icon

Nepříchod menstruace po zapomenutí antikoncepce. Mám se obávat?

16. srp 2023

Ahoj.
Beru nízkohormonalní antikoncepci. Cca před 17-18 dny jsme byli všichni nemocný a já si zapomněla vzít 4 prášky, které jsem o pár dní později dobrala (ráno a večer jeden). V sobotu jsem měla termín MS (vždy pravidelná) a jen jsem zašpinila. Od té doby nic. Test dělaný předevčírem a negativní. Dnes ráno čirý výtok s krvavou nití.
Mám se obávat? Že nejspíš nidace ?

jaja01k
16. srp 2023

Já bych řekla, že sis tím vynecháním prášků a pak jejich dobráním (myslím, že se to dělat nemá) rozhodila cyklus. Nebo i těhotenství to může být. Zkusila bych další test za pár dní a když bude negativní a MS nepřijde, řešila bych to s lékařem.

lencaa11
16. srp 2023

Může to bejt pěkně rozházeny cyklus a zda jste měla nechránění sex může to bejt i TT udělat TT za par dní radši

te_reza
16. srp 2023

4 zapomenuté prášky jsou dost. Zkus test třeba ještě o víkendu. A další plato si navázala plynule nebo jsi vynechala na pauzu?

autor
16. srp 2023

@lencaa11 nechráněný styk byl

@te_reza Měla jsem týdenní pauzu na MS

te_reza
16. srp 2023

V letáku bývá, že pokud nějaké prášky vynecháš, nemáš dělat pauzu a pokračovat dál u nějakých jsem to měla. Cetlas co tam máš ty?

andelka
16. srp 2023

No, po zapomenutí prášků bych se podívala do letáku. Většinou tam píšou, co dělat. Každopádně jste měli použít jinou ochranu. 4 u nízkohormonální jsou dost a spolehlivost to asi snížilo.

autor
16. srp 2023

@te_reza Vůbec 🙈

te_reza
16. srp 2023

No je inteligentnější podívat se do letáku než to řešit tady, ani nepíšeš jakou bereš

autor
16. srp 2023

@te_reza Jangee.
No, fakt mě napadl dřív koník no😀😀😀