Pocity zbytečnosti na mateřské, co dál?
Ahojte, asi jakokazda ženská na mateřské mám spoustu času přemýšlet co dál... No spíš demoverze zaobirat sebou... a nějak na mě přišla depka. Mám prostě pocit, že sem mizerná ve všem co teď dělám. Všude tady na mě koukají alba buď s tím, jak úžasné zdravě vaříte sobě a dětem, rukodelne výrobky hodný obchodů, a já cokoli jsem zkusila jsem zadrbala... byla jsem zvyklá vládnout svému životu a být na sebe za některé věci hrdá, ale teď za sebou nějak nevidím stopu... jsem v tom sama? Nemyslím, že jsem depkar, spíš se hledám. Máte nějaké tipy jak se na mateřské nezbláznit???
Taky to tak mám :( u mě je to ale tím že jsem zvyklá na práci mezi lidma.Našla jsem si brigádu ale díky jedný kolegyni končím takže jsem z toho ted vyřížená a nevím co dál.Mám teprve 7měsíčního a už ted si nedovedu představit být doma 3 roky.A to jsem si vždycky přála dvě děti blízko od sebe :/ Snad v létě to bude lepší bude víc příležitostí něco podniknout
Tak si vyberte jednu činnost a pilujte ji tak dlouho, až ji dovedete k dokonalosti. Nikdo nic neumí hned..
Omlouvám se Janinko, dlouho jsem tu nebyla. Portál se jmenuje www.vimvic.cz. Přeju, ať si to užiješ stejně jako já. 😉 Kdybys něco potřebovala poradit, ozvi se.
@malaeva Díky za tip... na jednu stranu je tam dobré, že jsou lekce zdarma. Na druhou stranu se mi moc nelíbí, že posílají až moc emailů... To nemám ráda, už takhle mám mailíka plného všeho možného... 😖 😖 😖 Dám tomu ještě chvilku, kurzy nevypadají špatně, jen ty maily mi pijou krev.... 😝 😝 😝 🤐 🤐 🤐

@malaeva díky. Můžu poprosit o odkaz na ten kurz?