icon

Může úder pěstí do žaludku způsobit vnitřní zranění?

mili11111111
14. říj 2025

Ahoj omlouvám se zas za dotaz ale fakt hodně zas panikarim zítra jdu k sycholozce tak snad bude líp otvirala jsem dnes okurky a ujela mi ruka a prastila jsem se pesti do oblasti zaludku ,celkem dost myslíte že jeto vpohode mám strach h jestli sem nemohla si nějak ublížit vnitřní zranění trochu to bolí ale ne moc mám i problémy s nadymanim voblasti zaludku tak mám strach že bych nepoznala zese něco děje právě snažím se uklidnit ale moc mito nejde zitrajdu k psychologie tak snad se uleví jen dnes asi strachem neusnu

mili11111111
autor
14. říj 2025

@mili11111111
Mám právě nad,mání kd, mám úplně nafokly žaludek a tvde v tom místě způsobené nadymanim tak mám právě strach že když sem se udeřila do toho nafoukleho tvrdého místa že to mohlo víc zpusobit zranění tím zeje to místo nafoukle když se do toho místa člověk udeří že tam může něco prasknout třeba víc než normalne

xnikax1
14. říj 2025
@mili11111111

@mili11111111
Mám právě nad,mání kd, mám úplně nafokly žaludek a tvde v tom místě způsobené nadymanim tak mám právě strach že když sem se udeřila do toho nafoukleho tvrdého místa že to mohlo víc zpusobit zranění tím zeje to místo nafoukle když se do toho místa člověk udeří že tam může něco prasknout třeba víc než normalne

@mili11111111 já se taky omlouvám,nikdy jsem zatím nereagovala,jen četla. Podle mě by bylo vhodné se na psychiatrii nechat hospitalizovat .

fifani
14. říj 2025

Myslím si, že bys si zase takovou ránu sama sobě nedala, že bys si ublížila, takže hlavně nestresuj!

eloise02
14. říj 2025

No a jak si vysvětluješ, že jsi v poslední době zažila tolik hrůzy a přitom pořád žiješ? Přežila jsi děsivý zásah elektřinou z nabíječky, vdechnutí bublinek z minerálky, několik úderů do hlavy a přesto jsi ani jednou neměla otřes mozku, vdechla jsi do plic drobek z piškotu a přesto ses neudusila, nezabilo tě ani prasknutí močového měchýře 5 minut po té co se ti chtělo čůrat a ty jsi hned neběžela, dokonce ani ten skoro spolknutý hřebík ti nepropíchl vnitřnosti. Holka ty musíš mít víc štěstí než rozumu.
A teď vážně, všechno to byly naprosté kraviny a jediné co potřebuješ je návštěva psychiatra a pravidelné užívání léků.

ee.liska
14. říj 2025

Prosím nech se už konečně hospitalizovat! Čtu tě dlouho, ale nedá mi to nereagovat. Najdi psychiatra a běž se léčit. Jsi nemocná a léčbu potřebuješ.

miryp
15. říj 2025

Tak znovu - fyzicky ti nic není, psychicky jsi nemocná. A jak už jsem ti psala posledně - my ti tady nemůžeme nahrazovat skupinovou terapii na psychiatrii. Přestaň panikařit na MK a jdi tam, kde ti pomoct mohou, a to na uzavřené oddělení psychiatrie. To je jediné místo, které v tuto chvíli potřebuješ. Neustále tu píšeš, že k psychologovi chodíš - kdyby tomu tak bylo, už dávno jsi v péči psychiatra...

tereza0111
15. říj 2025

Jsi vazne psychicky nemocna. Jestlize k psychologovi chodis, zjevne to nestaci. Potrebujes peci spise psychiatra