Může být ovulace 2x v jednom cyklu 14 dnů po sobě?

sudylichozrout
24. led 2019

Ahoj, prosím o názory. 23.12. 2018 se mi rozjel cyklus od porodu. Nekojím, první menstruace přišla po šesti týdnech od odstavení v tom prosinci. Cyklus jsem vždy měla 32-33 dnů, ovulaci 21-22DC, LF 10-11 dnů. Dělala jsem ovulační testy, sledovala hlen (jako antiko metoda, bt nestíhám měřit). 20 DC ovulační test negativní plus hlen, 21 DC večer téměř pozitivní plus hlen, později večer bolest podbřišku (dle mě ovulace), 22 DC dopoledne čárky stejně silné a odpoledne změna konzistence hlenu. Která trvala až do dneška. Dnes měla přijít menstruace, ale nic. Včera ukrutná bolest podbřišku, nejprve levá strana, pak celá pánev až do kříže. Ani sednout jsem si nemohla, což mívám vždy při ovulaci. A dnes mám zase hlen tažný, jako těsně kolem ovulace.
Je tedy možné že jsem měla dvě ovulace v jednom cyklu takhle daleko od sebe? Testy už nemám, tak nemohu zkoušet.

sudylichozrout
autor
24. led 2019

Máme dvě děti, chceme ještě třetí, ale třeba až tak za rok, proto neberu HA. Těhotná z tohoto zmatení byt naštěstí teď nemůžu, takže řeším jen to, zda se to někdy některé z vás stalo. Cyklus jsem měla před dětmi i mezi těhotenstvími pravidelný, tak nevím, co se děje. Jsem jinak zdravá, žádné cysty, ani gynekologické problémy.
Díky.

leniczka23
24. led 2019

@sudylichozrout 14 dni po sobe ne..dve ovulace mozne jsou, ale pokud se tak stane ta druha nastava par hodin po te prvni. Ja bych to tipla spis na tehotenstvi..mela jsem to same a jsem 25tt😉

sudylichozrout
autor
24. led 2019

@leniczka23 nene, tehotna nejsem. Test negativni a ani to neni technicky dost dobre mozne. Nebyl ted vubec cas na intimnosti.

leniczka23
24. led 2019

@sudylichozrout aha..no jako ja tohle mivala i pred tehu..zacal me najednou trapit PMS a projevoval se taky takhle..nekdy to nastoupilo 3 dny po ovulaci a mela jsem tu bolest az do ms..skvele mi na to zabral gynex. Tak.mozna kdyby se to opakovalo, zvazila bych nejake bylinky.

sudylichozrout
autor
24. led 2019

@leniczka23 no ja jsem hrozne zvedava, jestli se rozmenstruuju, respektive kdy. Protoze pokud by predtim k ovulaci nedoslo a byla az vcera, tak vubec nechapu tu prvni typickou zmenu hlenu. Ta byla uplne ukazkova. Bylinky kdyz tak zkusim, ale to bych se tady pak asi musela znovu zeptat, nechtela bych si moc zasahovat do temer vzdy funkcniho a pravidelneho cyklu.

biton
25. led 2019

@leniczka23 dobry den, prijde mi, ze tomuto tematu rozumite...mohu se Vas prosim zeptat na neco? Je mozne mit pri nidaci nevolnosti? Ovulace byla pred 14dny a v po a ut jsem mela zaludek na vode a od te doby mam silny vytok, ale jsem jinak sucha (pri sexu obcas pouzijeme gel). Nevite co by to mohlo byt? MS by mela dorazit asi pristi tyden. Dekuji a omlouvam se za dotaz

leniczka23
25. led 2019

@biton Ahoj..tohle je strasne sporny..ale pokud jsi 14dni po ovulaci tak ta nevolnost mozna uz je. Ja pri nidaci spinila a dost me.bolel podbrisek. Nevolnosti zacali asi tyden na to. Ale ja nasla 2 carky uz 9dpo. nicmene kazda jsme jina takze bych to nevylucovala😊 Drzim palce.

biton
25. led 2019

@leniczka23 děkuji....15. jsem byla na preventivce u dr. a ta říkala, že byla ovulace tak 3 dny zpět (já mám pocit, že byla až v ne - do té doby mě bolel podbřišek) a že MS dostanu tak za 14 dnů (řešila jsem s ní MS, protože v prosinci jsem ji vůbec nedostala - prý díky kojení), ale zarazilo mě to, jak mi bylo na začátku tohoto týdne (u dcery jsem ani nevěděla, že jsem otěhotněla)

sudylichozrout
autor
29. led 2019

Holky, tak pro info, kdybyste treba nektera resila neco podobneho. Menstruace stale neprisla, tak jsem dnes byla u gynekolozky. Podle ultrazvuku uz bych se mela kazdym dnem rozmenstruovat, vse je pripraveno. S nejvetsi pravdepodobnosti jsem ovulovala az v ten den prudkych bolesti, kdy jsem pak psala ten prvni prispevek (31 DC) a cely cyklus se posunul. Pokud to tak je, jsem dnes 6DPO, coz odpovida nalezu z UTZ, mam LF cca 10 dnu.
Mimochodem, uz rozumim tem situacim, kdy se pocne den pred terminem bezne menstruace 😃

biton
29. led 2019

@sudylichozrout ja bych dle dr.mela dneska dostat ms...rano na toaletaku jsem mela ruzove spineni a kousek krve...od te doby nic...tak uvidim kdy se to rozjede (dosud jsem mela hned krev)...