icon

Prosím, nevíte, co to je? Už jsem zoufalá....

lucaaaaaaqa
23. črc 2021

Dobrý den chci se zeptat nemáte někdo nebo nevíte co to je? U doktora jsem byla dává masticky ale nic je to horší a horší a mám to už i na rukou objednala jsem se na kožní ale až za 3 týdny :( uz jsem z toho zoufalá. Dekuju

Prosím, nevíte, co to je? Už jsem zoufalá....
Strana
z2
lucaaaaaaqa
autor
27. črc 2021

@lv tak to bude asi ono :/ podle toho co jsem všude hledala už mám i malinke na ruce a stehna

traktormen
17. pro 2023

Ahoj co to nakonec bylo mám to taky? Dík

traktormen
17. pro 2023

@lucaaaaaaqa prosím tě co to nakonec bylo a jak si to vylečila? Mám to taky... 😒

lucaaaaaaqa
autor
11. led 2024

@traktormen samo to zmizelo jela sem k moři a bylo pryč 🙈

traktormen
11. led 2024

@lucaaaaaaqa myslíš, že ta mořská voda ti pomohla? A jak je to dlouho co jsi tam byla? Co uz nemáš fleky na sobě?

lucaaaaaaqa
autor
11. led 2024

@traktormen neee měla sem to asi měsíc dyl to nebylo po pravdě si myslím ze ano ale už to nebylo moc kdyz jsem tam jela hlavně na to nic nedávat dali mi kortikoidy a strašný

traktormen
11. led 2024

@lucaaaaaaqa jakože ničím to nemazat? Ja sem na to dostal Beladerm a jako pomůže to ale pak se to zase vrátí. Mám to asi 3 měsíce.... Mám to na nohách, bocích, břicho, ruce, záda ale vypadá to stejné jako tvé... neupravovala si jídelníček, životospráva nebo vyhnout se nějakému jidlu?

hanka_12345
Autor odpověď smazal
lucaaaaaaqa
autor
14. led 2024

@traktormen ne vůbec nic musela sem to nechat bejt a zmizí to prý samo 🙈 ale tři měsíce už je fakt dlouho

lucaaaaaaqa
autor
14. led 2024

@traktormen musí to hlavně zasychat!!

Strana
z2