Proktolog v Praze, u kterého péči hradí pojišťovna?

treasurka
14. črc 2014

Ahoj, mám po porodu problémy s hemoroidy, dubová kůra ani studené sprchy nepomohly a tak si asi zajdu k doktorovi. Ti, které jsem našla na netu jsou ale ze soukromých klinika jen za vstupní vyšetření chtějí kolem, 2000,- 😒 Nemá některá z vás dobrou zkušenost s některým hrazeným pojišťovnou?

verunka_korunka
14. črc 2014

Ja teda nejsem po porodu ale proktologa jsem musela uz vyhledat. Fakt nedoporucuju proktologa na poliklinice budejovicka. Myslim MUDr. Spacil se jmenuje. Nedokazala jsem se donuti prijit na druhy zakrok. Nerekl co dela, jak to bude probihat, jak probiha hojeni, jdyz jsem po 2 tydnech prisla ze je to porad nezavrene a je viditelna nejaka tkan tak me skoro serval co tam lezu ze je to normalni. Neustale vsem predepisuje to same a nabizi pripravky na dokoupeni pri kazde kontrole neco jineho... Myslim ze ma z toho neco 🙂
Takze jsem to vzdala a jestli neotehotnim tak napodzim jdu najit jineho. K tomuto si pujdu jen vyzvednou vypis z karty.

prcek21
14. črc 2014

Ahoj zkusila bych motol 1. Chirurgické oddělení... Myslim každou středu koloproktologická poradna..

arrowka
14. črc 2014

Mám dobrou zkušenost s Mudr. Žákem, každou středu má proktologickou poradnu na poliklinice Prosek na Praze 9.
Odkaz: http://lekari.poliklinikaprosek.cz/doctor-mudr-...
Není třeba se objednávat. Hradila jsem u něj jen takovou jednorázovou pomůcku na vyšetření vnitřních hemoroidů. Asi 350 Kč. Ptal se mě předem, jestli chci i toto vyšetření.

adul_ka
14. črc 2014

Ahoj, doporučuji sanatorium sv. Anna na Jarově www.egk.cz. Jsou tam strašně příjemný, profesionálové, lidský přístup, mimojiné v čekárně je televize, kávovar... Ségra tam chodila s tím samým problémem co ty a platila max.100kč. Já tam chodila na gastroskopii a platila jsem jen 30Kč. Chodila jsem k Dr.Jungwirthové i jejímu manželovi. S pojišťovama normálně smlouvu mají. Nevýhoda je delší čekací doba.

martinakl
14. črc 2014

http://www.chimare.cz/cz/o-nas/ Byla jsem tam jen jednou, ale super. A neplatila jsem nic.

xvink
14. črc 2014

Já můžu doporučit MUDr. Petercovou (vše vysvětlí, popíše, co se bude dít...) http://www.medi-centrum.cz/
Nic jsem neplatila.