icon

Křečové žíly - jak řešit?

marcelina14
31. črc 2018

Ahoj holky, moc prosím o radu 🙂 Je mi 30 let, před dvěma lety se mi narodila krásná holčička. Už od 18 let mě trápí křečové žily, nejspíš bude na vině genetika. Možná i zaměstnání před mateřskou, bylo to opravdu 12 hodin denněna nohou a v poklusu... Asi v 19 letech jsem podstoupila sklerotizaci, moc to nepomohlo a do roka byly zpět. Těhotenství bylo samozřejmě další zatěžkávací zkouška, takže jsem nyní ve fázi, že se v těch největších vedrech radši trápím v riflích, záchranou jsou pro mě maxišaty, které můj chlap nesnáší a pořád do mě rýpe, ať se na všechny vykašlu a normálně nosím kraťasy... Jenže to prostě nedávám :( Tak strašně se za to stydím!!! Teprve teď po třech letech jsem se odhodla nosit kraťasky doma na spaní, protože se stydím i před svým chlapem :( Dovolenou u moře jsem pomalu protrpěla, neustále přišpendlená na lehátku nebo zakuklená v pareu... Je tady někdo, kdo má nebo měl podobný problém? Pravou nohu mám úplně v pohodě, ale levá? Šílené... :( Praktická doktorka to vůbec neřeší... Je pravda, že mě nějak nezlobí - sem tam, když více pobíhám, tak mám tu nohu oteklou a jako ve svěráku, ale nic hrozného. Ale psychika je teda věc druhá...
Zkoušela jsem něco najít na netu a našla jsem snad jen soukromé kliniky estetické medicíny, cenově 20 tisíc a víc...
Existuje nějaké řešení, kde bych nemusela hradit celou částku? Popř. nemáte kontakt na nějakého lékaře (pokud možno Praha)? S partnerem jsme se bavili už o druhém dítěti, ale když si představím, co to zase udělá s tou nohou, tak se orosím... :( Nebo mám trpět dál a řešit až po druhém dítku? Ale to nejspíš začnu nosit burku :D ... Budu moc ráda za jakoukoliv radu!!!

Strana
z2
luckaasamuel
15. led 2019

Ahoj holky tak dnes jsem byla na cevnim a jdu 1.3.na laser🙈se bojím ale doufam ze nebudu mít tolik jizev a hlavně se mi doufam ulevi😊👏🏻

marcelina14
autor
15. led 2019

@luckaasamuel a na kolik Tě to vyjde, jestli se mohu zeptat? A kde? 🙏🏻

luckaasamuel
18. led 2019

@marcelina14 v Jablonci nad Nisou jedna noha 15000

marcelina14
autor
18. led 2019

@luckaasamuel to je dobra cena 🙂 Tak drzim palce 🍀

luckaasamuel
Autor odpověď smazal
luckaasamuel
25. únor 2019

Ahoj holky tak se mi blíží operace leaserem ale má pocit ze mi ji odloží pac mám bilkovinu v moci a do toho mám dostat mesicky který jsem měla dostat minuly týden ale cítím ze je dostanu až teď....🙈🙈🙈a nevim zda když jdu leaserem to bude vadit....hrůza když už se člověk na něco připraví tak to nevyjde....

Strana
z2