icon

Kručení v břiše a záškuby v zádech. Co to znamená?

lucie2726
27. dub 2025

Ahojky mám pořád stejný problém i když se najím tak mi kručí v břiše, a stále chodím často močit, mám brnění v prostředku břicha a takové ostré píchnutí na levé straně u pupíku po určité chůzi když se zastavím cítím srdce v břiše nebo dokonce když si zmáčknu mezi žebry prostředek tak cítím také srdce. Nejhorší je že mám i záškuby v zádech a nohách. Celkem nepříjemné je brnění v břiše a takový tlak v prostředku pupíku.

j.a.n.i
27. dub 2025

@lucie2726 Necitis stdce, ale citis tep, což je tedy u ziveho cloveka správně. A jinak doporucuji objednat se k obvodakovi, pokud si nebyla, tak na preventivni prohlídku.

lucie2726
autor
27. dub 2025
@j.a.n.i

@lucie2726 Necitis stdce, ale citis tep, což je tedy u ziveho cloveka správně. A jinak doporucuji objednat se k obvodakovi, pokud si nebyla, tak na preventivni prohlídku.

@j.a.n.i Právě ale že dříve jsem to necítila najednou je to cítit dost vnímám to nějak více

marketa1218
27. dub 2025
@lucie2726

@j.a.n.i Právě ale že dříve jsem to necítila najednou je to cítit dost vnímám to nějak více

@lucie2726 Tak si zajdi na prohlídku 🤷‍♀️

miryp
27. dub 2025

No ještě štěstí, že jsi po 12 dnech upustila od pohádky, kterak jsi v 19tt, v břiše cítíš srdce svého dítěte, do toho s požehnáním lékaře pravidelně každý měsíc menstruuješ, atd. 🙈 Chtělo by to pracovat na té hlavě...

samik2008
27. dub 2025
@lucie2726

@lucie2726 měla bys navštívit lékaře, odborníka