icon

Příznaky při vysazení alkoholu. Co signalizují zdravotní problémy?

lucie2726
5. srp 2025

Pila jsem od února do čevence ted jsem vysadila dva dny nepiju, ale všimla jsem si že jsem unavená mám bolest kloubů, rukou mravenčení a pocit jako by mi přejížděl mráz , v břiše cítím neustále bublani kroucení pohyby, pak mám rozmazané vidění a mezisvalové záškuby, píchá mne vzadu v zádech a jak mám vaječníky tak bolest, pak spodek vagíny je zarudlý a celkově se cítím unavená. Na jazyku mám bílý povlak.

moundi
5. srp 2025

To, co popisuješ, vypadá jako soubor různých příznaků, které mohou souviset s více věcmi, jak fyzickými, tak psychickými. Doporučuji, abys navštívila lékaře , protože na dálku se diagnóza určit nedá 😒

anonym_c7820f
5. srp 2025

@lucie2726 určitě bych zašla k lékaři i na gynekologii

1pomnenka
5. srp 2025

Už zase? Přečti si to po sobě, 2 dny nepiješ co? Nic? Jsi bez tekutin? Píšeš kraviny, nemá to ani hlavu ani patu. Zajdi si k lékaři, my ti nepomůžeme.

miryp
5. srp 2025
@1pomnenka

Už zase? Přečti si to po sobě, 2 dny nepiješ co? Nic? Jsi bez tekutin? Píšeš kraviny, nemá to ani hlavu ani patu. Zajdi si k lékaři, my ti nepomůžeme.

@1pomnenka tak tvrdí o sobě, že od února do července holdovala alkoholu a teď tedy dva dny nic. Pokud to není jen další pohádka na pokračování místní celebrity, tak je jasné, že se dostaví absťák, který se tímto skutečně projevovat může. A patrně k tomu bude rozjetá i kvasinka, která se díky oslabené obranyschopnosti v důsledku alkoholismu rozjela...

lv
5. srp 2025

Soubor abstinenčních příznaků a zanedbané výživy v důsledku alkoholismu, jdi k lékaři

lv
5. srp 2025

A v dubnu jsi byla v 19.tt, což bys teď byla 3 týdny před porodem, takže ono to s těmi 40kg, záškuby, alkoholem nebude asi tak horký

miryp
5. srp 2025
@lv

A v dubnu jsi byla v 19.tt, což bys teď byla 3 týdny před porodem, takže ono to s těmi 40kg, záškuby, alkoholem nebude asi tak horký

@lv a jó, už jsem doma. Jak jsem na ty její pohádky mohla zapomenout? Jsem si předchozí diskuze jen vygenerovala a skončila u nadpisu o alkoholismu...

Tak s touto uživatelkou se skutečně zdržovat nemusíme, to je vypravěčka pohádek na pokračování. Zkoušela to neúspěšně i jinde... Už je těch trollích nicků tolik, že začínám ztrácet přehled 🙈

lv
5. srp 2025
@miryp

@lv a jó, už jsem doma. Jak jsem na ty její pohádky mohla zapomenout? Jsem si předchozí diskuze jen vygenerovala a skončila u nadpisu o alkoholismu...

Tak s touto uživatelkou se skutečně zdržovat nemusíme, to je vypravěčka pohádek na pokračování. Zkoušela to neúspěšně i jinde... Už je těch trollích nicků tolik, že začínám ztrácet přehled 🙈

@miryp mě to mrzí jen z důvodu, že považuju problémy s alkoholem za hodně vážný, hodný velké podpory (a odvahy, sil, taky následků..) a příspěvek tomu škodí.

lucie2726
autor
5. srp 2025
@lv

@lv Já si právě myslím že jsem v tom i když nejsem to už bych na sobě viděla břicho i když existuje kripticke těhotenství že bříško není vidět, no ale i tak jsem četla že těhotné můžou mít menstruaci, i když já ji mám každým měsícem, a naposledy jsem ji měla s velkými kusy sliznice, což už v těhotenství není. Menstruace bez sliznice není v těhotenství a břicho velké nemám ale cítím zaskuby a kroucení v břiše a bublani

1pomnenka
5. srp 2025
@lucie2726

@lv Já si právě myslím že jsem v tom i když nejsem to už bych na sobě viděla břicho i když existuje kripticke těhotenství že bříško není vidět, no ale i tak jsem četla že těhotné můžou mít menstruaci, i když já ji mám každým měsícem, a naposledy jsem ji měla s velkými kusy sliznice, což už v těhotenství není. Menstruace bez sliznice není v těhotenství a břicho velké nemám ale cítím zaskuby a kroucení v břiše a bublani

@lucie2726 Nejsi těhotná, to jsou pohyby střev. Proč se pořád pozoruješ, nemáš nic jiného na práci? Neustále hledáš nemoci, hodila by ses do dvojice s ,,bebínkářem", to je materiál.