icon

Opakovaná menstruace uprostřed cyklu.Je to normální?

aisha147
23. bře 2025

Ahoj, jdu se s vámi poradit.
V pondělí 6. den cyklu mi skončila menstruace a dnes 12. den jsem začala zase slabě krvácet. Myslela jsem si, že to je špinění k ovulaci, ale dělala jsem si testy a na testech buď velmi slabá a nebo téměř žádná čárka, takže si nemyslím, že by to byla ovulace.
Před menstruací mi vždy naběhnou a bolí prsa a jakmile to dostanu, tak splasknou - což se u menstruace nyní ( té, co skončila v pondělí) nestalo a pokračuje bolest a zvětšení prsou doteď.
Je možné, že by to byla zas menstruace? Je mi 42 a cykly mívám kolem 22-24 dnů, tak že by došla menstruace přesně v polovině? Nebo může být i ovulace bez pozitivních testů?
Včera doma proběhla velká hádka, tak že by stres?
Mátě některá takovou zkušenost? Mám plašit a letět k dr? Díky za odpovědi.

ileni
23. bře 2025

@aisha147 ovulace nastává 24- 48 hodin po pozitivním testu. Takže to klidně být může

aisha147
autor
23. bře 2025

@ileni i kdyz jsou testy negativni?

ileni
23. bře 2025

@aisha147 pokud by byla ovulace dnes tak by byl test pozitivní v pátek. Nebo děláš testy celou dobu?

squezy
23. bře 2025

@aisha147 hormonální nerovnováha. Může chybet progesteron, může to být něco jiného. Asi bych počkala,jestli bys to měla i další cyklus. Pokud jo,nech se vyšetřit na gynde a když nic nenajde,tak v tom budou hormony..

aisha147
autor
23. bře 2025

@ileni no vicemene od ctvrtka delam testy, na tom ctvrtecnim byla druha carka vyraznejsi, na patecnim jeste taky a v sobotu a nedeli uz nic
ale nevim, zda nemuze mit vliv, ze uz druhy mesic uzivam bylinne tinktury na srovnani cyklu a hormou

aisha147
autor
23. bře 2025

@squezy s hormony bojuju uz rok a pul a stale nade mnou vyhravaji :(

ileni
23. bře 2025

@aisha147 no nemusel se chytit vrchol... s bylinkama opatrně, pokud se to špatně nakombinuje můžou udělat více škody než užitku

aisha147
autor
23. bře 2025

@ileni mam to primo namichane od bylinkare, tak jsem doufala v pozitivni ucinek, 1.cyklus krasne posunuly na pozdeji ovulaci, ale tady ten druhy mi prijde, ze mam hormony uplne silene rozhozene, mam pristroj na mereni hormonu z moci a silene to lita

squezy
23. bře 2025

@aisha147 a máš bylinky? A co v tom máš? Nemáš tam naopak hodně estrogenu? Krvaceni mimo cyklus většinou zapříčiňuje nízká hladina progesteronu,tzn. ze mas malo progesteronu a hodně estrogenu. Vysoka hladina estrogenu ma za následek třeba unavu, celulitidu, snížené libido atd.

aisha147
autor
23. bře 2025

@squezy bylinky mam presne namichane od bylinkare, od ovulace mam navic jeste bylinky na podporu progesteronu a jeste se mazu progesteronovym kremem