Prosím, nevíte, co to je? Už jsem zoufalá....
Dobrý den chci se zeptat nemáte někdo nebo nevíte co to je? U doktora jsem byla dává masticky ale nic je to horší a horší a mám to už i na rukou objednala jsem se na kožní ale až za 3 týdny :( uz jsem z toho zoufalá. Dekuju

Ahoj co to nakonec bylo mám to taky? Dík
@lucaaaaaaqa prosím tě co to nakonec bylo a jak si to vylečila? Mám to taky... 😒
@traktormen samo to zmizelo jela sem k moři a bylo pryč 🙈
@lucaaaaaaqa myslíš, že ta mořská voda ti pomohla? A jak je to dlouho co jsi tam byla? Co uz nemáš fleky na sobě?
@traktormen neee měla sem to asi měsíc dyl to nebylo po pravdě si myslím ze ano ale už to nebylo moc kdyz jsem tam jela hlavně na to nic nedávat dali mi kortikoidy a strašný
@lucaaaaaaqa jakože ničím to nemazat? Ja sem na to dostal Beladerm a jako pomůže to ale pak se to zase vrátí. Mám to asi 3 měsíce.... Mám to na nohách, bocích, břicho, ruce, záda ale vypadá to stejné jako tvé... neupravovala si jídelníček, životospráva nebo vyhnout se nějakému jidlu?
@traktormen ne vůbec nic musela sem to nechat bejt a zmizí to prý samo 🙈 ale tři měsíce už je fakt dlouho
@traktormen musí to hlavně zasychat!!

@lv tak to bude asi ono :/ podle toho co jsem všude hledala už mám i malinke na ruce a stehna