Laserova operace očí na klinice v Horních Počernicích
Ahoj. Máte někdo zkušenosti.? Metodou Relex Smile
Jo, moje kolegyně v počernicích na operaci byla a myslím, že byla spokojená, alespoň podle toho, co nám v práci vyprávěla.
Jsem po operaci 4 měsíce a spokojenost. Taky klinika Horní Počernice. Kdo zažil ví, jaké to je se ráno probudit a vidět ostře bez hledání těch věčně upatlaných brýlí 😀
@lorana Jako je to o zvyku. Já jsem si na sebe poprvé zvykala, když jsem přešla z brýlí na čočky a teď už si brýle ani nedokážu představit, a to jsem je nosila fakt dlouho. Doteď si pamatuju, jak jsem s čočkama poprvé vyrazila ven. Musela jsem vypadat jako úplný tatar, protože jsem koukala do každé výlohy jak vypadám 😃 Pořád jsem nechápala, že to jsem furt já 😃
@reniiisek Tak u mě byla asi největší sranda, že si strašně moc lidí vůbec nevšimlo, že už nenosím brýle. J)To že jdu na operaci jsem moc nikomu neřekla, byla jsem právě v Horních Počernicích mimochodem. Normálně jsem bavila s kámoškou asi hodinu a ona si ničeho nevšimla. Až když se jí zeptala, jestli jí na mě nepřijde něco nového, a ona se mě zeptala, jestli nejsem ostříhaná, jsem jí to musela říct.
Já jsem se taky konečně rozhodla pro operaci. Chystala jsem si koupit nové brýle, ale radši jsem začala šetřit na laser. Zatím jsem teda ve fázi zjišťování co a jak, jakou kliniku atd. Víte někdo o někom, komu by to dopadlo blbě, přece jen z toho mám trochu strach.
Na laseru jsem byla před třema roky a děkuju našim, že měli tak geniální nápad na dárek 😀 Před operací jsem měla skoro 7 dioptrií a teď mám asi -0,5 a vidím bezvadně a jak psala … - neznám lepší pocit než se ráno probudit vedle manžela a vidět ho ostře 🙂
Já mám kamarádku, která má po operaci skoro 9 let a teď se jí oči trochu zhoršili zase. Ale prý to má ze špatného monitoru. Já teda zatím váhám, v brýlích se necítím dobře, tak je nenosím, ale je pravda, že bych je fakt potřebovala. Tak kdo ví, třeba se nechám zviklat a radši zajdu na operaci.
Tak já nevím na co si některé stěžujete 😀 Já mám brýle ráda, nosím je jako módní doplněk i když je nepotřebuju, nosím ty s normálními skly 🙂
Tak přidávám i svojí zkušenost s relexem. Byla jsem taky v Horních počernicích. Moje první otázka byla, jestli se ta operace dá zopakovat, kdyby se oči zase zhoršili. Řekli mi že ano, ale že se nezhorší, že to u mě není pravděpodobné. Což mě potěšilo. Ale každopádně i kdybych na to měla jít ještě dvacetkát, šla bych. Stojí to za to.
Mému manželovi řekli, že operace mu nezaručí, že se mu oči nezhorší. Prostě jak oči věkem stárnou a zrak slábne, tak se to bude dít i jemu. Proto ženou na operaci lidi, kterým je kolem 25 a tím pádem ustálené dioptrie a zároveň ne moc přes 30, protože po 40 se zrak zhoršuje většině lidí a tím pádem aby si člověk to bezbrejlaté období co nejdýl užil 😊
Hele mě tu operaci dělali, taky v horních počernicích, nějakou nejnovější metodou,nevím jak se jmenuje já tomu bačkoru rozumím a moc jsem to nepochopila, no a tahle metoda prý zaručuje dlouhodobý, ne-li stálý efekt. A i když ne, mě se náhodou v Počernicích líbilo 😃 😃
Ahoj, já byla sice na operaci taky na klinice v Horních Počernicích, ale tak o tom to ani tolik není, a s klidem můžu říct-nebát se toho! U mě to bylo tak, že mě nějakou dobu před samotnou operací podrobně vyšetřili oči, pak mi dali ten operační ,,oblek", rozkapali oči (resp. umrtvili), dokonce nabídli prášek na uklidnění a na sál. Lehneš, jedno oko ti přikryjí, druhé odoperují, pak zakryjí a jde se na druhé. Trvá to tak 15 minut, vlastně ,,jen" koukáš do takového světýlka a hotovo. Pak ti oči slzí, nesmíš je namáhat atd. Ale nejhorší na tom všem je to čekání, ta samotná operace už je v pohodě. Nic nebolí, nic necítíš. A pak už jen krásně vidíš bez brýlí.

Zdravím, já jsem na relexu v Počernicích byla. Doporučil mi to doktor, protože jsem začala mít problémy s očima když jsem nosila čočky a protože hraju florbal, brýle jsou pro mě na nic. Jsem po operaci celkem čerstvě, asi 2 měsíce, ale musím zaklepat že zatím dobrý. Přímo ta operace proběhla v pohodě, byla to fakt rychlovka, ani jsem se nestačila „rozkoukat“ a bylo hotovo :D :D Když mi pak přicházeli oči k sobě, bylo to nepříjemné, ale zaspala jsem to a od té doby žádný problém. Oči mám obě na 0 tak snad už to tak zůstane 🙂 Takže můžu jenom doporučit 🙂