Nepříchod menstruace po zapomenutí antikoncepce. Mám se obávat?
Ahoj.
Beru nízkohormonalní antikoncepci. Cca před 17-18 dny jsme byli všichni nemocný a já si zapomněla vzít 4 prášky, které jsem o pár dní později dobrala (ráno a večer jeden). V sobotu jsem měla termín MS (vždy pravidelná) a jen jsem zašpinila. Od té doby nic. Test dělaný předevčírem a negativní. Dnes ráno čirý výtok s krvavou nití.
Mám se obávat? Že nejspíš nidace ?
Může to bejt pěkně rozházeny cyklus a zda jste měla nechránění sex může to bejt i TT udělat TT za par dní radši
4 zapomenuté prášky jsou dost. Zkus test třeba ještě o víkendu. A další plato si navázala plynule nebo jsi vynechala na pauzu?
V letáku bývá, že pokud nějaké prášky vynecháš, nemáš dělat pauzu a pokračovat dál u nějakých jsem to měla. Cetlas co tam máš ty?
No, po zapomenutí prášků bych se podívala do letáku. Většinou tam píšou, co dělat. Každopádně jste měli použít jinou ochranu. 4 u nízkohormonální jsou dost a spolehlivost to asi snížilo.
@te_reza Vůbec 🙈
No je inteligentnější podívat se do letáku než to řešit tady, ani nepíšeš jakou bereš
@te_reza Jangee.
No, fakt mě napadl dřív koník no😀😀😀

Já bych řekla, že sis tím vynecháním prášků a pak jejich dobráním (myslím, že se to dělat nemá) rozhodila cyklus. Nebo i těhotenství to může být. Zkusila bych další test za pár dní a když bude negativní a MS nepřijde, řešila bych to s lékařem.