Menstruace po 10 dnech cyklu

chcimimi87
30. bře 2019

Nemá tady někdo zkušenost s menstruacì která trvala jen necelé tři dny,byla slabá a po deseti dnech se dostavilo další krvácení?K doktorovi se dostanu až za týden,má momentálně dovolenou.HA neberu,nemocná jsem taky nebyla,ale vrtá mi to hlavou.Nemá s tím tady někdo zkusenost.

werumka
30. bře 2019

@chcimimi87 Jedno z toho bylo zřejmě ovulacni krvácení. Muže jednou za čas přijít. U někoho chodí pravidelně.

sudylichozrout
30. bře 2019

@chcimimi87 mela jsem to tak asi pred ctyrmi lety. Odmenstruovala jsem a za ctrnact dnu prisla dalsi menstruace. Tehotna jaem urcite nebyla, jinak jsem uplne zdrava. Nevim, co to bylo. Prisoudila jsem to nejakemu jednorazovemu hormonalnimu vykyvu, ktery se pak uz neopakoval. Doktorka to ani moc neresila, rikala, ze se to obcas muze stat.

chcimimi87
autor
30. bře 2019

Díky za odpovědi,je to otravný,a docela mě to zarazilo,i když ovulační krvácení se mi to moc nezdá,to bývá spíš jednorázový,ne?Já po tom 10 DC už krvácím třetí den,jako při běžné ms,ta předchozí byla slabá spíš jen splnění,ale přišla včas 28 den.

sister05
30. bře 2019

Ahoj, mám zdvojenou dělohu, u mně je menses běžně 2x do měsíce, nebo po dvou měsících. Zuzo dobrodružství si s tím něco plánovat. I přes HA. Tedy teď mám klid než porodim, pak to zas pojede 👌👍

chcimimi87
autor
31. bře 2019

@sister05 tak zdvojenou dělohu nemám,na to by mě dr už dávno upozornil,je pravda že se už hodně dlouho snažíme o druhé dítě,jedno už mám,ale tohle se mi nikdy nestalo,v podstatě jsem měla mít včera ovulaci,a místo toho už čtyři dny krvácím ,tak nevím.

herminka
31. bře 2019

Podle toho, co jsem četla a co mi říkal můj gynekolog, nějaká odchylka od běžného cyklu cca 1-2x za rok není problém, nejsme stroje 🙂

chcimimi87
autor
31. bře 2019

@herminka snad je to jak říkáte,počkám až to skončí a pak jsem zvědavá jak bude cyklus pokračovat.Děkuji za info.