Nerostoucí nehet na palci. Máte zkušenosti s ošetřením?
Zdravím. Chci se zeptat na zkušenosti s nerostoucím nehtem 🙂
Napřed me bolel zboku, nejspíš mi zarůstal. Nehet jsem ostříhala, asi moji blbostí víc, než jsem měla. No od té doby, asi 2 mesice, mi neroste nehet. Stalo se to někomu?
Oteklé to nemam, kdyz mi nekdo šlápne doma, často deti, tak mi to zabolí. U dr jsem byla, (kožní) dala mi mast a atb na tři dny, kdybych měla zánět lůžka.
Stalo se někomu? 🙂
Ano, měla jsem presne takhle. Kožní mi dal mast má zánět lůžka, prvně jednu, potom druhou. Pomohlo to, jen to bylo na strašně dlouho. Nehet začal růst úplně nový, začal vytlačovat ten starý. Trvalo to asi rok. Šílený. Ale aspoň to nebolelo, jen to hnusne vypadalo
@hanahana a mela jste na tom palci neco videt? Ja ho mam uplne normalni. Ani červený neni. Dr na tom nic nevidela a dve pedikerky taky ne. Pamatujete si název masti? Zkouším ted znovu černou mast, kdyby byl přece jen zánět 🤷♀️
Vůbec nic nikde vidět nebylo. Až začal nehet znovu růst, tak se ten původní jakoby začal zvedat, ale nijak se neuvolnil. Tak jsem měla nahoře takovou hnusnou rohovinu a až to bylo dostatečně odrostle, tak mi to pedikérkou postupně brousila pryč. Zkusím mast najit

https://www.google.com/search?q=neroste+nehet+n...