icon

Léčba vyhřezlé ploténky krční páteře. Máte zkušenost?

nimomo
13. dub 2025

Ahoj, je tu někdo kdo se léčí s vyhřezlou ploténkou krční páteře? Minulý týden jsem byla na magnetické rezonanci a já mamlas😂jsem udělala to co přímo u druhých nesnáším a zkusila jsem si přes internet zjistit co mi je. K lékaři jdu příští týden.

1pomnenka
13. dub 2025

Kolegyně má vyhřezlou C6, 1/2 roku marodila, potom rehabilitace, pak dostala lázně, které nepomohly. Tím byla léčba ukončena. 2x denně cvičí, když už nemůže, bere si HO. Bez každodenního cvičení by nemohla chodit do práce.

nimomo
autor
13. dub 2025

@1pomnenka díky za odpověď, ale to jsi mne vážně nepotešila, i když i jako laikovi je mi jasné (zvlášť po přečtení nějakých članku na internetu🙄) že to nebude asi žádná sranda

1pomnenka
13. dub 2025

@nimomo Je to člověk od člověka, někdo má vyhřezlé plotýnky a vůbec o tom neví. Když mu to lékaři zjistí, je dost překvapený.

nimomo
autor
13. dub 2025

@1pomnenka no ja prave to tušení, ze se něco deje mam už dva měsíce, ale až ted jsem se dostala k neurologovi. Od února mám velké bolesti. Tablletky typu ibalgin mi od začátku vůbec nezabírají,musím do sebe cpát dost silné prášky po kterých mi uz začíná být dost zle. Tak me jen proste zajimaly nějaké praktické zkušenosti.