icon

Prosím, nevíte, co to je? Už jsem zoufalá....

lucaaaaaaqa
23. črc 2021

Dobrý den chci se zeptat nemáte někdo nebo nevíte co to je? U doktora jsem byla dává masticky ale nic je to horší a horší a mám to už i na rukou objednala jsem se na kožní ale až za 3 týdny :( uz jsem z toho zoufalá. Dekuju

Prosím, nevíte, co to je? Už jsem zoufalá....
Strana
z2
drakenn
23. črc 2021

Vypadá to jako plíseň, Candida. Zkus Canesten mast z lékárny

lucaaaaaaqa
autor
23. črc 2021

@drakenn měla jsem kortikojdy a teď mám nějakou michaninu z lékárny je to horší a horší už i na rukou 😭

sasbu
23. črc 2021

Mě to připadá taky jako plíseň. Doporučuji canesten

lucaaaaaaqa
autor
23. črc 2021

@sasbu není plíseň spis taková mokvajici? Tohle jsou takové suché fleky některé se dokonce loupou

sasbu
23. črc 2021

Ano je to kožní plíseň. Mě se to dělá pod prsy jak jsem spocená. Canesten pomohl, taky to mám taková suchá ložiska.

lucaaaaaaqa
autor
23. črc 2021

@sasbu dobře tak já ho zkusím dekuju

utrikocku
23. črc 2021

@lucaaaaaaqa take jsem to prodelala a je to plisen, jak píšou ostatní. Pomuze canesten 🙂

lucaaaaaaqa
autor
23. črc 2021

@utrikocku psala jsem vám zprávu dekuju

codal
23. črc 2021

@lucaaaaaaqa souhlasím s holkama výše, ma to moje ségra, ten krém pomůže během pár dnů pokud je to ono.

emamir
23. črc 2021

@codal Kožní plíseň, jak je psáno výše.🙂 Měla jsem mastičky, pomohly jen na chvíli, nakonec jsem "sáhla" po alterně🙂.

mamikry
23. črc 2021

@lucaaaaaaqa Jeste muzes zkusit Nizoral, krome lupu je i proti plisnim. Vylecil mi nevylecitelnou plisen na zadech. 🙂

natysnovec
23. črc 2021

@lucaaaaaaqa mamce a brachovi takhle zacinala lupenka🤷‍♀️🤷‍♀️

lucaaaaaaqa
autor
23. črc 2021

@natysnovec ach jo toho sem se pravé bála :(

margriet
23. črc 2021

@lucaaaaaaqa Na první pohled bych taky řekla lupénka, ale ono je jí více druhů, takže bych hned nemalovala čerta na zeď. Držím pěsti, ať je to “jen” ta plíseň 🍀

lucaaaaaaqa
autor
23. črc 2021

@margriet no budu věřit 😇 dekuju

hankaros
23. črc 2021

Měla jsem něco podobného, jak píšou výše, plíseň. Mě pomohlo mazat tea tree olejem a zklidnit se. Spoustecem byl stres.

lucaaaaaaqa
autor
23. črc 2021

@hankaros no to já jsem z toho hodně ve stresu :(

danca9257
23. črc 2021

Měla jsem něco podobného, možná i stejný to bylo.

danca9257
23. črc 2021

Pityriasis rosea
Nesměla jsem se moc sprchovat ani koupat. Jen se utirat hadrem. Když jsem se osprchovala tak tím víc se to rozlejzalo. A musela jsem se vyhýbat slunci🤷🏻‍♀️ většinou to končí, když se to rozleze po nohách. A po druhý se mi to udělalo jen tam kde se člověk potí, podpaží a kolem prsou.
U mě to trvalo skoro 6 týdnů než to zmizelo.

natysnovec
23. črc 2021

@lucaaaaaaqa bracha ma loziska po celem tele a maminka ma velke livance(lokty, kolena, bricho, zada, nadzadkem ruce a nejvice hlava. Ted se leci biolecbou. Ta to ma v kostech a kloubech uz. Autoimunitni onemocbeni... 🤷‍♀️
Kazdopadne budu drzet palce az se to nepotvrdi a je to nejaka,, prkotina"🍀🍀🍀

natysnovec
23. črc 2021

@lucaaaaaaqa a jak pise
@hankaros u toho je taky spoustec bolest, stres...

betthany
23. črc 2021

@lucaaaaaaqa Ahoj, podle me je to ruzova pityriáza.

betthany
23. črc 2021

@betthany edit: teď vidím ze už to tu někdo zmínil, tak se omlouvám 🙂

lucaaaaaaqa
autor
23. črc 2021

@danca9257 to je pravé to co si myslím já.. přesně tohle čím víc vody tím horší a vyleze to.. je ze už to mám měsíc určitě a furt je to horší a horší už mám břicho prsa trisla 4 na ruce zadá a trochu stehna pravé všichni říkají ať na sluníčko pro změnu jdu 😭

lucaaaaaaqa
autor
23. črc 2021

@betthany také si to myslím podle
Fotek a všeho co vidím u můj doktor si to mysli jen nechápu proč toho je víc a víc a nezmizí to už 😭

nazka
24. črc 2021

@lucaaaaaaqa plíseň, tohle měl teď manžel. Mazat canestenem, ono to zbledne a mazat i dva týdny po a je klid 🙂

lv
24. črc 2021

Takhle vypadala Pytiriasa gibert u dcery. Prejde to samo, moc nenamacet, netrit rucnikem, jen přikládat.

lucaaaaaaqa
autor
24. črc 2021

@lv no pravé čím víc se koupi tím víc to vylejzá mi přijde.. mazu nějakou mastikou co mi dal doktor ale žádná sláva furt horší a horší za jak dlouho to měla pryč? Děkuji

lv
24. črc 2021

@lucaaaaaaqa nekoupat, max rychle isprchovat jen vodou a sušit prikladanim rucniku, ne trenim. Nemazat, jedine po, promastovat. Je to viroza, zmizi to samo.

lv
24. črc 2021

Mizi to mesic, 6 týdnů. Kdyby to moc svedelo, tak tannohermal krém.

Strana
z2