Problémy s močením po porodu
Ahoj, stalo se vám někomu, že by po porodu nemohl na malou? Nemyslím ty první chvíle po porodu, ale spíš dloudohoběji, třeba 14 dní. 🙂 Já od porodu (21.2.) ještě normálně nebyla a musím se cevkovat.
Ještě ne. Konzultovala jsem po telefonu se svým urologem a potom ještě s jedním a rada byla počkat pár týdnů.
V porodnici nade mnou krcili ramenama a koukali jak na blázna..
mě to asi týden šlo jen ve sprše, ale bylo to tím, že jsem se natrhla k močové trubici. Po zhojení už normálně na záchod. Cévkování asi není úplně v pořádku. Co na to gynekolog? Nemáš třeba psychický blok?
@annasmyckova mně to právě nejde ani tam. Netušim :( sem dost sešitá, roztrhla jsem se, vevnitř jsem strašně oteklá , tak mě ještě napadá jestli to není tím.
Psychickej blok jsem měla dřív, proto se umím sama cevkovat. Je to teď teda velká výhoda..
Ahoj,
taky jsem byla hodně šitá a nemělo to žádný vlik. V porodnici se mě na každé vyzitě ptali, jestli jsem byla na malé. Určitě to není jen tak a zašla bych k doktorce. Cévkování není dobré. Tělo by jsi mohlo zvyknout, že mu takto pomáháš. Určo zajdi k doktorovi, i kdyby to měla být malá blbůstka. 🙂
Která porodnice, prosím?
To by snad neměli ani pustit, ne? To se všude ptají, jestli člověk už byl, ne?
OK to určitě není.
Co se stane, když se nevycevkujes? Ptám se asi blbě, ale ja si neumím představit,ze se v takovém případě.člověk nepočůrá....
J.a.n.i. taky bych asi šla do porodnice nebo na gynekologické oddělení v nemocnici. Já měla mastitidu a šla jsem rovnou na gynekologicko-porodnické oddělení v nemocnici. Tak bych zašla asi tam. Tam si počkáš a vemou tě.

@veru263 To je spatne, byla jsi s tim u doktora? Prave uz hned po porodu me sestry vzdycky ve sprse kontrolovaly, jestli mi jde se vycurat, takze 2 tydny po porodu to v poradku urcite neni. ☹