icon

Návaly horka a zimovřivost bez teploty. Jak řešit?

lujhu
23. únor 2025

Je to strašně nepříjemný mám to asi 3 den ale už nevím jak se mám oblíknout abych se nepotila a nebo nemrzla cítím se celkově divné jako po nějaký pařbě ,říkala jsem že jde na mě asi nějaká viróza ale rýmu nemám kašel taky ne , tak co by to mohlo bejt? Husí kůži mám tak že my na rukou stoji chloupky jak ježkovi a přitom doma máme teplo nechápu 😮‍💨 teplotu jsem si měřila a nemám ji zvýšenou, 35,6 mám jen vysokou bazální teplotu 37,3 ale to mám vždy po ovulaci až když my nezačne ms .. Máte stím zkušenost??

lencaa11
23. únor 2025

@lujhu to může bejt klidně nějaka vyroza ,tělo je vyčerpané teplota může bejt vnitřní ...

1pomnenka
23. únor 2025

Hormonální nerovnováha? Bývá k tomu i podváha, narušený cyklus a další příznaky.

konidana
23. únor 2025

Mam to uz rok a je to cim dal horsi. No jsem v prechodu 🤪

lujhu
autor
26. únor 2025

@lencaa11 no asi možná ta viróza ale trvá pěkně dlouho mám to pořád, včera jsem si vzala paralen a trošku to bylo lepší mám to spíš odpoledne a večer , kdyby to bylo něco ohledně štitny tak při zimorivosti bych měla sníženou a při návalech horka by to byla zas zvýšená to je přece blbost ne ??

lujhu
autor
26. únor 2025

@konidana tak u mne to snad ještě nehrozí je my 26 😄

lujhu
autor
26. únor 2025

@1pomnenka taky to může bejt tím ale teď jsem měla překvapivě 2 -3 měsíce pravidelný cyklus přesně na den .. a teď mám 4 den zpoždění