icon

Mimojícnový reflux: Za jak dlouho zabere Omeprazol?

janule1976
13. čer 2022

Hezky den přeji,dlouhodobě mě trápí mimojicnovy reflux, neboli laryngofaryngealni. Mám neustále knedlík v krku,nuceni ke kašli,pokašlávání, pocit hlenu v krku,zahlenění. Užívám od dubna OMEPRAZOL 1-0-1,ale moc nevidím posun k lepšímu. Jsem už z toho nešťastná a zoufalá. Budu moc ráda za Vaše zkušenosti s touto nepříjemnou nemoci, zda by mohl Omeprazol zabrat a za jak dlouhou dobu?Užívám ho už desátý týden. Předem moc děkuji za informace.

Strana
z2
hnedoocka1
14. čer 2022

@janule1976 dobrý večer, určitě zabere. Napsal doktor bez problému ne? Tak pak dejte vědět, jestli je to lepší. Pěkný večer

janule1976
autor
14. čer 2022

@hnedoocka1 ano,bez problémů. Děkuji vám ,pak písnu

janule1976
autor
14. čer 2022

@hnedoocka1 Zajímavé,je to stejný lék,a přesto některý třeba zabere lépe. Mějte se krásně a ještě jednou děkuji za tip.Uz v nějakém článku jsem četla,že někdy je potřeba léky vyměnit za jiné. Mějte se moc hezky a ať se Vám dari.

hankasva
Autor odpověď smazal
dejuska
Odpověď byla odstraněná
fishmenka
13. črc 2022

@janule1976 Dobrý den, náhodou jsem narazila na tuto konverzaci a musím Vám napsat o mém nedávném objevu. Omeprazol beru 6 let, mám hiátovou hernii a reflux. Nedávné se mi reflux zhoršil, kašel, dávení, slzení. Je to nepříjemné. Zjistila jsem, že musím zpomalit, nespěchat. Jakmile spěchám, zhorší se příznaky.. nedej bože spěchat u jídla. Nechtěla jsem Omeprazol navyšovat a zkusila čínskou léčitelku, která mi doporučila HERICIUM medicinální houbu v tobolce od mycomedica, kteří to mají prý nejkvalitnější. Musím říct, že mi to dost pomáhá. Přemýšlím dokonce i o vysazení Omeprazolu. Mrkněte na to, hodně zdraví přeji všem.

Strana
z2