icon

Kosmetika, se kterou jste spokojené?

larascont
24. led 2019
Uživatel larascont je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od larascont.

Ahojky holky mám na vás taková dotaz 🙂, s jakou kosmetikou jste spokojené? Myslím tím jakákoli vás napadne, krémy, šampony, odličovací mléka a vody. Jakou značku třeba doporučujete a proč? Mám suchou pleť a často se mi dělají červené fleky na obličeji. děkuji

Strana
z5
bayt
31. kvě 2019

@krucis No mně se teda nelíbí, že má v názvu BIO, ale bio teda není, to je trochu zavádějící. Dokonce obsahuje nějakou chemii, ne moc, ale obsahuje...

larascont
autor
4. čer 2019
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od larascont.

@bayt no já zelný čaj moc nemůžu protože mě štípe na pleti takže se přípravkům které ho obsahují vyhýbám ale třeba teď jsem spokojená s přípravkem s přídavkem pomerančových květů a za mě je fajn

bayt
4. čer 2019

@larascont Aha, u mě naopak, hezky mi zkliďnuje pleť 🙂 Taky mi teď přišel úžasný čistící a odličovací krém od Evolve, bio kosmetika, zrovna v procesu certifikace. Opravdu moc doporučuji. A kamarádky dost chválili lehký růžový krém od Hauschky, tak jsem ho vzala také, a jsem tedy moc spokojená. Jinak používám růžovou vodu na dočištění každý den.

Teď budu na lovu přírodního makeupu 😃 Všechno je hrozně drahé, ale chápu, že když dělají ty odstíny jen s pomocí kytek, že to je asi složité...V Praze mají ty makeupy v Líčírně a nebo v Biosophy (tam jsem v akci objednala nádhernou přírodní nude rtěnku).

telicka
6. čer 2019

holy mi taky zelený čaj nedělá dobře stahuje mi pokožku :( takže zkouším jiné přírodní výtažky už jsem měla i nutkání že si sama vyrobím ale není na to čas 🙂 od Evolve jsem už slyšela ale nikde jsem nenašla ty moje vzorečky :D

bayt
6. čer 2019

@telicka Tak hlásím že Evolve odličovací je fakt fantastický!!! Mají i skvělou micelárku. Hauschka taky super, je to s růží, takže ne zelený čaj, ale je docela lehounký 🙂

bayt
6. čer 2019

@telicka já bych si to sama nemíchala, teda záleží, co máš ráda, ale já nesnesu mastnotu a doma si člověk udělá tak maximálně něco s oleji, nebo se pletu?

bayt
6. čer 2019

Tak dnes jsem zkusila makeupy od Juice Beauty, jsou naprosto přírodní a ty odstíny jsou úžasné a přirozené, žádná oranžáda jako třeba u Lavery apod. A rovnou jsem zkusila rtěnky a tvářenky od Ilia, taky přírodní certifikovaná kosmetika. Rtěnku jsem vzala krásnou nude, měli v akci, a tvářenku vezmu příště, až dostanu zase výplatu :D

larascont
autor
8. čer 2019

@bayt tak to já se zas až tak nemaluji jen když jdu na nějakou akci takže spíše používám čistící gely a krémy hydratační. O Evolve jsem ještě neslyšela ale ta růžová voda by nemusela být špatná

bayt
8. čer 2019

@larascont Ruzovou vodu mivam zTeza Drogerie nebo Nobilis Tilia apod. Ty Evolve omrkni! Super a cena jde 🙂

bayt
8. čer 2019

Jinak ze slozeni Juice jsem zklamana, budu koukat na makeupy od Ilia. Ale ta cena :/ Skoro se nelicim, ale makeup si obcas davam, a rasenku.

gabrolo
12. čer 2019

@bayt teď na léto super chladící sprej na opalování SPORT , proti vráskám revitalizér s výtažky z růžových květů to je teď nejaktuálnější jinak toho mám vyzkoušeno více

bayt
12. čer 2019

@gabrolo Já mám na opalování Biosolis, je skvělý! 🙂

andys
12. čer 2019

Na oblicej mi vyhovuje uz roky EUCERIN ph 5 (bily s cervenym vickem). Stoji kolem 500 Kc a vydrzi dlouho. Jsem atopik a na obliceji jen tak neco nesnesu. Za me uplne super.

Na ruce vetsinou v zime modrou NEUTROGENA, protoze se hned vpije.
Na vlasy uz leta Elseeve od L´Oreal (oranzove, nebo fialove baleni).
RAda do sprchy pouzivam po sprchaci krem do sprchy NIVEA (za par kacek).
Od Havlikovi Apoteky pouzivam krem ZAZRAK ale ten spis jen lokalne na sucha mista protoze je hodne husty. Ale kdyz je problem, je fan!

