Menstruace po porodu: Kdy je čas navštívit gynekologa?
Holky kdy vám darazili medicíny? U mě pomalu rok po porodu a pořad nic. Tak nevím jestli to už řešit na gynde nebo ne. Samozřejmě mi to nevadí 😅 ale jedna se mi o to aby bylo vše v pořádku.
Děkuji
Teď u poslední dcery mi ms došla 16 měsíců po porodu :D záleží jestli kojis, já v 15 měsících odstavila a cyklus naskocil.
@nataliere15 Heh, rok a pul jsem kojila a MS az za mesic a pul po odstaveni 😉 Takze uplne vporadku 😀
@pampelina18 kojim, jak mladšího tak i staršího 😅 děkuji
@nataliere15 to je individuální..já kojila a menzes sem dostala hned po šestinedělí 😪😀
Já tedy pořád kojím .. a menstruace přišla po půl roce po porodu :D
U obou dětí při kojení, při prvním někde po třech měsících, tedy při plném kojení, u druhého dítěte asi po osmi, devíti měsících. Pokaždé velice silná a bolavá.
@nataliere15 je to na více okolnostech kojení ,hormony atd ..Ms může přijít klidně i po roce atd. .
@nataliere15 První a druhedite jsem kojila 15 mesicu a menstruovala až měsíc ne o dva po odstavení. Treti dceři je 6 mesicu a mám ji podruhé....prvni byla tak před 50dny...zavolat na gyndu můžeš, ale neresila bych to...
Dceři bude rok. Už asi čtvrt roku kojím jen v noci a měsíčky dorazily před týdnem, taky ještě mohly nějakou chvíli počkat 😀
Při plném kojení pokaždé hned na konci šestinedělí.
A to jsem se těšila, jak budu mít klid....
@nataliere15 když kojis neřešila bych ..
@nataliere15 uplna blbost ze na to kojeni ma vliv.
Nech se prekvapit 😉😂
A za zeptani na gynde nic nedas, stejne budes mit za chvili prohlidku...

Jde o to zda kojis nebo ne... když budeš kojit 2 roky tak 2 roky nemusíš mít MŠ. Většinou se dostavuje MŠ měsíc po ukonceni kojení