Kosmetika Tiande, máte zkušenost?
Ahoj chci se zeptat zda máte zkušenosti s kosmetikou tiande? Jde mi pedevsim o ty náplasti na rýmu. Děkuji za odpovědi
@falcony divejte se pokud by me samotne nevyhovovala tato kosmetika nebo nevidela vysledky u druhych tak bych samozrejme nedoporucovala ja chodim normalne do prace a sem spise samospotrebitel. Pokud sama nemate zajem nechapu proc se ozyvate ja prece nikomu nic nenutim kazdy se muze rozhodnout a do nikoho nehucim 🙂
@anprik tak nevím jaký má tendence se lupenka vracet. Ale od prosince na sobě nemám jediný pupinek. Teď řeším něco podobnými o čem tu píšete. Můj 4 lety syn má ekzem a opravdu všude pořad se drbe, je mi ho moc líto. Byli jsme u alergologie na odberech dělali mu testy na jídlo a na buňky. A všechno má dobrý. Takže jsem na začátku kde jsem byla nevím co s nim. Ještě chci jít na Kozni jestli paní doktorka něco poradi. Je možný aby už 4 létě dítě mělo zaneseny střeva?? Přemýšlím ze bych mu taky nasadila nějakou detoxikaci. Já ji mám úspěšně za sebou a cítím se skvěle.
Ahoj holky , s kosmetikou spolupracuju a vyloženě náplasti me poslední dny těhotenství zachraňují . Používám je teda na brnění ruky a prstů , které je prý normální ale je to teda fest hnusný a s naplastema vždy povolí . Jinak co se týče rýmy taky paráda . Může se hlavně používat i pro prcky.
Já jsem náplast zkoušela prckum a hrozně je to palilo. Nám zabírají na rýmu esencialni oleje a mořská voda do nosu. Mám to 100% přírodní.
Při řešení potíží bych vybírala čistě přírodní přípravky a ne chemii, která problémy zamaskuje a nevyléčí, a naopak může i jiné problémy způsobit. Akorat je potřeba se pak zaměřit na všecko, co doma používáte..
@liendien u tak malych deti muze byt problem i jinde (ekzem muze byt i nasledkem treba nesnasenlivosti kravskeho mleka,slergie na praci prasek pokud jste treba nezmenila,na kosmetiku kterou jste treba mohla zmenit atd..) jecto tskto tezke rici ale chapu vas ze chodite od certa k dablu a nikde se nic neobjevilo/nepotvrdilo..preci jen bych rekla ze je jeste hodne maly aby uz v tomto veku mel zanesena streva a potreboval by detoxikaci..jak jsem psala mam vyborne zkusenosti s produkty Joalis od dr.Jonase,mam je dle doporuceni a vysledku vysetreni na miru od jedne detoxikacni terapeutky.Pokud byste chtela poslu vam do soukr.zpravy na ni kontakt i odkaz na jeji web stranky..resi mimo jine i ekzemy a muzete se zeptat i pomoci emsilu ci chatu a ona uz vas vice nasmeruje,jinak sidli v Praze
Záleží jaká náplast , některé jsou opravdu hodně silné ,ale ty slabší stačí malinko na nos a na čelo .
Zkusila jsem tedy jenon jednu věc, a to krystal. Trpím na opary a jediné co zabíralo byl laser, je samozřejmě časově i finančně náročný. Byl mi kolegyní doporučený právě krystal a nic lepšího jsem nezažila, začnu opar natírat okamžitě a do 4 dnů je po oparu. Běžně se mi hojil bez laseru dva měsíce, s laserem 2-3 týdny. Krystal už mám více jak rok a je mám ho polovinu, a to jsem ho v létě používala i jako deodorant.
Já jsem s kosmetikou spokojená, po porodu jsem měla problémy s nohama (otoky, těžké nohy, bolesti, ) používám Slaviton.
Na bolest hlavy, zad, a rýmu používám náplastí Jian Kang a Slaviton.
Problémy s kvasinkama a bakteriema v intimní partii, jsem se zbavila Intim gelem.
2x týdne se koupu Grepovou soli, nejen že mam tělo krásně hladké ale cítím se svěží.
Možná teď zním jako blázen ale já si tak nepřipadám, kosmetika nepomohla jenom mě.
Kamarádka má lupenku doporučila jsem ji sůl z mrtvého moře a hadí pytlík a 5 týdnů používání lupenka z větší části těla zmizela. Je za to opravdu ráda 😊
Ja zkusila sampon a balzam proti padani vlasu, pouzivam od listopadu a zadna zmena. Pak nejake pripravky proti celulitide a taky nic, ale uznavam, ze jsem necvicila.
Jinak, ja to zkusila, ze jsem si rikala, ze je to neco jineho... Ale posledni dobou me to spis obtezuje. Dealuje to skoro kazdy, nektere zenske jsou uplne silene a pouzivaly by tiande snad i na lecbu rakoviny... Ja znovu uz kupovat nebudu.
Holky pomohly vam ty detoxikacni naplasti?
ahoj me pomohly hodne mam je doma furt zbavila jsem se kasle a citim se lepe nejsem tak unavena
Ani nahodou prirodni...
neni to testovane na zviratech a ma to spousta dobrych recenzi
@lenkaatynka a je to plne chemie...
zda do sebe cptete brufen ktery vas drazdi zaludek a jsou tam chcemie nebo chemie ktere leci a nic nedrazdi
Ted jsem udelala prvni objednavku...vyzkousim a pak uvidim. Slysim na to chvalu..ale kazdemu vyhovuje neco jineho...
@chris_n to bych osobně chtěla ty naplasti videt, jak pomáhají
@lenkaatynka Brufen je svinstvo,neměl by se,nepouzivam
@danikk79 TianDe má taky certifikáty. Nemyslete si
@karolinabagr no jak hledám tak hledám , ale nemohu najít , zda můžete pošli mi prosím .
Tak po mé zkušenosti s tiande , nikdy více !!!!
@karolinabagr
Tady jsem našla to složení co obsahuje a certifikáty http://www.tiandepraha.com/Slozeni-produktu-a-c...
Nicméně každý kdo umí číst a pracovat na internetu , tak se prosím zamyslete co právě tiande obsahuje , a ty argumenty to mně rozum nebere