Jo a jede ted 4ty typen SUGAR-FREE a musim rict ze to je to uplne nejlepsi na plet 😃

markii88
14. čer 2019

Já už jsem taky vyzkoušela hodně věcí ale nemám ráda když mám na poličce každý krém od jiné značky takže uvažuji nad tou Annemarie Borlind jak tu hodně píšete. Můžete mi napsat bez kterého krému, séra ... prostě bez kterého přípravku se neobejdete?

telicka
17. čer 2019

@bayt no než jsem to sem napsala tak jsem nad tím jen uvažovala ale pak jsem se na to koukla a máš pravdu že by to bylo hodně těžké a mastné takže nevím možná někdo kdo má hooodně suchou pokožku ale asi nic pro mě

bayt
17. čer 2019

Já jsem docela v šoku, kolik značek tvrdí, jak jsou přírodní a bio a pak je to nejhorší chemka. Spálila jsem se s tím Juice Beauty. Někdy nedělám nic jiného, než že zkoumám etikety! :O Na makeupy moc doporučuji bio certifikované Kjaer Weis. Ty jsou fakt přírodní, bio, certifikace, z Dánska. Krásné přirozené odstíny, mají jich 16! Ale cena je velmi vysoká (levnější, když si pak už člověk kupuje jen náplně do již zakoupeného obalu). Musím říct, že jsem nenarazila na levnější přírodní makeupy, které by měly přirozené odstíny a ještě tolik.

bayt
17. čer 2019

@telicka Teď už déle mám toho Hauschku a fakt je skvělý, lehký, nevysušuje, nemastí...moc příjemný. A cena rozumná.

vineta
17. čer 2019

@bayt Znáš Alima Pure? Já jsem z té značky nadšená

bayt
17. čer 2019

@vineta Jo jo znám, je fajn, ale není přírodní a není bio (Kjaer Weis má vysoloveně bio certifikát). Mám potíže najít fakt dobrý šampon, který by byl navíc bio certifikovaný (ty americké stejně nemají šanci, na USDA nedosáhnou a Ecocert mít nemůžou). Na tu certifikaci už jsem rezignovala, ale pak se podívám třeba na "přírodní" Urtekram a ty sulfáty a další s prominutím srajdy v tom....Tak doporučuji omrknout Josh Rosebrook. To je asi nejdokonalejší kosmetika na vlasy, co jsem našla. Pak Miessence, australská a taky blbě dostupná (má certifikát bio). A Love Fresh.

Jediné na vlasy, co je tu dobře dostupné a má super složení (ale ne bio) je 100 % pure. Budu ráda za tipy 🙂

bayt
17. čer 2019

@vineta a zapomněla jsem na Living Libations, to je dobře ujetá značka, ale má super produkty :D

vineta
18. čer 2019

@bayt Aha, no koukala jsem, že ta Alima Pure se řídí podmínkama BDIH, tak mně to asi stačí 😉. Na vlasy mám políčeno na tuhý šampon Savon stories, ale jinak v tom docela plavu, doteď mi hrozně vyhovoval Lush, ale koukla jsem díky tobě pořádně na složení a už to asi nekoupím. Mně tedy jde hlavně o to, aby v tom nebyly ty základní hnusy a hlavně ftaláty, endokrynní disruptory, kvůli snaze otěhotnět... stačí mi přírodní, na bio certifikátu nelpím, to bych se asi už nedoplatila, ono i takhle to dost leze do peněz 😕. Dr Hauschka za mě fajn, ale po roce mě to už trochu nudilo a já ráda zkouším nový věci, tak jsem ho teď vyměnila za Eco by Sonya v kombinaci s Antipodes, což je teda v kontextu certifikace a složení taky asi na tebe málo, ale mně hrozně vyhovujou a dělají s mojí pletí zázraky 😉

vineta
18. čer 2019

@bayt Z těch šamponů, co si myslíš o John Masters Organic?

bayt
18. čer 2019

@vineta No to je právě chemka. Ale líbí se mi, že to aspoň nezastírají, říkají to narovinu. Mají asi 70 % přírodních součástí, ale zbytek chemie. Ale mám od nich lak na vlasy a pomádu na vlasy, to je 100 % přírodní a dokonce to má USDA certifikaci, na kterou nedosáhne prakticky nikdo 🙂

bayt
18. čer 2019

@vineta Jak to myslíš, že se řídí podmínkami BDIH, nemáš k tomu něco? Přece BDHI by nepovolilo chemii ve výrobku...?
No, já z těch tady dostupných známých našla akorát 100 % pure, což je taky dražší. Nejsou moc bio, přírodní ale jsou, a právě v sobě nemají žádné hnusy. Kdyžtak mrkni na výrobky, co schvaluje EWG 🙂

drep
18. čer 2019

@bayt prosím tě a kde tohle nakupuješ? Miessence rovnou píše, že do čr nedoručuje, josh rosebrook asi jo, ale ta doprava tu už tak docela vysokou cenu ještě zdvojnásobí 😞

bayt
18. čer 2019

@drep Já ještě nic z toho nemám, ale plánuju toho Joshe Rosebrooka (myslím, že něco od něj má cult beauty. co. uk). Teď dodělávám ještě Rahua, což je sice celkem etická přírodní značka, ale po těch mých posledních průzkumech není zrovna ideální 😃

Jinak mám pár věcí od John Masters, Urtekramu a 100 % pure.

drep
18. čer 2019

@bayt a neexistuje něco trochu více... českého? Já vím, že je to boj, ale hrozně mě štve kupovat ekobio věci z druhé části světa. Já nejsem v tomhle nejsem určitě tak sečtělá, ale mám celkem ráda soaphoria (aspoň slovensko) a kerastesse, ale ty myslím, certifikované nejsou.

bayt
18. čer 2019

@drep Zaujalo mě Less is more, to je rakouské 🙂

katka_nedo
18. čer 2019

Na vlasy Sebastian a na plet la roche posay nebo yves rocher

vineta
18. čer 2019

@bayt http://www.licirna.cz/znacka/alima-pure/ Zde jsem k tomu něco našla...

Strana
z5