci, rozpomen se, co jsi kde napsala. 🙂 proti tomu je hysterka cajicek.

marcicek84
13. bře 2021

@marge_s no mozna bys mela i ty zavzpominat na svou prezdivku @meesha,tam ty hanliva slova tez docela padaly a hysterickych vystupu bylo vic nez dost,zrovna ty nemas moc co komu vycitat 🙈🙉🙊

ilonne
13. bře 2021

@marcicek84 Jejda, no tak promiň - četla jsem toho hodně a vím, že o očkování se mluví, ale jediný, kdo se chová hystericky, jsi ty. Lepší?
Jinak je zvláštní omlouvat se někomu, kdo soustavne urázi a šíří nepravdy bez sebemenšího náznaku omluvy.....no jo, někdo to bohužel neumí.

ilonne
13. bře 2021

@marcicek84 Jinak ty dvě videa nemichej dohromady, na každém byla jiná situace.

marcicek84
13. bře 2021

@ilonne ty tomu zase prikladas vyznam, ktery to nema,pak hodnotis chovani druhych neobjektivne

marketa11112
13. bře 2021

@marcicek84 a jeje, ty mi fakt závidíš uskladněnou úrodu ze zahrady? Tak začni makat ručičkama a hnipat se v hlíně, a můžeš ji mít taky. Stejně tak tu bajo zabijačku nebo čerstvá vajíčka od slepic či křepelek. Mňam. 🙂.
Ty se cpeš i ivermektinem? Tak dobrou chuť. Každopádně poškozený člověk je tu fakt jen jeden- ty. Mě je fuk, jaký máš názor na věc. O názor totiž fakt nejde. A necerti se, klepne tě.

A počkejte tu hysterii, až řeknou, že je očkování povinné a Marcelce to budou chtít píchnout. 🙂. A až to bude mít ve své krátké rucicce, tak zase odsoudí ty, co si to nechtějí nechat píchnout, protože přeci je jasné, že je to správné pro blaho lidstva.

Marcel,kam jedeš na dovolenou?

marketa11112
13. bře 2021

@marcicek84 jo a Marcelko, nemám sklep. A že mě to teda štve. Ten by se mi taaak hodil. No, holt mám dvě děti, tak na sklep nezbylo.

PS: neplánovala jsi náhodou druhé těhotenství? Fuj, dopadneš pak ,,téměř,, mezi chudinu. Ke třem dětem to je jen krůček. Co když to budou dvojčata?

marcicek84
13. bře 2021

@marketa11112 nepochopila jsi zase ironii s tim ivermektinem? 🙈
No s tema dvojcatama jsi mi udelala caru pres rozpocet a co kdyz otehotnim a budou to trojcata,asi vezmu lano a obesim se na nejblizsi poulicni lampe,no to bych asi vubec tehotnet nemela,mas pravdu,takhle riskovat prece nemuzu,dekuji,zes mi to tak pekne osvetlila,bez tebe bych si to asi vubec nedokazala uvedomit 🙈🙉🙊
Ostatni osobni otazky klades porad dokola a od mych poslednich odpovedi se nic nezmenilo 🙂
PS: zavist je docela negativni emoce,kterou jsem necitila ani nepamatuji.A kuratum nevypinej svetlo,aby ti neumrzly,to je hned 😉

marcicek84
13. bře 2021
gramar
13. bře 2021

@marketa11112 Já mám místo sklepu bazén zvláště když prší 😂

ilonne
13. bře 2021

@marcicek84 Jaký je rozdíl, když osobní otázky klade ty nebo někdo jiný?

marcicek84
13. bře 2021

@ilonne klást může, ale na co odpovím je moje volba, každý máme vždy právo volby, i když to tak na první pohled nevypadá...navíc ony jsou ty otázky pořád dokola, když se situace zatím nezměnila, jak chceš reagovat na otázku ohledně dovolené, nebo k očkování jsem se tady vyjadřovala několikrát, dneska bylo zřejmé, že se můj názor nezměnil a tak bychom mohli pokračovat dále...

Strana