Možné příčiny špinění před menstruací po porodu
Ahoj holky, k lékaři jsem objednaná a nečekám, že máte křišťálovou kouli 😉 Jsem skoro dva roky po porodu, MS jsem dostala 11 měsíců po něm. Od té doby mám vždy před menstruací týdenní špinění. Nepřikládala jsem tomu nějakou extra váhu, říkala jsem si, že se tělo prostě asi čistí a tak, žádné jiné problémy nemám. No a dnes mě napadlo kouknout na internet (já vím, raději to nečíst! 🙈) a tam čtu hrůzy o premenopauze, cystách a tak. Je mi teprve 36 let, ještě bych chtěla jedno dítě a teď jsem se trochu vystresovala. Pojďte mi, prosím, napsat Vaše zkušenosti, snad mě to trochu uklidní 😉 Díky!
Ja jsem to tak mela uz pred porodem (pred 30), po porodu to bylo lepsi, ted to mam zase. Hormonalni profil v poradku, cysty taky nemam. Asi to je nedostatkem progesteronu pred menses, kdyz jsem brala Utrogestan, bylo to vyrazne lepsi, ted uz to neresim, ale otravne je to dost.
Díky za odpovědi, holky 🙏 Tak doufám, že to taky u mě nic nebude, trochu jsem se vystresla, no... Otravné to je, ale to kdyžtak přežiju😉 Díky!

Mam to taky tak. Hormonalni profil v poradku, Dr neresi. Pry to je mozna jen velkym prokrvenim. Jsem zvedava na zkusenosti ostatnich..