icon

Mobilizace kostrčč. Bolí to?

marketa1218
25. únor 2025

Aho, v pátek mě čeká mobilizace kostrče. Máte to některá za sebou? Bolí to?
Jak se na to eventuálně trošku připravit? Budu se snažit pořádně vyprázdnit 🙈. Fyzio je moc fajn,ale víte jak, je to pro mě trošku stres.

Děkuju.

te_reza
25. únor 2025

Byla jsem několikrát. Nic, co by se nedalo přežít. Hlavně to hned uleví.

felis
25. únor 2025

@marketa1218 prosím, dáš pak vědět? Já se tomu cvičením snažím vyhnout, ale možná mi kvůli porodu nic jiného nezbyde. Díky.

lenerka1
25. únor 2025

Za mě v pohodě, extra příprava netřeba, místa, kde je nějaký problém, jsou nepříjemná, ale nic, co by člověk nevydržel, nejhorší je "hlava", prostě překonat ten pocit, že se mi někdo vrtá všakvítekde.

marketa1218
autor
26. únor 2025

Díky holky, mám to kvůli IVF. Do toho samozřejmě cvičím Mojžíšovou, piju i čaj. Zkusím se přepnout, však jednou už jsem rodila, tak o co jde 😃. @felis, ano napíšu a klidně se mi připomeň.

felis
26. únor 2025

@marketa1218 vidíš, já se objednávala na fyzio kvůli otěhotnění a srovnání kostrce po úrazu na lyžích a než jsem se dostala za 1,5 mesice na termín k fyzioterapeutce, tak jsem byla těhotná 😀 takže teď pracujeme na tom, abych porodila normálně, resp kostrc spolupracovala u spontánního porodu tak jak má.

marketa1218
autor
14. bře 2025

@felis Ahoj, tak mám to za sebou až dneska. Fyzio byla nemocná, musím říct, že jsem to čekala horší. Dá se to v pohodě zvládnout, občas trochu bolest, tam byla ta blokáda. Spíš sem musela zahodit ten stud, ale fyzio moc hodná, tak si to nějak sedlo.

zaludova
14. bře 2025

Já byla, né teda kvůli těhotenství nebo tak, ale nebolí to vůbec. Bylo mi spíš trapně. A musím říct, že i když to nebylo psychicky příjemný, tak mi to pomohlo parádně. Předtím 2 roky rehabilitací zvenku a to mělo účinek vždy jen na chvíli...

felis
14. bře 2025

@marketa1218 děkuji moc za info 🙏🏻 a ať už je jen dobře